- 15 Temmuz 2015
- 18.724
- 31.217
- 598
o zaman ultrason takıbı ıle devam edebılırsın hayırlısı olsun canım :)Dün ilk kez gittim beş ,beş buçuk haftalıkmis şaşırdım kaldım canım hayırlısı
hayırlı olsun canım maşallah :)Merhabalar, benimde nasipse Ekimin ilk haftası gözüküyor doğum-)bugün 5+6 olduk. Dün keseyi gördük karından ultrosonla. Bana ne yolk ne de kesenin büyük küçüklüğünden bahsetti. Herşey yolunda dedi sadece, kese iyi yerde dedi. 22sinde randevu verdi kalp atışı için, eğer duyamazsak 1i tekrar gel dedi..
1-2 hafta dınlensenız kolaylarsınız sanırım maşallah kac artı kac tı bugun :)Herkese merhaba kanama dan ötürü doktor bugün çağırdı yine kontrole geldim
Kese büyümüş, kalp atımını da duyduk çok şükür. Fakat kesenin altında kanama alanı varmış. Bebek iyi ama bu bir risk dedi
Dinlenmen gerek dedi. Öğretmenim ve tek isteğim pazartesi yavrularıma kavuşmak
Rapor yazacağım gidemezsin diyor. Canım sıkıldı velhasıl
işe yararmı gercekten acaba , cok ılgınc herkeste sabah bulantısı olur, benım aksam uzerı 4 ten sonra bır baslıyor cok kotu oluyorum yaBulantı için araştırma yaparken karşıma bulantı bilekliği diye bişey çıktı. Baktım yan etkisi olmayan bişey. Kendi elimde bilekliğin denk geleceği yere baskı yaptım. Bulantımı hafifletti gibi hissettim. Hemen gittim aldım bilekliği. Çok ilginç derecede işe yaradı. Herkeste işe yaramıyormuş ama. Ebebek ve watsons da satılıyor. Çok uygun fiyata. Fikir olsun size de. Beni çok rahatlattı çok şükür
Bu durumdan bebısın etkılenecegını dusunmuyorum kuzum benSelam kızlar sinirim çok bozuk. Eşimle biraz atıştık o sinirle hızlı hızlı hareket ederken tost makinesinin metal yerine dokundum yanlışlıkla ve belli belirsiz bir his oldu elektrik çarpması gibi. Makinemiz daha yeni kaçağına falan hiç denk gelmedik bu zamana kadar. Metale dokundum diye statik elektriklenme mi oldu (bazen eşyalara dokununca olandan) Yoksa kaçak vardı da biz mi bu zamana kadar fark etmedik bu bebeğe zarar verir mi çok çok sinirim bozuk. Sonrasında elimde kolumda öyle bir uyuşma, yanma, kızarma, çarpıntı falan hiçbir şey olmadı kendimi de kötü hissetmedim. Zaten çok hafif belli belirsiz bir histi. Var mı böyle bir şey yaşayan, bilgisi olan?
Zaten pazartesi gitmiştim tekrar haftaya gideceğim şu an 6 +3Şuan kaç sata göre tekrar gittiniz mi
Bir hastaneye gidin isterseniz geçmiş olsunSelam kızlar sinirim çok bozuk. Eşimle biraz atıştık o sinirle hızlı hızlı hareket ederken tost makinesinin metal yerine dokundum yanlışlıkla ve belli belirsiz bir his oldu elektrik çarpması gibi. Makinemiz daha yeni kaçağına falan hiç denk gelmedik bu zamana kadar. Metale dokundum diye statik elektriklenme mi oldu (bazen eşyalara dokununca olandan) Yoksa kaçak vardı da biz mi bu zamana kadar fark etmedik bu bebeğe zarar verir mi çok çok sinirim bozuk. Sonrasında elimde kolumda öyle bir uyuşma, yanma, kızarma, çarpıntı falan hiçbir şey olmadı kendimi de kötü hissetmedim. Zaten çok hafif belli belirsiz bir histi. Var mı böyle bir şey yaşayan, bilgisi olan?
Geçmiş olsun çok ciddi bir durum olmamış anladığım kadarıyla ama içiniz rahat etmeyecekse bir doktora görünün istersenizSelam kızlar sinirim çok bozuk. Eşimle biraz atıştık o sinirle hızlı hızlı hareket ederken tost makinesinin metal yerine dokundum yanlışlıkla ve belli belirsiz bir his oldu elektrik çarpması gibi. Makinemiz daha yeni kaçağına falan hiç denk gelmedik bu zamana kadar. Metale dokundum diye statik elektriklenme mi oldu (bazen eşyalara dokununca olandan) Yoksa kaçak vardı da biz mi bu zamana kadar fark etmedik bu bebeğe zarar verir mi çok çok sinirim bozuk. Sonrasında elimde kolumda öyle bir uyuşma, yanma, kızarma, çarpıntı falan hiçbir şey olmadı kendimi de kötü hissetmedim. Zaten çok hafif belli belirsiz bir histi. Var mı böyle bir şey yaşayan, bilgisi olan?
Çok teşekkürlerhayırlı olsun canım maşallah :)
Geldim canım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinhadı gel ekım annelerıne hayırlı olsun canımm
çok artmamış tüh ama dur bakalım hemen sıkma canını. İnşallah yükselir bize de haber ver canımDün yaptırdım kan testi Salı günü doktora gitmiştim istediği değer 2200 civarı bekliyordu ama sonuç 718 yükselme var ama az yarın tekrar gidicem off bu beklemek olmasa keşke
Valla benim sabah öğle akşam hep oluyordu. Özellikle koku duyunca Allahım mahvoluyordum. Çok rahatlattı beni.işe yararmı gercekten acaba , cok ılgınc herkeste sabah bulantısı olur, benım aksam uzerı 4 ten sonra bır baslıyor cok kotu oluyorum ya
BenKizlar aranizda hem kese hem kalp atisini duyan oldumu
Masallah canimçok artmamış tüh ama dur bakalım hemen sıkma canını. İnşallah yükselir bize de haber ver canım
Valla benim sabah öğle akşam hep oluyordu. Özellikle koku duyunca Allahım mahvoluyordum. Çok rahatlattı beni.
Bençok şükür 6+4 bugün
Ilk defa duydumKızlar mide bulantısı yaşıyor musunuz ? Bende henüz çok yoğun bir bulantı başlamadı . Bulantı olmayınca bir sorun varmış gibi düşünülüyor ya
Beta hormonu mide bulantısı yapıyormuş ama her kadında belirtiler farklı bence de . Benim bazı tanıdıklarım da hiç bulantı yaşamadı. Ben ilk gebeliğimde mide bulantısından uyuyamıyorum bile şimdi başlamayınca kafama takıldıIlk defa duydum
2 kez gebelik yasadim ve dogum yaptim hic mide bulantisi yasamadim
Bundada yasamiyorum
Neden sorun olsunki
Merhaba bende tek ben zannediyordum benimde akşamları oluyor bulantı anladım sabah kalktığımda yok hiç birşey yemek istemiyor canım benimde bugün tam 7 haftalık kalp atışını duyamdık henüzişe yararmı gercekten acaba , cok ılgınc herkeste sabah bulantısı olur, benım aksam uzerı 4 ten sonra bır baslıyor cok kotu oluyorum ya
Maşallah canım benim inşallah kalp atışını da duyarsın gümbür gümbürMerhabalar, benimde nasipse Ekimin ilk haftası gözüküyor doğum-)bugün 5+6 olduk. Dün keseyi gördük karından ultrosonla. Bana ne yolk ne de kesenin büyük küçüklüğünden bahsetti. Herşey yolunda dedi sadece, kese iyi yerde dedi. 22sinde randevu verdi kalp atışı için, eğer duyamazsak 1i tekrar gel dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?