2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim elma tatlıydı bu sefer haşladım meyve süzgecine koydum 1-2 çekti sonra yine tükürdğ

Menenjit ilk 6 ay içinde başlanırsa 5 doz oluyor. Tüm menenjit türlerine karşı aşılama yapılıyor. Devlet karşılamadığı için maddi durum yeterli değilse 1 yaşından sonra bir doz falan da vurduran var. Osman Hocanın YouTube videosunu izlemenizi tavsiye ederim. Aşı aylarını anlatıyor.

leilani canım diş temizliğinden bahsetmiştik. Dr silikon fırça al dedi. Bi de R.O.C.S diye bi diş macunu önerdi. Macunla fırçalayacakmışız. Macun pirinç tanesi kadarmış, günde 2 kere

Canım geç gördüm kusura bakma. Kan testi ile bakıldı negatif geldi zaten bebeklerde %60 doğruluk payı varmış. Çocuk doktorumuz ilgilendi. Bir süre ek gıdaya ara verdik (kaka normale dönene kadar) daha sonra devam ettik sebze ile.

leilani canım diş temizliğinden bahsetmiştik. Dr silikon fırça al dedi. Bi de R.O.C.S diye bi diş macunu önerdi. Macunla fırçalayacakmışız. Macun pirinç tanesi kadarmış, günde 2 kere
Bildiğim kadarıyla diş olsa da olmasa da ek gıdaya başlayınca fırçalamaya da başlamak gerekiyor, öyle kalmış aklımda. Çok sağol canım atayım bunları sepete

Yok biz bexsero ve rota yaptırdık canım.. 6.ay aşıları da mı ateş yapıyor yaa.. bi bitmedi aşılar her ay aşı var

Verdin mi calpol?
37.7 de verdim canım. 6. Ay aşılarından biri karma o ateş yapıyormuş biz menenjitlerin birinci dozlarını da olduk

37.7 de verdim canım. 6. Ay aşılarından biri karma o ateş yapıyormuş biz menenjitlerin birinci dozlarını da olduk
Bizde 2 ve 4 ateş yaptı. 6.ay aşıları yapmadı. Zatürre ağır dedi hemşire 2 ve 4 de o var. Menenjit aşısında da Bexsero ağır o yapıyor genelde ateş. Bizim bitti sayılır artık 9.ayda kızamık var sonra yaşa kadar başka aşı kalmadı

Kızlar sizinle paylaşmak istedim. Kızıma böyle bir şey aldım inanılmaz sevdi hatta bugün doğru düzgün uyumadı bununla vakit geçirmek için :) yürüteç değil hoppala ama çok fazla hoplamiyor hafif hafif bebekle zıplıyor aklınızda olsun :)

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-21-00-56-57-215_com.dolap.android.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 51
Link var mı canım bende alayım diyordum aslında.. ama ayaklara zararı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…