2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben iki gün önce anneme geldim tek başıma yapamadım artık hatta bu hafta beni o kadar çok yormuş ki anneme gelir gelmez hasta oldum bedenim saldı herhalde kendini salya sümük şimdi inşallah bebeğe geçmez. 3.ayda da böyle olmuştu ben atlattık herhalde demiştim. Uykusu gelince minik bir canavar oluyor çocuk çığlık kıyamet carsafta dahi salladik o bile işe yaramadı emzik emip eğlendi. Gündüz uykuları neyse bir şekilde atlatıyor insan ama gece bitiriyor bizi annem babam ben omuzlarimiz ağrıyor el kadar bebe esir etti hepimizi. İstiyor ki full oyun oynasın herkes her an onunla ilgilensin hep gezsin asla uyumasin aslaaaaaaaaa emmesi zaten dert onu konu etmiyorum artık alıştım. Masajlar duşlar klasik müzikler sakin konuşmalar tık etmiyor
Benim annem de yanımdaydı geçen hafta gitti evde tek duramıyorum kızım zaten sürekli ilgi istiyor uykusu gelince uyutana kadar bir sürü uğraşıyorum. Uyutuyorum uykusu 1 saat sürmüyor. Yanından ayrılınca agliyor yemek yapamıyorum bunaldım iyice. Sürekli ilgi konuşma istiyor bazende sürekli kucakta gezmek istiyor.

Benim annem de yanımdaydı geçen hafta gitti evde tek duramıyorum kızım zaten sürekli ilgi istiyor uykusu gelince uyutana kadar bir sürü uğraşıyorum. Uyutuyorum uykusu 1 saat sürmüyor. Yanından ayrılınca agliyor yemek yapamıyorum bunaldım iyice. Sürekli ilgi konuşma istiyor bazende sürekli kucakta gezmek istiyor.
Hepsi aynı dönem aynı şeyleri istiyor demekki ama insanda artık ne güç kalıyor ne sabır. Uyutmaya çalışmak çok zor artık çok dışardan duyan biri çocuğa bir şey yapıyorum sanacak o derece çıldırır gibi ağlıyor tamam uyutmiyim diyorum yine olmuyor yine huzursuz bugün en son annem çarşafa koyup sırtına bağladı öyle sallayıp uyuttu bizi öyle uyuturmus ama ben öyle yapamam hep , fıtık var zaten. İnsan çaresiz olunca her şeyi deniyor valla. Bal gibi çocuktu ya hiç sıkıntısı yoktu bana şimdi de bal ama acı bal.

Hepsi aynı dönem aynı şeyleri istiyor demekki ama insanda artık ne güç kalıyor ne sabır. Uyutmaya çalışmak çok zor artık çok dışardan duyan biri çocuğa bir şey yapıyorum sanacak o derece çıldırır gibi ağlıyor tamam uyutmiyim diyorum yine olmuyor yine huzursuz bugün en son annem çarşafa koyup sırtına bağladı öyle sallayıp uyuttu bizi öyle uyuturmus ama ben öyle yapamam hep , fıtık var zaten. İnsan çaresiz olunca her şeyi deniyor valla. Bal gibi çocuktu ya hiç sıkıntısı yoktu bana şimdi de bal ama acı bal.
Kızlar şimdi tekrar denedi carsafa koyup iki eliyle salladı saniyede uyudu. Direkt anne karnı pozisyonu alıyor ondan galiba.

Yine de kızamıyorum ya gelip geçici bu günler. Özlemle beklediğim günler, hamile kalmak için çabaladığım zamanlar aklıma gelince nankörlük edemiyorum.

Kızlar şimdi tekrar denedi carsafa koyup iki eliyle salladı saniyede uyudu. Direkt anne karnı pozisyonu alıyor ondan galiba.
Bizde çarşafta karşılıklı sallıyoruz bazen. Çok uykusu geldiyse hemen uyuyor uykusu yoksa çarşaftan bize sırıtıyor 🙈 Buyur ppde çarşaf keyfi bi de ayak ayak üstüne atıyor paşam bizim kolları soran yok. 9 kg oldu Kuzey kas yaptık hepimiz 😁

Benim de eşim aksi gibi yoğun bir döneminde. Sürekli şehir dışı yurt dışı. Yurt dışına çıktığında annem geldi ama tek günlük şehir dışı olduğunda gelemiyor. Uzakta oturuyor yani aramızda 8 saatlik mesafe var ona da yazık.
Ben yanıma almıyorum uyanınca alıp keyif yapıyoruz o sıra uyursa uyuyor ama özellikle çok dikkat ediyorum ona. Bir de korkuyorum ezerim diye😂
Geçecek ama büyüyecekler🙏💕

Kuzeyin de maşallah her şeyi çok hızlı🧿😂
Tatlı kuzuş bal kuzuş😍
Bugün ağlayarak uyanmalar geri döndü yeni dişler loading... 🙈

Kızlar günaydınn bebeklerinize e bebekte satılan kaşık pürelerden veriyor musunuz armut püresi yada sebze püresi gibi

Kızlar günaydınn bebeklerinize e bebekte satılan kaşık pürelerden veriyor musunuz armut püresi yada sebze püresi gibi
Biz ek gıdaya başlamadık henüz ama dışarda satılanlardan çok mecbur kalmadığım sürece alıp vermem. Evde meyve püresi yapmak ne kadar zor olabilir ki..

Biz ek gıdaya başlamadık henüz ama dışarda satılanlardan çok mecbur kalmadığım sürece alıp vermem. Evde meyve püresi yapmak ne kadar zor olabilir ki..
Yoo zorluğundan değil biz başladık ben evde yapıyorum zaten de bu gece kaşık maması muhallebi tarzı şeylerde var onu merak ettim veren varmı diye

Kizlar. Bu ek gıda için buharda pişirme aparatı alayım diyorum..
Tencere de yapıyoruz değil mi? Benim düdüklü aparatı var duduklude mi haşlanır acaba? Nasıl yapıyorsunuz? Düdüklü mu tencere mi?

Yoo zorluğundan değil biz başladık ben evde yapıyorum zaten de bu gece kaşık maması muhallebi tarzı şeylerde var onu merak ettim veren varmı diye
He kaşık maması. Ben kavanozdaki meyve pürelerini diyosun sandım canım. Papatyamaviss Papatyamaviss kaşık maması kullanmıştı galiba
Ben kullanmayacağım

Bizde çarşafta karşılıklı sallıyoruz bazen. Çok uykusu geldiyse hemen uyuyor uykusu yoksa çarşaftan bize sırıtıyor 🙈 Buyur ppde çarşaf keyfi bi de ayak ayak üstüne atıyor paşam bizim kolları soran yok. 9 kg oldu Kuzey kas yaptık hepimiz 😁
Yaa maşallah ben aslaaaa carsafta sallamam diyordum ama insan mecbur kalıyor umarım alışkanlık haline getirmezler. Karşılıklı sallayınca benimkli resmen eğleniyor ama tek kişi iki eliyle tutup sallayınca hemencik uyuyor

Yaa maşallah ben aslaaaa carsafta sallamam diyordum ama insan mecbur kalıyor umarım alışkanlık haline getirmezler. Karşılıklı sallayınca benimkli resmen eğleniyor ama tek kişi iki eliyle tutup sallayınca hemencik uyuyor
Bebek büyütürken öğrendiğim bir şey var ki, asla asla demeyeceksin…

Yine de kızamıyorum ya gelip geçici bu günler. Özlemle beklediğim günler, hamile kalmak için çabaladığım zamanlar aklıma gelince nankörlük edemiyorum.
Zaten insan sinirlendiği saniye suratini görünce bütün siniri geçiyor ve hemen vicdan yapıyor nasıl sinirlenebilirim diye. Benim eşim hiç yardım etmiyor günde maks yarım saat falan belkide beni sinirlendiren şey o oluyor, ama bebeğe hiç belli etmiyorum hiç durmadığı sabrimın azaldığı zaman onu oyun halisinda koyuyorum beş dakika başka odaya gidip geliyorum ya da onun ne kadar küçük savunmasız olduğunu düşünüyorum hemen geçiyor. İçe ata ata da hasta oluyor insan

Kizlar. Bu ek gıda için buharda pişirme aparatı alayım diyorum..
Tencere de yapıyoruz değil mi? Benim düdüklü aparatı var duduklude mi haşlanır acaba? Nasıl yapıyorsunuz? Düdüklü mu tencere mi?
Düdüklü bütün vitaminini götürebilir gibi geldi tabi kafamdan uyduruyorum, bilimsel bir şey yok 😂 Düdüklü aparatını kullanıp normal tencere kapağı kapatsan? Uymaz mı?

X