Kızlar bugün Ecoşumu doktora götürdük. 3 gün kabak 1 gün yoğurt denemiştik ve yoğurdu denediğimiz gün kakada mukuslu kan vardı. Bu yüzden doktor süt ve yumurta alerjisinden şüpheleniyor kan verdik 1 haftaya çıkarmış sonuçları bakalım ne olacak... Bize dua edin
Çok geçmiş olsun canım. Ben henüz ek gıdaya başlamadım, birkaç gün içinde başlayacağım. Genellikle bebeklerde süt ve süt ürünlerine alerji fazla olduğu için ilk yoğurt ile başlayıp, alerjisi var mı diye baksam mı diyorum. Kızımın de alerjisi olabilirmiş gibi geliyor. Aslında lifli olduğu için kabak da ilk sıralarda yer alacaktı ama ona da alerjisi olan çok bebek olabiliyormuş. Şuan en büyük korkum süt ürünlerine alerjisi olması. Pekçok şeyi yoğurt ile karıştırıp vermeyi düşünüyorum çünkü. ( Tadımlardan sonra).
Siz alerji testi için normal kan mı verdiniz yoksa yetişkinlerde olduğu gibi birden fazla iğne ile alerji testi mi yapılıyor? Çocuk doktoru mu ilgilendi yoksa alerji doktoruna mı gitttiniz? Ve bu alerji durumundan sonra ek gıda işine nasıl devam etmeni önerdi ? Birkaç gün ara verdin mi yoksa başka ürünler denemeye devam ettin mi ? Kaka durumu şuan nasıl ? Tekrar geçmiş olsun canım.