2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Destekli oturuyor muydu? Maşallah ne mutlu
4.aya girdiğimizde doktoru kucakta oturtabilirsin belli bi süresi yok demişti onun öncesinde de anakucağında yatar pozisyondan 2.kademeye almıştım. Başka da bişe yapmadık ayy sorma sahurda uyandı bi türlü uyutamayınca götürdüm mutfağa koydum buna eline de kaşık verdik nası seviniyo dedim sen bi yeme ek gıdayı o zaman sorcam sana

Oy kuzum benim ne ara büyüdüler yaa.. büyümüşte sofraya otururmus

Ben 5.ay kontrolde hepsini soracağım ara ara kucağımda oturtuyorum ama çok zorlamadan 1 dk yi geçmez..

Oy kuzum benim ne ara büyüdüler yaa.. büyümüşte sofraya otururmus

Ben 5.ay kontrolde hepsini soracağım ara ara kucağımda oturtuyorum ama çok zorlamadan 1 dk yi geçmez..
Kendi oturmak istiyo bilemiyorum bebekle de alakalı olabilir

Kendi oturmak istiyo bilemiyorum bebekle de alakalı olabilir
Ya kızlar bende bunu soracaktım benim kız çok oturmak istiyor 2.ayliktan beri kendini kaldırma hareketi yapıyor zaten 4 buçuk aylık şuan bugün oturma minderleri oluyor ya ona koydum inanılmaz mutlu oldu ama doktor 5 aylıkken kucakta 6 aylıkken destekli oturtmaya başla dedi ama çocuk kendi istiyor resmen kaldırıyor kendini ellerinden tutunca dimdik duruyor zaten biraz daha zorlasa tutunarak kalkacak basliyim artık demi oturtmaya demekki hazır hissediyor kendini görebiliyorum ben gözlerinde

Bize doktoru 4.ayda kucakta 5.ayda destekli ve mama sandalyesi dedi. Benimki de ellerinden tutunxa resmen kendini kaldırıyo mesela parkta asla bebek arabasında yatmıyo kucakta geziyo ister istemwz yorulup oturuyorum o da oturur pozisyona geliyo

Evet benimkide tamemen böyle hatta ne oyuncakla ne üstüne eğilerek ne yanına yatarak emiyor tamamen uykuya geçmek için emmesi lazım öyle ne açlık ne keyfi emmiyor artık emzirme vakitleri geldiğinde stres yapmaya başladım
Doktorum zorlama dedi ama zorlamadığımda 10 saat emmedi bu çocuk yani

Evet bizim büyüklerde beni bırakır diye korkuyorlar ya daha çok erken çok küçükler aslında doğduğunda memeye çok düşkündü bizimki aspire şüphesiyle yatışı olduğunda çok korktuk uyumadan emzirmeue başladık cocukta rutin oldu bu inşAllah bu kadar erken bırakmaz beni ya

Bende bir delilik yaptım emmek istemedikçe emzik verdim kucağımda sonra emzigi çektiğim an meme verdim emsin diye alışkanlık etti.

10 saat çok uzun canim yaa daha çok küçük...gün içinde kaç saatte bir uyuyor ki uyku sıralarında emzirsen olmuyor mu

Ben 2.5-3 ayından beri kucakta hafif eğimli oturttu 4 ayda kucakta oturdu 2 gün sonra 5 ayımız bitiyor bikac gündür mama banyo oturagina oturtuyorum hatta oyun oynarken kendime doğru destekleyip yere oturtuyorum desteği çekince çok kısa süre düşmeden duruyor bile bence bebeğin isteği önemli böyle konularda

Kızlar 5. Ay kontrolüne gidenler var mı kilo alımları nasıl oldu bebişlerin örnek olsun diye soruyorum bana da
Bizim evde bebek tartısi varya hep bakıyorum bu ara azaldı ama rakam yazmak istemiyorum obez biraz aybars . Ama hala dönme çok az oturma destekle hala öne yana eğilim var yani hepsinin bir huyu var . Memeyi tamamen bıraktık malesef zorla 6 gördük yapacak bir şey kalmadı. Vertigo ve varis sorunum var

Nasibi o kadarmış canım üzülme kendisi belirlemiş alacagi miktarı...6 ay almış oldu en azından mamayla da cok guzel büyür

Ben bimden dost altın süt ve activia ile mayaladım taş gibi tuttu tavsiye ederim. 70 derecede 5 dk ısıttığım fırının içine koyuyorum mayaladığım kavanozları
Nasıl yaptınız acaba anlatır mısınız ben bugün yaptım ayran gibi oldu
Kaç saat dışarda durdu ağzı açık mı mayaladınız ben nerde hata yaptım bilmiyorum

Benimki de düşkündu ya hatta saat aralığı koyardım ben 2 saatten önce emzirmiyordum reflü olacak diye çünkü çok emdikçe çok kusuyordu. Çocuk ne zaman net görmeye başladı bitti ya dedektif gibi etrafında ki her ayrıntıyı tek tek inceliyor aklına gelen en son şey açlık. Çok meraklı bücür.

Bende çok uzun zamandır kucakta oturtuyorum valla kendi o pozisyona geliyor zaten :) Mama sandalyesi almadım daha kesin çok sevecek sabırsızlanıyorum onun için

6 Ay aldı hiç değilse canım o taraftan bakalım, sağlıkla büyüsün kuzucum vertigo sanki bende de var ya aşağı egilince başım dönmeye başladı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…