Tarif nasıl canım? Ben anason rezene kimyon içiyorum 1 fincanSüt artırıcı çay var mutlaka iç hemen etki ediyor günde bir defa içiyorum fetıc için çok az şse iki içebilirsin sen rahatsız oluyorum ağrıdan çok içince felaket süt yapıyor anne detoc çayı diye geçiyor nur ceylan hanımın
Hamileyken içilmez bunlar değil mi? Sütüm çok azaldı hamileliktenTarif nasıl canım? Ben anason rezene kimyon içiyorum 1 fincan
Hamileyken bilmiyorum canım doktora yqz mutlaka. Ama benim sütümü en çok dut kurusu ve hurma arttirdi onlar zararsız olabilir.Hamileyken içilmez bunlar değil mi? Sütüm çok azaldı hamileliktendoktor da gece beslemelerini mamaya çevirelim diyor, ilk iki gece iyi gitti ama üçüncü gece kızım anladı mama verdiğimi ve meme için ağlamaya başladı çok üzülüyorum
Hazır aldım ben resmini koyayımTarif nasıl canım? Ben anason rezene kimyon içiyorum 1 fincan
Canım eds dene istersen en azından mamayı memeden alır. Gece uğraşması biraz zor olur ama içine sinmiyorsa ağlamasına çözüm olabilirHamileyken içilmez bunlar değil mi? Sütüm çok azaldı hamileliktendoktor da gece beslemelerini mamaya çevirelim diyor, ilk iki gece iyi gitti ama üçüncü gece kızım anladı mama verdiğimi ve meme için ağlamaya başladı çok üzülüyorum
Canim sagim yapsan belki o sekilde artarHamileyken içilmez bunlar değil mi? Sütüm çok azaldı hamileliktendoktor da gece beslemelerini mamaya çevirelim diyor, ilk iki gece iyi gitti ama üçüncü gece kızım anladı mama verdiğimi ve meme için ağlamaya başladı çok üzülüyorum
Gece verme vitaminleri mümkünse gündüz ver bir doktor diyordu gece civerilen vitaminler bebeklerde huysuzluk gaz problemi yapabilir diye sebebi gece vermen olabilirKızlar ocean microfer kullananlar sizin bebginizde de gaz oldu mu başta emin olamadım ondanmi diye ara verip tekrar denedim microfer verdiğim gece sabaha kadar uyumuyor gazı varmış gibi sürekli ikiniyor ağlıyor değiştiricem ama ne kullansam bilemedim
Hayır canım gece vermiyorum sabah ilk uyandığında veriyorum ama verdiğim günün gecelerinde uyumuyorGece verme vitaminleri mümkünse gündüz ver bir doktor diyordu gece civerilen vitaminler bebeklerde huysuzluk gaz problemi yapabilir diye sebebi gece vermen olabilir
Demir sabah aç karnına değil mi?Kızlar ocean microfer kullananlar sizin bebginizde de gaz oldu mu başta emin olamadım ondanmi diye ara verip tekrar denedim microfer verdiğim gece sabaha kadar uyumuyor gazı varmış gibi sürekli ikiniyor ağlıyor değiştiricem ama ne kullansam bilemedim
Ferrum haussman kullanıyor biz bi sorun yaşamadık dene istersenDüşük cümle kurmuşum kızlar verdiğim günün gecesinde uyumuyor kaka sayısı da artıyor ishal diyemem ama bagirsaklarina iyi gelmedi gaz ve ağrı yapti
Bize de lipozone kids yazmıştı hiçbi yerde bulamadık 10-15 güne gelir dediler diye muadil wellcare verdiler doktoru da onayladı kullanıyodum tadıda güzeldi severek içiyodu. Bugün lipozoneye geçiş yaptık berbat bi tadı var resmen tiksindi kusar gibi içti pişman oldumKızlar ocean microfer kullananlar sizin bebginizde de gaz oldu mu başta emin olamadım ondanmi diye ara verip tekrar denedim microfer verdiğim gece sabaha kadar uyumuyor gazı varmış gibi sürekli ikiniyor ağlıyor değiştiricem ama ne kullansam bilemedim
Yok canım demediler, bexsero ağır biraz ateşi çıkabilir amaKızlar menenjit aşısı olucaz yarın.. aşıdan sonra banyo yapmayın diyorlar mi?
Wellcare içerikleri de temiz bi yan etkisi olmadıysa ondan devam et o zaman canım bende oceani kendim içeyim zaten kansızlık varBize de lipozone kids yazmıştı hiçbi yerde bulamadık 10-15 güne gelir dediler diye muadil wellcare verdiler doktoru da onayladı kullanıyodum tadıda güzeldi severek içiyodu. Bugün lipozoneye geçiş yaptık berbat bi tadı var resmen tiksindi kusar gibi içti pişman oldumresmen karabiberli pekmez gibi
Sağol canım bi eczaneye sorayım ben yarın bakalım ne önerecekFerrum haussman kullanıyor biz bi sorun yaşamadık dene istersen
Saol canım.. evet duydum inşallah çıkmaz ya.. ateşten cokbkorkuyorum.. hem rota 2 hemde bexsero olacağız..Yok canım demediler, bexsero ağır biraz ateşi çıkabilir ama
Doğum öncesi utuledim doğumdan sonra hiç ütü yapmadım desemBu arada kızlar Allah aşkına hala ütüleme devam mı sizde? Ben bittim bu ütü işinde. Ömrü hayatımda ütü yapmamış insanım valla yıldım.. kaç aya kadar devam ediyoruz ütüleme olayina