2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar ben hamileyim ikinciye🤦🏻‍♀️ emziriyorum diye regl olmadığımı sanıyordum meğer hamileymişim daha bebeğim 5 aylık şu an şoktayım
Ya inanmıyorum tebrik ederim sağlıkla gelsin ömürlü olsun yavrun 😍 bir şekilde üstesinden gelirsin büyütürsün ikisini birlikte hiç korkma 🫶🏻
Ben de hala regl olmadım ve test yapacağım hemen 😅

Artık annem kalacak bir süre bende, bir de kadın alacağım mecbur… İlk birkaç ayı öyle atlatıcaz. Yaşım 35 ve zaten ikinciyi istiyordum tabii bu kadar hızlı değil ama artık olanı da bozamam kısmet böyleymiş diyelim😂
Uğurlu olsun yavrucak allah kucağına almayı nasip etsin 💐
Ya inanmıyorum tebrik ederim sağlıkla gelsin ömürlü olsun yavrun 😍 bir şekilde üstesinden gelirsin büyütürsün ikisini birlikte hiç korkma 🫶🏻
Hahah gruptan kaç kişi koşa koşa test almaya gitti acaba 😂

B
Fatma333 Fatma333 çok yakin tanidigimda insanlari okurken nazar varsa ogurur. Görmediğiniz için garip gelmiş yalnız var böyle birşey gerçekten. Korkmanıza gerek yok kötü bişey değil,nazar olunca ağırlık geliyor okuyan kişiye 😁
Ben ilk defa gördüğüm için anlamlandiramadim :) kadın iyi niyetinden okudu çok ağır nazar var dedi belki de ondan çok tedirgin oldum :)

Kızlar iyi akşamlar. Bebeğim 5 aylık ve bugün regl oldum. Korkuyorum sütüm azalacak diye. Yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi? Ne yapmam gerekiyor. Regl dönemi bitince tekrar süt artıyor mu acaba?

Kızlar iyi akşamlar. Bebeğim 5 aylık ve bugün regl oldum. Korkuyorum sütüm azalacak diye. Yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi? Ne yapmam gerekiyor. Regl dönemi bitince tekrar süt artıyor mu acaba?
Neden sütün azalsın ki?Ben 40 im çıktıktan sonra hemen adet oldum sütüm falan azalmadı bebegim sadece anne sütü aliyor

Sütün azalmaz. Ben doğumdan 4 ay sonra regl oldum herhangi bir değişiklik yok sütümde.

Kucuk bebeginde yürümeye başladımi yükün hafifler tek çocuğu oyalamak o kadar zorki ama yasi yakın kardeşler çok güzel birlikte oyalaniyorlar evin içinde sosyallesiyorlar...bende yakın yaş.olsun çok isterdim ama 7 yas oldu kaçırdık o treni😅biri bebekken diğeri cocuk biri çocukken diğeri ergen olacak pek ortak konuları olmayacak 😂
Benim kardeşimle aramda 15 ay var arkadaş gibi büyüdük. Bazen kavga eder bazen sakin sakin oynardık. İkimiz de 10 ay civarı yürümüşüz, birbirimizden görüp yapmışız çoğu şeyi yani sosyallik açısından inanılmaz bir artısı var ama tabii zorlukları da çok, bizi babannemin desteğiyle büyüttü annem mesela. Tek başına altından kalkılacak bir iş değil kesinlikle. Yaşım daha genç olsa ben de iki üç yıl beklemek isterdim ama 38 olucam 3 yıl sonra. Ya bunu doğuracağım ya da tek çocuk olacak kızım yani çok ekstrem bişey olmadığı sürece.
Doğru zaman buymuş belki de. Allah sağlık versin ikisine de sana da 🤩 gerisi hallolur gider 🥹
Amin canım allah isteyene nasip etsin inşallah ikincileri💕
@leil

7 haftada hareket hissettin mi gercekten
Dikişlerim rahim hareketleri yüzünden kımıldıyormuş canım yani bebek hareketlerini değil ama gebeliği hissetmişim. Ben de daha büyük bir gebelik olduğunu düşündüm hatta idrar tahlili pozitif çıkınca ve hareket hissedince
Yani hamilelik aşırı korkutuyo şu an öyle söyleyeyim ama 3 sene daha bekleyemezdim zaten bununla avunuyorum açıkçası
Uğurlu olsun yavrucak allah kucağına almayı nasip etsin 💐

Hahah gruptan kaç kişi koşa koşa test almaya gitti acaba 😂
Aminnn test sonuçlarınızı bekliyorum kızlar he😂
O haftalarda aşırı şişmiştim ben belki leilani leilani gerçekten gaz baloncuğu hissedip şüphelendi 😂

Benim kardeşimle aramda 15 ay var arkadaş gibi büyüdük. Bazen kavga eder bazen sakin sakin oynardık. İkimiz de 10 ay civarı yürümüşüz, birbirimizden görüp yapmışız çoğu şeyi yani sosyallik açısından inanılmaz bir artısı var ama tabii zorlukları da çok, bizi babannemin desteğiyle büyüttü annem mesela. Tek başına altından kalkılacak bir iş değil kesinlikle. Yaşım daha genç olsa ben de iki üç yıl beklemek isterdim ama 38 olucam 3 yıl sonra. Ya bunu doğuracağım ya da tek çocuk olacak kızım yani çok ekstrem bişey olmadığı sürece.

Amin canım allah isteyene nasip etsin inşallah ikincileri💕

Dikişlerim rahim hareketleri yüzünden kımıldıyormuş canım yani bebek hareketlerini değil ama gebeliği hissetmişim. Ben de daha büyük bir gebelik olduğunu düşündüm hatta idrar tahlili pozitif çıkınca ve hareket hissedince

Yani hamilelik aşırı korkutuyo şu an öyle söyleyeyim ama 3 sene daha bekleyemezdim zaten bununla avunuyorum açıkçası

Aminnn test sonuçlarınızı bekliyorum kızlar he😂
Sağlıkla gelsin kuzucum 🙏🙏🙏 Bende 36 oldum artık amh yerlerde tüp bebek tedavisi gördüm kızım mucize olarak geldi bize.. ikinciyi bende eğer nasipte varsa erken isterim.. senin çok güzel olmuş canım eminim üstesinden geleceksin 🙏🙏🌻🌻

Sağlıkla gelsin kuzucum 🙏🙏🙏 Bende 36 oldum artık amh yerlerde tüp bebek tedavisi gördüm kızım mucize olarak geldi bize.. ikinciyi bende eğer nasipte varsa erken isterim.. senin çok güzel olmuş canım eminim üstesinden geleceksin 🙏🙏🌻🌻
Çok beklenmedik bir durum olsa da güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin🙏 sen de korunmayı erken bıraksan kuzum madem istiyorsun belki de pat diye gelir şaşırtır seni💕

Ya sen eğitim vermeye çalışırken mi oldu meme reddi onu kaçırmışım, ben de nasıl bıraktırsam diyorum ama çok da zor 😔
Memeyi reddetmeye hevesi varmış resmen denedim iyice arttı olay daha da uzun süre denemem galiba🤦🏻‍♀️
Kızlar ben hamileyim ikinciye🤦🏻‍♀️ emziriyorum diye regl olmadığımı sanıyordum meğer hamileymişim daha bebeğim 5 aylık şu an şoktayım

Kızlar toptan yazayım kan testi verdim sadece ama tahminim 2.5 aylık vardır hareket ediyor zaten. Yarına randevu aldım tam haftasını sağlık durumunu yarın öğrenicem. Hiç regl olmadım ve korunmadan sadece 1 kez yapmıştık o da doğumdan sonraki ilk ilişkiydi yani o da tuttuysa vay bahtıma ne diyim yani hala çok tuhaf hissediyorum.
Ay inanamıyorum şok oldum canım hayırlısı olsun kısmeti varmış neyseki istiyormuşsun🥰 1 kere demek şu kısmete bak ya
Ben de bu ay 4-5 gün geciktim kızlar korka korka gittim teste negatif geldi neyseki ben hiç hazır değilim çünkü 2. Çocuk düşüncesine😅

Kızlar bayadır uğrayamıyodum 4.ay çarptı valla beni🤣 uykusuzluğa alışıktım da yani bu uykusuzluk değil direk uyumamak oldu🤣 gece 1den 5e kadar karanlıkta öyyyleee oturuyoru ha uyur ha uyur derken bayılıyorum artık. Gündüz uykuları da azaldı 20-25 dkda zıpkın gibi kalkıyo. Bi de bunlar yetmwzmiş gibi 2 tane günüm vardı 20-25 kişi ağırladım 1 gün arayla🤣 evin temizliği hazırlığı bebiş derken pertim çıktı. 2.çocuğu olanı da tebrik ederim sağlıkla kucağıma alsın sağlıkla büyüsünler inşallah🤲🏻geçenlerde eşim tutturdu 2.yi denesek mi yaaa falan diye kızım uzun denemeler sonrası olmuştu dedim bi de ilkte tutcağı tutar cesaretim yok hayır kafayı yemedim daha🤣🤣 gerçekten sanki yıllar öncesi hamileymişim gibi geliyo öyle unutmuşum🤣😁

Kizlar gece yüz üstü yatan bebe var mı? Engel olayım mı tehlikeli mı?
Canım ben geçen Kutayı yüzüstü buldum yatakta kendi dönmüş. Ondan beri de bazen görüyorum dönmeye çalışıyor uyurken, kafasını sağa sola atabiliyor kendi bi de yüzü gelince elleriyle kendini kaldırıyor rahatsız olunca da ağlıyor. Kendi dönüyorsa kafasını kurtarabiliyorda bu aylarda zaten isteyen bebe yüzüstü yatıyormuş. Hatta geçen misafirlikte kucağımda uyudu yüzüstü bıraktım baya güzel uyudu orada 😂
Kızlar bayadır uğrayamıyodum 4.ay çarptı valla beni🤣 uykusuzluğa alışıktım da yani bu uykusuzluk değil direk uyumamak oldu🤣 gece 1den 5e kadar karanlıkta öyyyleee oturuyoru ha uyur ha uyur derken bayılıyorum artık. Gündüz uykuları da azaldı 20-25 dkda zıpkın gibi kalkıyo. Bi de bunlar yetmwzmiş gibi 2 tane günüm vardı 20-25 kişi ağırladım 1 gün arayla🤣 evin temizliği hazırlığı bebiş derken pertim çıktı. 2.çocuğu olanı da tebrik ederim sağlıkla kucağıma alsın sağlıkla büyüsünler inşallah🤲🏻geçenlerde eşim tutturdu 2.yi denesek mi yaaa falan diye kızım uzun denemeler sonrası olmuştu dedim bi de ilkte tutcağı tutar cesaretim yok hayır kafayı yemedim daha🤣🤣 gerçekten sanki yıllar öncesi hamileymişim gibi geliyo öyle unutmuşum🤣😁
Canım senin bebiş zaten uyumuyordu daha ne olmuş olabilir diye düşünüyorum 🥲 ben de kendime zor bakıyorum şu ara misafir ağırlamak çok zor geliyor, inş kimse gelmez, seni tebrik ederim 😂😂

Canım ben geçen Kutayı yüzüstü buldum yatakta kendi dönmüş. Ondan beri de bazen görüyorum dönmeye çalışıyor uyurken, kafasını sağa sola atabiliyor kendi bi de yüzü gelince elleriyle kendini kaldırıyor rahatsız olunca da ağlıyor. Kendi dönüyorsa kafasını kurtarabiliyorda bu aylarda zaten isteyen bebe yüzüstü yatıyormuş. Hatta geçen misafirlikte kucağımda uyudu yüzüstü bıraktım baya güzel uyudu orada 😂
Evet canım gece kendi dönüyor yüz üstü bulunca hemen kaldırıyorum. Sonra zaten uyku açılıyor bide pış pış la uğraş...

X