2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar işe metrobüsle gidip dönüyorum bugün dönerken araç tüpsekten hızlı geçti baya zıpladım arka koltukte yerime şiddetli oturdum içim sarsıldı anladım böyle bir durumds kötğ etkilenmiş midir bebiş zırt pırt doktora gitmek istemiyorım ya korktum

Ay yok canim ya
Ben 2 gebeligimide normal bir insan gibi gecirdim ne mide bulantisi ne aserme
Bunlarin bazen psikolojik oldugunu dusunuyorum (bazen diyorum)
Rahat ol sen boyle seyler dusunme

Ayy hadi inşallah hem keseyi görürsün hem kalp atışını duyarsın hemencecik

Kızlar mide bulantısı yaşıyor musunuz ? Bende henüz çok yoğun bir bulantı başlamadı . Bulantı olmayınca bir sorun varmış gibi düşünülüyor ya

Ben 7+2yim.
Üç dört gündür sabahları uyanınca midem bulanıyor ama şiddetli değil. Kahvaltıdan sonra geçiyor zaten. Öncesinde belirtim olmamıştı pek. İştahım yerinde.
Şimdi de rahatsız edici durumda değilim. Yani hamile olduğumu bilmesem, hamile olduğumu anlamam.

Merhaba,
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olur inşşallah. Kese boyunu söylemedi doktor. Ama 1 hafta geriydi adete göre.
5+2 dedi ama kalbini de duyduk şükür. Ama duymuş olmama da şaşırdım. Doktorun söylediğine göre usg cihazı en iyilerden biriymiş o sebeple de duyabildik sanırım.

Merhaba kalp atışını duydunuz mu

Çok güzel cihaz iyi olduğu için olabilir o halde erken duymanız sağlıkla büyüsün inşallah darısı bizlere olsun

Kızlar arkadaşım hatayda depremzede hamile olduğunu öğrendi. Doktor alttan muayene etmiş mercimek tanesi kadar kesesini görmüş ama üstten görünmüyormuş 6. Haftaya girdi. 6000lerdemiş betası sanırım kese içinde yolk kesesini de görmüş doktor. Kahverengi kanama olmuş ama kanama durmuş. Progesteron vermiş doktor. Hafif de bir idrar yolu enfeksiyonu varmış onun için antibiyotik vermiş. Sizce karından keseyi görmemesi normal mi?

Canım içini rahat tut dinlen inşallah bişey olmaz rabbim korur 2 hamileliğimde bnde karnıma darbe almıştım iş yerinde tezgahın köşesine çarpmıştım çok şükür bişey olmadı ters bi durum hissettiğin an doktora git yinede

Sarsıntıdam sonra kasıklarımda cok ağrı hissettim ama şimdi hiç ağırmıyor kanamam yok ama bişey olmasından korkuyorum

Sarsıntıdam sonra kasıklarımda cok ağrı hissettim ama şimdi hiç ağırmıyor kanamam yok ama bişey olmasından korkuyorum
İçin rahat etmesini istiyorsan acile git canım bi ama kanama yoksa ağrıda bişey yoktur emin olmak istersen doktorunun numarası felan varsa bi sor

Kızlar kasık ağrısı hala devam eden var mı ya benim hala devam ediyor geçmeyecek mi diye düşünüyorum
Benım de oluyor valla. Korkuyorum bazen. Gecen sene düşük yapmıştım hiç ağrım yoktu. 9. Haftaya kdr. Ama bunda resmen bastan beri agrım var. Arada belim de agrıyor

Maşallah hep böyle devam etsin siz kalp atışını duydunuz öyleyse . En erken sizin sanırım bu topikte

İzlediğim videolarda doktorlar böyle şeylerin sağlıklı bir bebeğe zarar vermeyeceğini söylüyor. Biz tedirgin oluyoruz ister istemez ama sporcu kadınlar ya da işi gereği hareketli kadınlar da sağlıklı doğum yapıyor canım öyle düşün

.
Maşallah hep böyle devam etsin siz kalp atışını duydunuz öyleyse . En erken sizin sanırım bu topikte
Son adet tarihine göre en erkenlerden biri benim sanırım. Ekim başı gösteriyor tahmini doğum tarihini uygulamalar.
Gebeliğim sağlıklı ilerlerse , normal doğum düşünmediğim için Eylül sonu olur diye düşünüyorum
Bir Eylül grubuna - bir Ekim grubuna bakıyorum. Böyle arada kaldım

Kalp atışı duymadım henüz.
Hatta bebeği bile çok zor gördüler. (6+2de gitmiştim)
Burada benden daha erken haftada olup, bebeği gören hatta kalp atışı duyan var. Sağlıklı bir gebelik geçiriyorsam, geç döllenme sanırım. Tekrar muayeneye gittiğimde yazacağım inşallah durumu.

Hayırlısını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…