Bizi çok korkuttu ya doktor neden geç kaldınız diye..
Bize doktor 8 ve 10.ayda bexero dedi çok geç geldi bana3 ve 5. Aylarda rotarıx ve nimenrix olduk ben baska yaptırmayacağım
Patates-havuç-kabak sevdi avokadoyla da seviyeli bi ilişkisi varAhahahsebze nasıl yedi mi bari
Benim elma tatlıydı bu sefer haşladım meyve süzgecine koydum 1-2 çekti sonra yine tükürdğBiz 5 buçuk aylıkken nimenrix ve bexero birlikte olduk. Biraz ateş ve huzursuzluk yaptı 2 gün. 2 ay sonra tekrar aynılarını olacak. Bir yaşından sonra da sadece birini olacak hangisiydi hatırlayamadım. Bi instagram postu vardı bu aşılarla ilgili çok açıklayıcı bir şey, koyuyorum buraya
Benimki de sevmedi ikisini de, ben muz hastasıyım hamilelikte de çok yedimtatlı elma aldım onu deneyeceğim yarın da
Ben oğlumda tek doz yaptırmıştım onu istersen iki doza tamamla dedı bana dr 7 yaşa kadar yaptırabilirsin dedi geç kalınmalı bi durum yok bence her doktorun takvimi farklı sadeceBize doktor 8 ve 10.ayda bexero dedi çok geç geldi bana
Canım biz dün aşı olduk 37.6 da verdimAteş 37 37.3 arası calpol vermedim vereyim mi? 37.5 tan önce verme demişti asm
Canım geç gördüm kusura bakma. Kan testi ile bakıldı negatif geldi zaten bebeklerde %60 doğruluk payı varmış. Çocuk doktorumuz ilgilendi. Bir süre ek gıdaya ara verdik (kaka normale dönene kadar) daha sonra devam ettik sebze ile.Çok geçmiş olsun canım. Ben henüz ek gıdaya başlamadım, birkaç gün içinde başlayacağım. Genellikle bebeklerde süt ve süt ürünlerine alerji fazla olduğu için ilk yoğurt ile başlayıp, alerjisi var mı diye baksam mı diyorum. Kızımın de alerjisi olabilirmiş gibi geliyor. Aslında lifli olduğu için kabak da ilk sıralarda yer alacaktı ama ona da alerjisi olan çok bebek olabiliyormuş. Şuan en büyük korkum süt ürünlerine alerjisi olması. Pekçok şeyi yoğurt ile karıştırıp vermeyi düşünüyorum çünkü. ( Tadımlardan sonra).
Siz alerji testi için normal kan mı verdiniz yoksa yetişkinlerde olduğu gibi birden fazla iğne ile alerji testi mi yapılıyor? Çocuk doktoru mu ilgilendi yoksa alerji doktoruna mı gitttiniz? Ve bu alerji durumundan sonra ek gıda işine nasıl devam etmeni önerdi ? Birkaç gün ara verdin mi yoksa başka ürünler denemeye devam ettin mi ? Kaka durumu şuan nasıl ? Tekrar geçmiş olsun canım.
Bizim de aşı sonrası indi çıktı indi çıktı.. vermedim ama ben canım.. iyi mibyaptim bilmiyorum.. şimdi sabah 37 37.3 arası gidip gelio.. senin sabah nasıl?Canım biz dün aşı olduk 37.6 da verdim
Benim sabah iyiydi 36.7 falandı şimdi 37.4 6. Ay aşıları mı canımBizim de aşı sonrası indi çıktı indi çıktı.. vermedim ama ben canım.. iyi mibyaptim bilmiyorum.. şimdi sabah 37 37.3 arası gidip gelio.. senin sabah nasıl?
Yok biz bexsero ve rota yaptırdık canım.. 6.ay aşıları da mı ateş yapıyor yaa.. bi bitmedi aşılar her ay aşı varBenim sabah iyiydi 36.7 falandı şimdi 37.4 6. Ay aşıları mı canım
Bildiğim kadarıyla diş olsa da olmasa da ek gıdaya başlayınca fırçalamaya da başlamak gerekiyor, öyle kalmış aklımda. Çok sağol canım atayım bunları sepeteleilani canım diş temizliğinden bahsetmiştik. Dr silikon fırça al dedi. Bi de R.O.C.S diye bi diş macunu önerdi. Macunla fırçalayacakmışız. Macun pirinç tanesi kadarmış, günde 2 kere
37.7 de verdim canım. 6. Ay aşılarından biri karma o ateş yapıyormuş biz menenjitlerin birinci dozlarını da oldukYok biz bexsero ve rota yaptırdık canım.. 6.ay aşıları da mı ateş yapıyor yaa.. bi bitmedi aşılar her ay aşı var
Verdin mi calpol?
Şifa olsun canım37.7 de verdim canım. 6. Ay aşılarından biri karma o ateş yapıyormuş biz menenjitlerin birinci dozlarını da olduk
Bizde 2 ve 4 ateş yaptı. 6.ay aşıları yapmadı. Zatürre ağır dedi hemşire 2 ve 4 de o var. Menenjit aşısında da Bexsero ağır o yapıyor genelde ateş. Bizim bitti sayılır artık 9.ayda kızamık var sonra yaşa kadar başka aşı kalmadı37.7 de verdim canım. 6. Ay aşılarından biri karma o ateş yapıyormuş biz menenjitlerin birinci dozlarını da olduk
Link var mı canım bende alayım diyordum aslında.. ama ayaklara zararı var mı?Kızlar sizinle paylaşmak istedim. Kızıma böyle bir şey aldım inanılmaz sevdi hatta bugün doğru düzgün uyumadı bununla vakit geçirmek için :) yürüteç değil hoppala ama çok fazla hoplamiyor hafif hafif bebekle zıplıyor aklınızda olsun :)