Tavana asılan ya da çok yaylı olan hoppalalar da fiziki zararı olabiliyormuş ama bu güvenilir hoppalalardan. Fisher price in bu modelini bulamadım yurtdışı markası bu exersaucer diye geçiyor araştırabilirsiniz. İkinci el aldim ben yurtdisindan getirtmek çok pahalı oluyorLink var mı canım bende alayım diyordum aslında.. ama ayaklara zararı var mı?
O kadar delirmedim sanırımKızlar ilk çocuğu olanlara o meşhur soruyu soracağım.
İkinci çocuğu istiyor musunuz ? Hahahahah
Menenjitlerin 2. Dozunu da oldu o zaman KuzeyBizde 2 ve 4 ateş yaptı. 6.ay aşıları yapmadı. Zatürre ağır dedi hemşire 2 ve 4 de o var. Menenjit aşısında da Bexsero ağır o yapıyor genelde ateş. Bizim bitti sayılır artık 9.ayda kızamık var sonra yaşa kadar başka aşı kalmadı
Aynen oğluş 7.5 aylık oldu ☺Menenjitlerin 2. Dozunu da oldu o zaman Kuzey
Maşallah diş süreciniz nasıl canımAynen oğluş 7.5 aylık oldu ☺
Gunden gune daha da iyi oturur. Normal suanBuralar dutluk olmuş neredesiniz kizlar?
Biz 5 ayı tamamladık ama hala otururken öne gidiyor kafa vücut destekli oturdu
Kafası vucuduna göre büyükmüş doktor öyle söyledi.. hep öne atıyor kendiniGunden gune daha da iyi oturur. Normal suan
Bizimki baya uzun oturuyor desteksiz. Ama tabi bir sure sonra yikiliyorKafası vucuduna göre büyükmüş doktor öyle söyledi.. hep öne atıyor kendini
Biz de altı aylık olucaz daha düzgün oturamıyor, devriliyor. Desteksiz oturması zaman alacak galiba, bizimkinin de kafası büyük ondan mı acabaKafası vucuduna göre büyükmüş doktor öyle söyledi.. hep öne atıyor kendini
Bizimki baya uzun oturuyor desteksiz. Ama tabi bir sure sonra yikiliyor
Bize doktor hemen dedi canım kafası büyük bu çocuğun uzun sürer öne atar kendini ama yine oturtun geriye kaykilip oturunca alisirmisBiz de altı aylık olucaz daha düzgün oturamıyor, devriliyor. Desteksiz oturması zaman alacak galiba, bizimkinin de kafası büyük ondan mı acabaEmzirme minderiyle falan oturtup öyle oynatıyorum iyileşiyor gibi
İyi olur valla canımÜzerinde iki bardak su içtimai gör bak ben detox için kullanıyor da sütüm fazlaydı zatuiyice arttı bitiremiyor bebiş trenyoldan almıştım link isterseniz atarım gazda gideriyor hem annede hemde bebekte rahat gaz çıkarıyor
Tükürük yutuyor belki de bizde de cok oluyor canım..Merhaba kızlar kızım 5.5 aylık dişleri kaşınıyor sanırım ağzında salya var çok fazla ama bu aralar uyukudan uyanırken veya gün içinde bikaç kere öksürüyor. Doktora gittik bişeyi yok dedi ama öksürük var günde 4 5 defa. Diş çıkarma döneminde öksürük olur mu?
Kızlar bebekleri emeklemeye başlayan var mı?
Benimki sürünerek geri geri gidiyorKızlar bebekleri emeklemeye başlayan var mı?
Benim bebek de çok öksürüyor, salya boğazında birikiyor sanırım, bazen tıkanıyorMerhaba kızlar kızım 5.5 aylık dişleri kaşınıyor sanırım ağzında salya var çok fazla ama bu aralar uyukudan uyanırken veya gün içinde bikaç kere öksürüyor. Doktora gittik bişeyi yok dedi ama öksürük var günde 4 5 defa. Diş çıkarma döneminde öksürük olur mu?