Ya o kadar etkili demek ki, trendyol yorumları güvenilir olmadığı için influenzer abartması sanmıştımÜzerinde iki bardak su içtimai gör bak ben detox için kullanıyor da sütüm fazlaydı zatuiyice arttı bitiremiyor bebiş trenyoldan almıştım link isterseniz atarım gazda gideriyor hem annede hemde bebekte rahat gaz çıkarıyor
Evet olabilir bak irmik de almıştım dolap bekliyordu iyi hatırlattın bunu bir deneyeyim canım sağolHamileyken bilmiyorum canım doktora yqz mutlaka. Ama benim sütümü en çok dut kurusu ve hurma arttirdi onlar zararsız olabilir.
Oy kuzum benim algıları açıldı cok sukur anlamıştır muhakkak.. illaki belli bir aydan sonra kesmen gerekecek canım ufak ufak aglasada kesmek en iyisi.. olmadı akşam irmikli mamalardan yap ver hem tok tutar.. sen ek gıdaya gecmistin sanırım.
Eds nasıl bir şey canım? sen mama destekli gidiyordun değil miCanım eds dene istersen en azından mamayı memeden alır. Gece uğraşması biraz zor olur ama içine sinmiyorsa ağlamasına çözüm olabilir
Sağım hormonları yenebilir mi bilmiyorum ilk haftalar çok yapardım ama sütüm çoğalınca bırakmıştım tekrar başlayayımCanim sagim yapsan belki o sekilde artar
Emzirmekle aynidir diye dusundum. BilemedimEvet olabilir bak irmik de almıştım dolap bekliyordu iyi hatırlattın bunu bir deneyeyim canım sağol
Eds nasıl bir şey canım? sen mama destekli gidiyordun değil mi
Sağım hormonları yenebilir mi bilmiyorum ilk haftalar çok yapardım ama sütüm çoğalınca bırakmıştım tekrar başlayayım
Alabilirsiniz ben ikinci kutuyu kullanıyorum hatta ilkini 30 lu almıştım ikinciside kampanyalı iken aldım birtane kullanınca mide problemim geçti benim rahatlattı diyetisyenimde içerisindeki aynı şeylerı çay yaptırıyor kullan dedi banaYa o kadar etkili demek ki, trendyol yorumları güvenilir olmadığı için influenzer abartması sanmıştım
3 ve 5. Aylarda rotarıx ve nimenrix olduk ben baska yaptırmayacağımMenenjit asislari nasıl oldu sizin? Biz bexsero 1 yaptırdık şimdi.. nimerix için 1 hafta sonra dedi geç kalmisiz nasıl yaptınız kızlar.. 4v6 olmaliymis aslında
Ay hadi inşallah fayda görürüz ben de aldımAlabilirsiniz ben ikinci kutuyu kullanıyorum hatta ilkini 30 lu almıştım ikinciside kampanyalı iken aldım birtane kullanınca mide problemim geçti benim rahatlattı diyetisyenimde içerisindeki aynı şeylerı çay yaptırıyor kullan dedi banakadının ekmeğine yağ sürdüm resmen
Link atabilir misinAlabilirsiniz ben ikinci kutuyu kullanıyorum hatta ilkini 30 lu almıştım ikinciside kampanyalı iken aldım birtane kullanınca mide problemim geçti benim rahatlattı diyetisyenimde içerisindeki aynı şeylerı çay yaptırıyor kullan dedi banakadının ekmeğine yağ sürdüm resmen
Emzirme destek sistemi diye Google da bak videoları var. Beslenme sondasını memenin yanından ağzına veriyorsun mamayı memeden alıyo gibi oluyor ☺ Biz çok verimli yapamadık süt artırmak için deneyecektim olmadı. Baya mama alıyor Kuzey emmesi ara öğün sayılırEvet olabilir bak irmik de almıştım dolap bekliyordu iyi hatırlattın bunu bir deneyeyim canım sağol
Eds nasıl bir şey canım? sen mama destekli gidiyordun değil mi
Sağım hormonları yenebilir mi bilmiyorum ilk haftalar çok yapardım ama sütüm çoğalınca bırakmıştım tekrar başlayayım
iz 3.ay kaçırdık geç kaldınız dedi doktor coknuzuldum ya 3 farklı doktora gisincw isler takipler karıştı..3 ve 5. Aylarda rotarıx ve nimenrix olduk ben baska yaptırmayacağım
AhahahKızlar ya benim bebe elma ve muzu hiç sevmeditükürüto suratı görmeniz lazım sanki limon yedirdik çiğ olarak cam rendede rendeledim muzu da çatalla ezdim ama yok yemedi meyve süzgecine koydum yine yemedi
Bizim doktorumuz da 1 yaşında dedi bizde yaptırmadıkMenenjit asislari nasıl oldu sizin? Biz bexsero 1 yaptırdık şimdi.. nimerix için 1 hafta sonra dedi geç kalmisiz nasıl yaptınız kızlar.. 4v6 olmaliymis aslında
Ay nasıl iş ya.. menenjit en fazla 6 ay öncesine zararlı olur neden geç kaldı dedi birde.. prof a gotrdumBizim doktorumuz da 1 yaşında dedi bizde yaptırmadıkkafam karıştı benimde şimdi
Gerek görmüyorum çapraz aşılamayı koruyuculuğu yeterlı boyle doktorlarda boyle konustuk oglumda tek doz oldu yasında hatta bunda istiyorum dıyınce ıkı doz yaptık cıft doz daha ıyı olur dıyeB
iz 3.ay kaçırdık geç kaldınız dedi doktor coknuzuldum ya 3 farklı doktora gisincw isler takipler karıştı..
Sen neden yapmayacaksin ki?
Ay nasıl iş ya.. menenjit en fazla 6 ay öncesine zararlı olur neden geç kaldı dedi birde.. prof a gotrdumBizim doktorumuz da 1 yaşında dedi bizde yaptırmadıkkafam karıştı benimde şimdi
Gerek görmüyorum çapraz aşılamayı koruyuculuğu yeterlı boyle doktorlarda boyle konustuk oglumda tek doz oldu yasında hatta bunda istiyorum dıyınce ıkı doz yaptık cıft doz daha ıyı olur dıye
Biz 5 buçuk aylıkken nimenrix ve bexero birlikte olduk. Biraz ateş ve huzursuzluk yaptı 2 gün. 2 ay sonra tekrar aynılarını olacak. Bir yaşından sonra da sadece birini olacak hangisiydi hatırlayamadım. Bi instagram postu vardı bu aşılarla ilgili çok açıklayıcı bir şey, koyuyorum burayaMenenjit asislari nasıl oldu sizin? Biz bexsero 1 yaptırdık şimdi.. nimerix için 1 hafta sonra dedi geç kalmisiz nasıl yaptınız kızlar.. 4v6 olmaliymis aslında
Benimki de sevmedi ikisini de, ben muz hastasıyım hamilelikte de çok yedimKızlar ya benim bebe elma ve muzu hiç sevmeditükürüto suratı görmeniz lazım sanki limon yedirdik çiğ olarak cam rendede rendeledim muzu da çatalla ezdim ama yok yemedi meyve süzgecine koydum yine yemedi
İkisinin de 1.dozu mu?Biz 5 buçuk aylıkken nimenrix ve bexero birlikte olduk. Biraz ateş ve huzursuzluk yaptı 2 gün. 2 ay sonra tekrar aynılarını olacak. Bir yaşından sonra da sadece birini olacak hangisiydi hatırlayamadım. Bi instagram postu vardı bu aşılarla ilgili çok açıklayıcı bir şey, koyuyorum buraya
Benimki de sevmedi ikisini de, ben muz hastasıyım hamilelikte de çok yedimtatlı elma aldım onu deneyeceğim yarın da
Evetİkisinin de 1.dozu mu?