- 20 Eylül 2022
- 1.245
- 1.481
Benim annem de yanımdaydı geçen hafta gitti evde tek duramıyorum kızım zaten sürekli ilgi istiyor uykusu gelince uyutana kadar bir sürü uğraşıyorum. Uyutuyorum uykusu 1 saat sürmüyor. Yanından ayrılınca agliyor yemek yapamıyorum bunaldım iyice. Sürekli ilgi konuşma istiyor bazende sürekli kucakta gezmek istiyor.Ben iki gün önce anneme geldim tek başıma yapamadım artık hatta bu hafta beni o kadar çok yormuş ki anneme gelir gelmez hasta oldum bedenim saldı herhalde kendini salya sümük şimdi inşallah bebeğe geçmez. 3.ayda da böyle olmuştu ben atlattık herhalde demiştim. Uykusu gelince minik bir canavar oluyor çocuk çığlık kıyamet carsafta dahi salladik o bile işe yaramadı emzik emip eğlendi. Gündüz uykuları neyse bir şekilde atlatıyor insan ama gece bitiriyor bizi annem babam ben omuzlarimiz ağrıyor el kadar bebe esir etti hepimizi. İstiyor ki full oyun oynasın herkes her an onunla ilgilensin hep gezsin asla uyumasin aslaaaaaaaaa emmesi zaten dert onu konu etmiyorum artık alıştım. Masajlar duşlar klasik müzikler sakin konuşmalar tık etmiyor