• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Arkadaşlar doktorunuz sizden de tahliller istedi mi ? Bir kısmını sağlık ocağı yapıyor bir kısmını yapmıyor . Özellikle toxo ve rubella olanları yapmıyorlar . Hastaneye gitmek gerekiyor onun için
Benden hiç birini istemedi ama ben düzenli veriyorum ondan mı diye düşündüm kontrole gidince soracağım

Transfer tarihi 14 Ocak olan var mı aranızda acaba kaç haftalık oluyor
18 ocak benım bebısın tuttugu tarıh kuzum 5+5 gosterıyor bugun ıcın senınınde 6+ ların sonunda olabılır, cok da bılmıyorum ama tahmını olarak oyledım :) ılk ultrasona gırdıgınde anlasılır artık :) hıc kontrole gıttınmı

Ben de bugün son adet tarihime göre 5+2 hesapladığım haftamı 4+5 olarak öğrendim.
Aynı haftamız. Bana sadece baktı ve hayırlı olsun dedi 2 hafta sonra gel dedi. Folik asit yazdı
Her doktorda farklı uygulama var. Hayırlı olsun size de:)

Herkese merhaba kanama dan ötürü doktor bugün çağırdı yine kontrole geldim
Kese büyümüş, kalp atımını da duyduk çok şükür. Fakat kesenin altında kanama alanı varmış. Bebek iyi ama bu bir risk dedi
Dinlenmen gerek dedi. Öğretmenim ve tek isteğim pazartesi yavrularıma kavuşmak
Rapor yazacağım gidemezsin diyor. Canım sıkıldı velhasıl

Keşke önce kan da baksalardı. Artış varsa sorun yoktur demek 🤷🏼‍♀️ sağlık ocağında galan verebilirsin aslında perşembeye kadar
Dün yaptırdım kan testi Salı günü doktora gitmiştim istediği değer 2200 civarı bekliyordu ama sonuç 718 yükselme var ama az yarın tekrar gidicem off bu beklemek olmasa keşke🥺

Kızlar merhaba, bende sanırım Ekim annesi olucam 😊
Cumartesi günü bebeğimizi ve kalp atışını duyduk.
Sata göre 6+4 usg göre 5+4 görünüyor.

Benim de geçen yıl bir düşüğüm olmuştu, bende tedirginim ama güzelde hissediyorum 😊
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ♥️
Liste varsa eklenirsem sevinirim sat 29 Aralık.
Merhaba sat ımız aynı imiş 29 Aralık bende 6+4 de gittim ilk kez kontrole çünkü iki düşüğüm oldu bir kalp durması bir boş gebelik korkudan gidemedim bebek görüş ama kalp atışı duyulmadı kesenizin boyutu kaçtı acaba

Bende tam ayrıntılı kan testlerimi yaptirmadim çoğu yer kalp atışını bekliyor sanırım. Pazartesi tekrar randevu aldım bakalım ne dicek doktor 7 hafta olacak tam

Merhaba sat ımız aynı imiş 29 Aralık bende 6+4 de gittim ilk kez kontrole çünkü iki düşüğüm oldu bir kalp durması bir boş gebelik korkudan gidemedim bebek görüş ama kalp atışı duyulmadı kesenizin boyutu kaçtı acaba
Benim de tam 6 da sadece kese göründü oda vajinal zor gördü doktor

18 ocak benım bebısın tuttugu tarıh kuzum 5+5 gosterıyor bugun ıcın senınınde 6+ ların sonunda olabılır, cok da bılmıyorum ama tahmını olarak oyledım :) ılk ultrasona gırdıgınde anlasılır artık :) hıc kontrole gıttınmı
Dün ilk kez gittim beş ,beş buçuk haftalıkmis şaşırdım kaldım canım hayırlısı 🥰

Bulantı için araştırma yaparken karşıma bulantı bilekliği diye bişey çıktı. Baktım yan etkisi olmayan bişey. Kendi elimde bilekliğin denk geleceği yere baskı yaptım. Bulantımı hafifletti gibi hissettim. Hemen gittim aldım bilekliği. Çok ilginç derecede işe yaradı. Herkeste işe yaramıyormuş ama. Ebebek ve watsons da satılıyor. Çok uygun fiyata. Fikir olsun size de. Beni çok rahatlattı çok şükür ♥️

Merhabalar, benimde nasipse Ekimin ilk haftası gözüküyor doğum (:-)bugün 5+6 olduk. Dün keseyi gördük karından ultrosonla. Bana ne yolk ne de kesenin büyük küçüklüğünden bahsetti. Herşey yolunda dedi sadece, kese iyi yerde dedi. 22sinde randevu verdi kalp atışı için, eğer duyamazsak 1i tekrar gel dedi..

Eklentiler

• IMG_20230215153828323.jpg
    IMG_20230215153828323.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 58
Back