2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
6 Ay aldı hiç değilse canım o taraftan bakalım, sağlıkla büyüsün kuzucum 🙏🙏 vertigo sanki bende de var ya aşağı egilince başım dönmeye başladı sanki.
Uykusuzluk stres tetikliyor canım harekete bağlı benim de . Aybars boğaz enfeksiyonu oldu antibiyotik başladık bir de

Ya kızlar bende bunu soracaktım benim kız çok oturmak istiyor 2.ayliktan beri kendini kaldırma hareketi yapıyor zaten 4 buçuk aylık şuan bugün oturma minderleri oluyor ya ona koydum inanılmaz mutlu oldu ama doktor 5 aylıkken kucakta 6 aylıkken destekli oturtmaya başla dedi ama çocuk kendi istiyor resmen kaldırıyor kendini ellerinden tutunca dimdik duruyor zaten biraz daha zorlasa tutunarak kalkacak basliyim artık demi oturtmaya demekki hazır hissediyor kendini görebiliyorum ben gözlerinde 😃😃
Ya bizim doktorumuza geçen ay sordum kendini yukarı kaldırıyosa oturtabilirsiniz destekli demişti. Yani 4. aya girdiğimizden beri oturtuyorum ben 😅
Çocuk kendini hazır hissediyosa oturtmak lazım bence ama siz bilirsiniz tabii
Kızlar 5. Ay kontrolüne gidenler var mı kilo alımları nasıl oldu bebişlerin örnek olsun diye soruyorum bana da😊
Geçen hafta gittik biz canım 670 gr aldı İdil boyu da 3 cm uzadı ☺️

Uykusuzluk stres tetikliyor canım harekete bağlı benim de . Aybars boğaz enfeksiyonu oldu antibiyotik başladık bir de
Geçmiş olsun canım ikinize de 🙏 umarım çabuk atlatır küçük bey
Ben bimden dost altın süt ve activia ile mayaladım taş gibi tuttu tavsiye ederim. 70 derecede 5 dk ısıttığım fırının içine koyuyorum mayaladığım kavanozları
Ben de bugün denicem bakalım, kaç saat bekletiyorsun?

Oğlumun köpek dişinde beyazlık var 3 nokta şeklinde tam da bakamadım çok huzursuz ağlıyor zaten bir haftadır baş parmağıyla kaşıyordu orayı. İlk çıkan diş köpek dişi olur mu kızlar? Şaşkınım

Nasıl yaptınız acaba anlatır mısınız ben bugün yaptım ayran gibi oldu 🥹
Kaç saat dışarda durdu ağzı açık mı mayaladınız ben nerde hata yaptım bilmiyorum 🤭🤭🥴
2 lt dost marka altın sütümüzü arada karıştırarak tencerede bir taşım kaynatıyoruz ve altını kapatıyoruz. Parmakla baktığımızda 7 ye kadar sayabileceğimiz sıcaklıkta olacak. Kaymağı varsa alıyoruz. 2-3 yemek kaşığı activiayı homojen kıvama getirdikten sonra içine sütten biraz katıp ılıştırıyoruz. Mayamızı sütümüzün içine döküp karıştırıyoruz. Sonra kavanozlara koyuyoruz kepçeyle. Kapaklarını kapatmadan önceden 70 derecede 5 dk ısıtıp kapattığımız fırının içine koyuyoruz. Fırının kapağına bir örtü koyup öyle kapatıyorum ben nemini alsın diye. 5 saat sonra buzdolabına koyuyoruz kapaksız şekilde. Ertesi gün hazır oluyor.

Kızlar 5. Ay kontrolüne gidenler var mı kilo alımları nasıl oldu bebişlerin örnek olsun diye soruyorum bana da😊
Biz 5. Ay kontrolumuze gittik 67 cm 8 kg olmusuz ek gidaya basladik oturabilir dedi doktorumuz desteksiz 10 sn falan oturabiliyor ama yuzustu donmuyor hala

Oğlumun köpek dişinde beyazlık var 3 nokta şeklinde tam da bakamadım çok huzursuz ağlıyor zaten bir haftadır baş parmağıyla kaşıyordu orayı. İlk çıkan diş köpek dişi olur mu kızlar? Şaşkınım
Oladabilir canim. Bizim on alt 2 dis cikti ust beklerken kopek disi fena durumda sanirim cikacak

Henüz gitmedim kontrole ama evde tartiyorum yarım kilo civarında aldi
Gayet iyi canım
Bizim evde bebek tartısi varya hep bakıyorum bu ara azaldı ama rakam yazmak istemiyorum obez biraz aybars . Ama hala dönme çok az oturma destekle hala öne yana eğilim var yani hepsinin bir huyu var . Memeyi tamamen bıraktık malesef zorla 6 gördük yapacak bir şey kalmadı. Vertigo ve varis sorunum var
Nasibinde o kadar varmış canını sıkma öyle böyle geldi 6. Aya çok geçmiş olsun bu arada Aybarsa canım
Benimki de düşkündu ya hatta saat aralığı koyardım ben 2 saatten önce emzirmiyordum reflü olacak diye çünkü çok emdikçe çok kusuyordu. Çocuk ne zaman net görmeye başladı bitti ya dedektif gibi etrafında ki her ayrıntıyı tek tek inceliyor aklına gelen en son şey açlık. Çok meraklı bücür.
Evet benimkide öyle 😂
Ya bizim doktorumuza geçen ay sordum kendini yukarı kaldırıyosa oturtabilirsiniz destekli demişti. Yani 4. aya girdiğimizden beri oturtuyorum ben 😅
Çocuk kendini hazır hissediyosa oturtmak lazım bence ama siz bilirsiniz tabii

Geçen hafta gittik biz canım 670 gr aldı İdil boyu da 3 cm uzadı ☺️
Oh ne güzel maşAllah🥰🧿
Biz 5. Ay kontrolumuze gittik 67 cm 8 kg olmusuz ek gidaya basladik oturabilir dedi doktorumuz desteksiz 10 sn falan oturabiliyor ama yuzustu donmuyor hala
Bu ay ne kadar olmuş bu arada maşAllah Aras kuşa🥰🧿

2 lt dost marka altın sütümüzü arada karıştırarak tencerede bir taşım kaynatıyoruz ve altını kapatıyoruz. Parmakla baktığımızda 7 ye kadar sayabileceğimiz sıcaklıkta olacak. Kaymağı varsa alıyoruz. 2-3 yemek kaşığı activiayı homojen kıvama getirdikten sonra içine sütten biraz katıp ılıştırıyoruz. Mayamızı sütümüzün içine döküp karıştırıyoruz. Sonra kavanozlara koyuyoruz kepçeyle. Kapaklarını kapatmadan önceden 70 derecede 5 dk ısıtıp kapattığımız fırının içine koyuyoruz. Fırının kapağına bir örtü koyup öyle kapatıyorum ben nemini alsın diye. 5 saat sonra buzdolabına koyuyoruz kapaksız şekilde. Ertesi gün hazır oluyor.
Altın süt günlük süt mü canım? Günlük sütten yapılacak diye not almışım ben

Sizinkiler nasıl uyuyor kızlar bende desteksiz uyusun istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum gece saat başı kalkıyorız malaguenaa malaguenaa
Meme de uyutuyirum.. uyumaz ise kucakta gezip fikrimin ince gülü nü söylüyoruz.. sonra benim annem canım annem.. sonra marş marş ileri ileri diye devam edip son bi kuple fikrimin ince gülü ile şansımızı tüketip babaaaasiiiiiii uyumuyor bu ile bitiyor 🤣🤣🤣

Çok teşekkür ederim bide böyle deneyeyim 🥰

X