2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Abooooo kalp kalbe karsidir bende suan buraya yorum yazmaya geldiydim kizzzz

Sıkı dur
Suan resmi olarak biz tam 12 saattir emmiyoruz :)
Teklif ettim baktik bakti ustumu kapatti gitti 🥹
Ay Allahım darısı benim başıma amin dua et 🥰
Gündüz zaten bir kez emıyordu ıkı gundur onu vermıyorum bi sorun olmadı aramadı yani
İki gündür gece yatarken ve gece kalktıkça verdım
Yarın duruma göre gece yatarken de vermeyeceğim
Böyle böyle eğer gece kalkması bıterse haftasonuna kadar hallederim inşallah amin 🤲🏼

Ay Allahım darısı benim başıma amin dua et 🥰
Gündüz zaten bir kez emıyordu ıkı gundur onu vermıyorum bi sorun olmadı aramadı yani
İki gündür gece yatarken ve gece kalktıkça verdım
Yarın duruma göre gece yatarken de vermeyeceğim
Böyle böyle eğer gece kalkması bıterse haftasonuna kadar hallederim inşallah amin 🤲🏼
Hadi insallah canim Allah gonlune gore versin
Ben daha tam emin degilim biraktimi
En son sabah 8h30da emdi suan saat 22h35
14 saat gecti yok istemedi
Aslinda istiyo gibi huysuzlaniyo bicok kez teklif ettim yok almiyo
Gittim dusa girdim acaba terledim falanmida koktu almiyo dedim yine teklif ettim yok yine almadi
Bakalim neler olacak

Kizzzz ikimizde ayni anda kestik iyimi😅

Hadi insallah canim Allah gonlune gore versin
Ben daha tam emin degilim biraktimi
En son sabah 8h30da emdi suan saat 22h35
14 saat gecti yok istemedi
Aslinda istiyo gibi huysuzlaniyo bicok kez teklif ettim yok almiyo
Gittim dusa girdim acaba terledim falanmida koktu almiyo dedim yine teklif ettim yok yine almadi
Bakalim neler olacak

Kizzzz ikimizde ayni anda kestik iyimi😅
Bızım dün gece sadece bır kez emdı ama hep uyanıktık Bu ara hele 5-7 arası hep kalkıp oynuyor saçma bısı ama meme talebı olmadı bende vermedım bugün çok goguslerım sızlamazsa gece yatarken de vermeyecegım istemezse de daha vermem bu gece bellı olacak hersey 😂
Sen bıraktın bence ya tebrikler o yüzden arkadaşım darısı bana 🥰
Süreç güzel gıdıyor ama çok şükür ki 🤲🏼

Bızım dün gece sadece bır kez emdı ama hep uyanıktık Bu ara hele 5-7 arası hep kalkıp oynuyor saçma bısı ama meme talebı olmadı bende vermedım bugün çok goguslerım sızlamazsa gece yatarken de vermeyecegım istemezse de daha vermem bu gece bellı olacak hersey 😂
Sen bıraktın bence ya tebrikler o yüzden arkadaşım darısı bana 🥰
Süreç güzel gıdıyor ama çok şükür ki 🤲🏼
Kuzum bizimki bildigin almiyor
Memeyi gorunce ittiriyor veya isiriyo ben ona kizimda vermeyim diye
Amma velakin gece uyurken 1 kere emzirdim. Gogsum cok sismisti soyle 5dk sagdim biberona sonrada yorulunca dur bi verim belki alir dedim aldi. Uykuda aliyo ama gunduz yok almiyo
Senin sürecininde iyi gitmesine sevindim kuzum hayirli olsun bize simdiden🥹 ozgurluk ilan edicez artik

Kuzum bizimki bildigin almiyor
Memeyi gorunce ittiriyor veya isiriyo ben ona kizimda vermeyim diye
Amma velakin gece uyurken 1 kere emzirdim. Gogsum cok sismisti soyle 5dk sagdim biberona sonrada yorulunca dur bi verim belki alir dedim aldi. Uykuda aliyo ama gunduz yok almiyo
Senin sürecininde iyi gitmesine sevindim kuzum hayirli olsun bize simdiden🥹 ozgurluk ilan edicez artik
Benimde sağ göğsüm çok kötü sıstı elimle rahatlayana kadar bıraz sağdım bardakla verdım sağdığımı ben meme tekrar vermem muhtemelen çünkü başa sarmak ıstemıyorum gece muhabbetlerini çok fazla emıyordu gece cunku o bır tık zorluyor rahatlamış olmama rağmen bı nokta hala acıyor ya

Benimde sağ göğsüm çok kötü sıstı elimle rahatlayana kadar bıraz sağdım bardakla verdım sağdığımı ben meme tekrar vermem muhtemelen çünkü başa sarmak ıstemıyorum gece muhabbetlerini çok fazla emıyordu gece cunku o bır tık zorluyor rahatlamış olmama rağmen bı nokta hala acıyor ya
Gece uyanmaması için tamamen mi kesmek gerekiyor ben gece emzirmiyoeum ama hal cok sık kalkıyor özellikle aabaha karsı

Merhaba bebeğim 14aylık normalde memede uyumazdı . Kucağımda sallayarak uyuturdum ama şimdi meme de uyumak istiyor böyle olduğundan da gece defalarca uyanıyor emmek için. Memede uyutma nasıl bırakılır acaba. Vermemeyi denediğimde kıyameti koparıyor su vs kabul etmiyor. Ne önerirsiniz

Merhaba bebeğim 14aylık normalde memede uyumazdı . Kucağımda sallayarak uyuturdum ama şimdi meme de uyumak istiyor böyle olduğundan da gece defalarca uyanıyor emmek için. Memede uyutma nasıl bırakılır acaba. Vermemeyi denediğimde kıyameti koparıyor su vs kabul etmiyor. Ne önerirsiniz
İnatla bir gece istedi ve uyumadık sonraki gecelerde istemedi ama yine yyanıyoruz

Selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl bir zamanlar buraya girince ne çok mesaj birikirdi 🥹 şimdi herkes kendi koşturmasında sanırım

Gece uyanmaması için tamamen mi kesmek gerekiyor ben gece emzirmiyoeum ama hal cok sık kalkıyor özellikle aabaha karsı
Kuzum çok farklı bısey bu ış senın memen oldugunu bılıyor şansını denıyor tamamen bıtmedı farklı bı durum gerçekten
Benim oğlumda ben gunduz emzırmeyı azalttım en son sadece gece kalktığında emzırıyordum kendı kendıne bı gun uyanmadı oyle bıttı meme işi mesela
Kızımda da aynı şekilde gündüz azalttım ama hıc bı sekılde gece azalmadı
En son komple gündüz emmiyordu ama gece hala istiyordu
Baktım böyle olmayacak ılk gece ıkı kez ikinci gece 1 kez dün gece hiç vermedim bakalım göreceğiz kuzum ama sabah 6 lara kadar uğraştık uyuyamadı emmek ıstedı salladık su verdik falan

X