- 1 Kasım 2012
- 11.302
- 25.887
- 798
- 35
Bende seni dusunmustum zaten :)Ben devralabılırim ama bırazdaha bekleyıp , kalbını fln dınleyelım ıstıyorum
Rdvun nezamandi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seni dusunmustum zaten :)Ben devralabılırim ama bırazdaha bekleyıp , kalbını fln dınleyelım ıstıyorum
Benden hiç birini istemedi ama ben düzenli veriyorum ondan mı diye düşündüm kontrole gidince soracağımArkadaşlar doktorunuz sizden de tahliller istedi mi ? Bir kısmını sağlık ocağı yapıyor bir kısmını yapmıyor . Özellikle toxo ve rubella olanları yapmıyorlar . Hastaneye gitmek gerekiyor onun için
Cumartesı kuzum ınsallah :)Bende seni dusunmustum zaten :)
Rdvun nezamandi canim
18 ocak benım bebısın tuttugu tarıh kuzum 5+5 gosterıyor bugun ıcın senınınde 6+ ların sonunda olabılır, cok da bılmıyorum ama tahmını olarak oyledım :) ılk ultrasona gırdıgınde anlasılır artık :) hıc kontrole gıttınmıTransfer tarihi 14 Ocak olan var mı aranızda acaba kaç haftalık oluyor
Demek ki kan tahlili vs. yapmadan da veriliyor. Bana progestan verdi. Size?Bana da sadece kasığım ağrıdı dediğim için iğne ve hap verdi hapın ismi ne canım?
Her doktorda farklı uygulama var. Hayırlı olsun size de:)Ben de bugün son adet tarihime göre 5+2 hesapladığım haftamı 4+5 olarak öğrendim.
Aynı haftamız. Bana sadece baktı ve hayırlı olsun dedi 2 hafta sonra gel dedi. Folik asit yazdı
Aa haftasonu rdvu oluyomu cok ilgincCumartesı kuzum ınsallah :)
ozel hastanelerde cumartesı oglene kadar calısma olabılıyor kuzum :)Aa haftasonu rdvu oluyomu cok ilginc
Benimde haftaya persembe
Duphaston adında Bi hap verdiDemek ki kan tahlili vs. yapmadan da veriliyor. Bana progestan verdi. Size?
Dün yaptırdım kan testi Salı günü doktora gitmiştim istediği değer 2200 civarı bekliyordu ama sonuç 718 yükselme var ama az yarın tekrar gidicem off bu beklemek olmasa keşkeKeşke önce kan da baksalardı. Artış varsa sorun yoktur demek sağlık ocağında galan verebilirsin aslında perşembeye kadar
Merhaba sat ımız aynı imiş 29 Aralık bende 6+4 de gittim ilk kez kontrole çünkü iki düşüğüm oldu bir kalp durması bir boş gebelik korkudan gidemedim bebek görüş ama kalp atışı duyulmadı kesenizin boyutu kaçtı acabaKızlar merhaba, bende sanırım Ekim annesi olucam
Cumartesi günü bebeğimizi ve kalp atışını duyduk.
Sata göre 6+4 usg göre 5+4 görünüyor.
Benim de geçen yıl bir düşüğüm olmuştu, bende tedirginim ama güzelde hissediyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Liste varsa eklenirsem sevinirim sat 29 Aralık.
Benim de tam 6 da sadece kese göründü oda vajinal zor gördü doktorMerhaba sat ımız aynı imiş 29 Aralık bende 6+4 de gittim ilk kez kontrole çünkü iki düşüğüm oldu bir kalp durması bir boş gebelik korkudan gidemedim bebek görüş ama kalp atışı duyulmadı kesenizin boyutu kaçtı acaba
Ayyy ben de baktım. Erkek diyor bakalım tutacak mıBu arada çin takvimine göre kızım olacakmış. Hadi bakalım. Siz baktınız mı?
Benim tanıdığım 4 kişininkini tutturdu çin takvimi. Bilimsel değil ama eğlenceli :))
Dün ilk kez gittim beş ,beş buçuk haftalıkmis şaşırdım kaldım canım hayırlısı18 ocak benım bebısın tuttugu tarıh kuzum 5+5 gosterıyor bugun ıcın senınınde 6+ ların sonunda olabılır, cok da bılmıyorum ama tahmını olarak oyledım :) ılk ultrasona gırdıgınde anlasılır artık :) hıc kontrole gıttınmı
Şuan kaç sata göre tekrar gittiniz miBenim de tam 6 da sadece kese göründü oda vajinal zor gördü doktor