Ya gerçekten mi? Ama bana yok mikrop yok uzun uzun buhar vidi vidi dünya şey saydılar..Doğum öncesi utuledim doğumdan sonra hiç ütü yapmadım desem
Yani evde kurutma makinesi var biraz onun etkisi ama oğlumu büyütürkende en fazla 1 aya kadar utuledim diye hatırlıyorum...şuan kurutma makinesi olmasada valla tuvalete gidecek zamanı zor buluyorum ütü ye zamanım yok açıkçası yine utulemezdimYa gerçekten mi? Ama bana yok mikrop yok uzun uzun buhar vidi vidi dünya şey saydılar..
Lazım tabi canım haklısın.. ah bir mit i daha yıkıyoruz o zamanYani evde kurutma makinesi var biraz onun etkisi ama oğlumu büyütürkende en fazla 1 aya kadar utuledim diye hatırlıyorum...şuan kurutma makinesi olmasada valla tuvalete gidecek zamanı zor buluyorum ütü ye zamanım yok açıkçası yine utulemezdim
Birde oğlum bu yaşına kadar sadece oksurukle hapşırıkla insandan bulaşan mikroptan hasta oldu yıkanmış çamaşır dan gelen mikroptan hasta olani ne gördüm ne duydumbiraz relax olmak iyidir mikropta lazim
Anneler kendileri zamanında utuledi mi acabaLazım tabi canım haklısın.. ah bir mit i daha yıkıyoruz o zamananneler söyledi bana da.. zaten uyumaya bile vaktim yok gece ütü yapıyorum harıl harıl
O kadar etkili yani bakayım bende merak ettim teşekkür ederimSüt artırıcı çay var mutlaka iç hemen etki ediyor günde bir defa içiyorum fetıc için çok az şse iki içebilirsin sen rahatsız oluyorum ağrıdan çok içince felaket süt yapıyor anne detoc çayı diye geçiyor nur ceylan hanımın
Valla çok uzun zamandır bende ütülemiyorum ev dandini zTen kendime bile vakit ayıramıyorumLazım tabi canım haklısın.. ah bir mit i daha yıkıyoruz o zamananneler söyledi bana da.. zaten uyumaya bile vaktim yok gece ütü yapıyorum harıl harıl
Bende ocean surup var onu kullanıyoruz bı sorun yasamadıkWellcare içerikleri de temiz bi yan etkisi olmadıysa ondan devam et o zaman canım bende oceani kendim içeyim zaten kansızlık varkıza başka bisey alicam
Ben ütülemiyorum ilk yıkamada ütüledim sonra bıraktım gezmelık gerekırse sadece kurutma makınesı zaten yeterınce tozunu şeyini alıyorBu arada kızlar Allah aşkına hala ütüleme devam mı sizde? Ben bittim bu ütü işinde. Ömrü hayatımda ütü yapmamış insanım valla yıldım.. kaç aya kadar devam ediyoruz ütüleme olayina
Ya bikac kere ara verdim bakayım ondan mı diye ..ne zaman kullansam sabahladık zaten uykusuz bi bebek ama onu kullanınca 5 dakika bırakamıyorum yatağa sabaha kadar zılgıt..Bende ocean surup var onu kullanıyoruz bı sorun yasamadık
Üzerinde iki bardak su içtimai gör bak ben detox için kullanıyor da sütüm fazlaydı zatuiyice arttı bitiremiyor bebiş trenyoldan almıştım link isterseniz atarım gazda gideriyor hem annede hemde bebekte rahat gaz çıkarıyorO kadar etkili yani bakayım bende merak ettim teşekkür ederim
Bizim oğlanın alerjisi var galiba deterjan bir sabun kullanamıyorum benek sıvı deterjan olacak yumuşatıcı yasak ek durulama yapıyorum kırıtma makinemin yok alıcam üyü yapmaya fırsatım bile yok kızımda var çünküYani evde kurutma makinesi var biraz onun etkisi ama oğlumu büyütürkende en fazla 1 aya kadar utuledim diye hatırlıyorum...şuan kurutma makinesi olmasada valla tuvalete gidecek zamanı zor buluyorum ütü ye zamanım yok açıkçası yine utulemezdim
Birde oğlum bu yaşına kadar sadece oksurukle hapşırıkla insandan bulaşan mikroptan hasta oldu yıkanmış çamaşır dan gelen mikroptan hasta olani ne gördüm ne duydumbiraz relax olmak iyidir mikropta lazim
Balım sen ve ben ve bizim gibiler uykusuz bebelere mana aramayı bırakalım benceYa bikac kere ara verdim bakayım ondan mı diye ..ne zaman kullansam sabahladık zaten uykusuz bi bebek ama onu kullanınca 5 dakika bırakamıyorum yatağa sabaha kadar zılgıt..
Doğumdan önce her şeyi ütüledim doğumdan sonra hiç ütülemedimBu arada kızlar Allah aşkına hala ütüleme devam mı sizde? Ben bittim bu ütü işinde. Ömrü hayatımda ütü yapmamış insanım valla yıldım.. kaç aya kadar devam ediyoruz ütüleme olayina
Demek ki gerçekten büyüklerin uydurması yaDoğumdan önce her şeyi ütüledim doğumdan sonra hiç ütülemedimkayınvalidem ütü yapmıyor musun yazık çocuğa falan dedi, yapmıyorum tertemiz kıyafetleri neden yazık olsun dedim kolik bebekle ütü mü yapacaktım bir de
Valla çok uzun zamandır bende ütülemiyorum ev dandini zTen kendime bile vakit ayıramıyorumboşver canım yıka kurut giydir ben bunca zaman ütlemedim 1 kere hastalandı sadece onda da Mevlüt’ten geçti ne yazikki
Haklısın canım. Benden başka köle yokmuş baksana kimse ütü yapmıyorAnneler kendileri zamanında utuledi mi acababen anneme bazen diyorum bence kendi yaptıklarını unutuyorlar anneler kendine zulmetme kuzum uyu temiz çamaşır bebisi hasta etmez merak etme ama uykusuzluk senin bünyenin zayıf düşürür fırsat bulduğunda uyu
İmza iki çocuklu uykuyu unutmus anne
Ben de öyle düşünüyorumWellcare içerikleri de temiz bi yan etkisi olmadıysa ondan devam et o zaman canım bende oceani kendim içeyim zaten kansızlık varkıza başka bisey alicam
Merhaba bizdede aynı sorun var. Uykudan ağlayarak uyanıyor. Sürekli ağlıyor mama yemek istemiyor bazen. Kucakta gezecek sürekli doktora bile götürdüm bişey çıkmadı ama nşye bu kadar ağlıyor anlamadımYaaa 5. ayda yine mi atak yoksa !! 2 gündür bebeğim çok gıcık gece yarısı sabah erken saatlerde uyanıyor hep ağlıyor uykusu çok hafifi falan filan artık bunlar bilindik şeyler diye ayrıntı yazmıyorum :) 4. Ayda iki hafta bizi esir etmişti zaten bitti sanmistik yine mi heliyor hayır noooo. Alttan bir diş çıkarmış minnacık acaba başka diş mi geliyor ama sadece uyuyacagi zaman çıldırıyor diş ağrısı uyurken mi vuruyor acaba kafamda deli sorular
Bende şöyle bir yazdı okudum. Bu aylarda inanılmaz beceri kazanmaya başlıyorlar ilk aylara göre üç dört kat daha fazla şey öğreniyorlar her gün yeni şeyler geliştiriyorlar beyindeki snaplarda çok artmaya başlıyormuş bebekler ister istemez bu dönemlerinde ara ara huysuzlasiyormus istem dışı oluyormuş bu durum ama her bebek aynı değil tabi kimisi hiç etkilenmiyor :)Merhaba bizdede aynı sorun var. Uykudan ağlayarak uyanıyor. Sürekli ağlıyor mama yemek istemiyor bazen. Kucakta gezecek sürekli doktora bile götürdüm bişey çıkmadı ama nşye bu kadar ağlıyor anlamadım