Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yok canim yaBeta hormonu mide bulantısı yapıyormuş ama her kadında belirtiler farklı bence de . Benim bazı tanıdıklarım da hiç bulantı yaşamadı. Ben ilk gebeliğimde mide bulantısından uyuyamıyorum bile şimdi başlamayınca kafama takıldı
Ayy hadi inşallah hem keseyi görürsün hem kalp atışını duyarsın hemencecikMaşallah canım benim inşallah kalp atışını da duyarsın gümbür gümbür Darısı keseyi henüz göremeyenlerin başına. Bakalım, yarın bende keseyi görmek için gideceğim hayırlısıyla görürüm inşallah
Aminn amin ağzın bal yesinnAyy hadi inşallah hem keseyi görürsün hem kalp atışını duyarsın hemencecik
Kızlar mide bulantısı yaşıyor musunuz ? Bende henüz çok yoğun bir bulantı başlamadı . Bulantı olmayınca bir sorun varmış gibi düşünülüyor ya
Merhaba,Merhaba sat ımız aynı imiş 29 Aralık bende 6+4 de gittim ilk kez kontrole çünkü iki düşüğüm oldu bir kalp durması bir boş gebelik korkudan gidemedim bebek görüş ama kalp atışı duyulmadı kesenizin boyutu kaçtı acaba
Merhaba kalp atışını duydunuz muBen 7+2yim.
Üç dört gündür sabahları uyanınca midem bulanıyor ama şiddetli değil. Kahvaltıdan sonra geçiyor zaten. Öncesinde belirtim olmamıştı pek. İştahım yerinde.
Şimdi de rahatsız edici durumda değilim. Yani hamile olduğumu bilmesem, hamile olduğumu anlamam.
Çok güzel cihaz iyi olduğu için olabilir o halde erken duymanız sağlıkla büyüsün inşallah darısı bizlere olsunMerhaba,
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşşallah. Kese boyunu söylemedi doktor. Ama 1 hafta geriydi adete göre.
5+2 dedi ama kalbini de duyduk şükür. Ama duymuş olmama da şaşırdım. Doktorun söylediğine göre usg cihazı en iyilerden biriymiş o sebeple de duyabildik sanırım.
Teşekkür ederim 6+3 tü bebekte 6+4 görünüyor dedi1-2 hafta dınlensenız kolaylarsınız sanırım maşallah kac artı kac tı bugun :)
Canım içini rahat tut dinlen inşallah bişey olmaz rabbim korur 2 hamileliğimde bnde karnıma darbe almıştım iş yerinde tezgahın köşesine çarpmıştım çok şükür bişey olmadı ters bi durum hissettiğin an doktora git yinedeKızlar işe metrobüsle gidip dönüyorum bugün dönerken araç tüpsekten hızlı geçti baya zıpladım arka koltukte yerime şiddetli oturdum içim sarsıldı anladım böyle bir durumds kötğ etkilenmiş midir bebiş zırt pırt doktora gitmek istemiyorım ya korktum
Sarsıntıdam sonra kasıklarımda cok ağrı hissettim ama şimdi hiç ağırmıyor kanamam yok ama bişey olmasından korkuyorumCanım içini rahat tut dinlen inşallah bişey olmaz rabbim korur 2 hamileliğimde bnde karnıma darbe almıştım iş yerinde tezgahın köşesine çarpmıştım çok şükür bişey olmadı ters bi durum hissettiğin an doktora git yinede
İçin rahat etmesini istiyorsan acile git canım bi ama kanama yoksa ağrıda bişey yoktur emin olmak istersen doktorunun numarası felan varsa bi sorSarsıntıdam sonra kasıklarımda cok ağrı hissettim ama şimdi hiç ağırmıyor kanamam yok ama bişey olmasından korkuyorum
Benım de oluyor valla. Korkuyorum bazen. Gecen sene düşük yapmıştım hiç ağrım yoktu. 9. Haftaya kdr. Ama bunda resmen bastan beri agrım var. Arada belim de agrıyorKızlar kasık ağrısı hala devam eden var mı ya benim hala devam ediyor geçmeyecek mi diye düşünüyorum
Sizin 3. Olacak öyleyse tecrübelerinizden faydalanırızAy yok canim ya
Ben 2 gebeligimide normal bir insan gibi gecirdim ne mide bulantisi ne aserme
Bunlarin bazen psikolojik oldugunu dusunuyorum (bazen diyorum)
Rahat ol sen boyle seyler dusunme
Maşallah hep böyle devam etsin siz kalp atışını duydunuz öyleyse . En erken sizin sanırım bu topikteBen 7+2yim.
Üç dört gündür sabahları uyanınca midem bulanıyor ama şiddetli değil. Kahvaltıdan sonra geçiyor zaten. Öncesinde belirtim olmamıştı pek. İştahım yerinde.
Şimdi de rahatsız edici durumda değilim. Yani hamile olduğumu bilmesem, hamile olduğumu anlamam.
İnşallah bişey olmamıştırİçin rahat etmesini istiyorsan acile git canım bi ama kanama yoksa ağrıda bişey yoktur emin olmak istersen doktorunun numarası felan varsa bi sor
İnşallah canım korkma yat dinlen sadece aklında olsun tekerlek üstlerine doğru fazla gitmeİnşallah bişey olmamıştır
İzlediğim videolarda doktorlar böyle şeylerin sağlıklı bir bebeğe zarar vermeyeceğini söylüyor. Biz tedirgin oluyoruz ister istemez ama sporcu kadınlar ya da işi gereği hareketli kadınlar da sağlıklı doğum yapıyor canım öyle düşünKızlar işe metrobüsle gidip dönüyorum bugün dönerken araç tüpsekten hızlı geçti baya zıpladım arka koltukte yerime şiddetli oturdum içim sarsıldı anladım böyle bir durumds kötğ etkilenmiş midir bebiş zırt pırt doktora gitmek istemiyorım ya korktum
Son adet tarihine göre en erkenlerden biri benim sanırım. Ekim başı gösteriyor tahmini doğum tarihini uygulamalar.Maşallah hep böyle devam etsin siz kalp atışını duydunuz öyleyse . En erken sizin sanırım bu topikte