2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ya o kadar etkili demek ki, trendyol yorumları güvenilir olmadığı için influenzer abartması sanmıştım

Evet olabilir bak irmik de almıştım dolap bekliyordu iyi hatırlattın bunu bir deneyeyim canım sağol
Canım eds dene istersen en azından mamayı memeden alır. Gece uğraşması biraz zor olur ama içine sinmiyorsa ağlamasına çözüm olabilir
Eds nasıl bir şey canım? sen mama destekli gidiyordun değil mi
Canim sagim yapsan belki o sekilde artar
Sağım hormonları yenebilir mi bilmiyorum ilk haftalar çok yapardım ama sütüm çoğalınca bırakmıştım tekrar başlayayım

Emzirmekle aynidir diye dusundum. Bilemedim

Ya o kadar etkili demek ki, trendyol yorumları güvenilir olmadığı için influenzer abartması sanmıştım
Alabilirsiniz ben ikinci kutuyu kullanıyorum hatta ilkini 30 lu almıştım ikinciside kampanyalı iken aldım birtane kullanınca mide problemim geçti benim rahatlattı diyetisyenimde içerisindeki aynı şeylerı çay yaptırıyor kullan dedi bana kadının ekmeğine yağ sürdüm resmen

Menenjit asislari nasıl oldu sizin? Biz bexsero 1 yaptırdık şimdi.. nimerix için 1 hafta sonra dedi geç kalmisiz nasıl yaptınız kızlar.. 4v6 olmaliymis aslında

Ay hadi inşallah fayda görürüz ben de aldım

Link atabilir misin

Emzirme destek sistemi diye Google da bak videoları var. Beslenme sondasını memenin yanından ağzına veriyorsun mamayı memeden alıyo gibi oluyor ☺ Biz çok verimli yapamadık süt artırmak için deneyecektim olmadı. Baya mama alıyor Kuzey emmesi ara öğün sayılır

Kızlar ya benim bebe elma ve muzu hiç sevmedi tükürüto suratı görmeniz lazım sanki limon yedirdik çiğ olarak cam rendede rendeledim muzu da çatalla ezdim ama yok yemedi meyve süzgecine koydum yine yemedi

Kızlar ya benim bebe elma ve muzu hiç sevmedi tükürüto suratı görmeniz lazım sanki limon yedirdik çiğ olarak cam rendede rendeledim muzu da çatalla ezdim ama yok yemedi meyve süzgecine koydum yine yemedi
Ahahah sebze nasıl yedi mi bari

Menenjit asislari nasıl oldu sizin? Biz bexsero 1 yaptırdık şimdi.. nimerix için 1 hafta sonra dedi geç kalmisiz nasıl yaptınız kızlar.. 4v6 olmaliymis aslında
Bizim doktorumuz da 1 yaşında dedi bizde yaptırmadık kafam karıştı benimde şimdi

B

iz 3.ay kaçırdık geç kaldınız dedi doktor coknuzuldum ya 3 farklı doktora gisincw isler takipler karıştı..

Sen neden yapmayacaksin ki?
Gerek görmüyorum çapraz aşılamayı koruyuculuğu yeterlı boyle doktorlarda boyle konustuk oglumda tek doz oldu yasında hatta bunda istiyorum dıyınce ıkı doz yaptık cıft doz daha ıyı olur dıye

Biz 5 buçuk aylıkken nimenrix ve bexero birlikte olduk. Biraz ateş ve huzursuzluk yaptı 2 gün. 2 ay sonra tekrar aynılarını olacak. Bir yaşından sonra da sadece birini olacak hangisiydi hatırlayamadım. Bi instagram postu vardı bu aşılarla ilgili çok açıklayıcı bir şey, koyuyorum buraya
Benimki de sevmedi ikisini de, ben muz hastasıyım hamilelikte de çok yedim tatlı elma aldım onu deneyeceğim yarın da

İkisinin de 1.dozu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…