Çok eski bir arkadaşım geldi bebek ziyaretine kız neye uğradığını şaşırdı iki günde koşarak memleketine gidecekÇok güzel umarım onun lider olduğunu çabuk anlar
Bizde anladı sanırım bir de bebek olduğunun da farkında hareketleri felan ona karşı daha yavaş
Hoş geldin biz bu durumu 1 aydır yaşıyoruz ve düzelmedi
Benim kız 2 hafta yaşadı ve meme harici hiç bir şey almiyordu zaten. Ben uyutup bekliyordum uyanmasına yakın hemen emziği çekip meme veriyordum. Bütün işi gücü bırakıp sadece bununla ilgilendim. Bir de emme aralıkları daha uzadı 3 4 saatte bir emiyorlar tam acikmadan teklif ettiğimi farkettim ben. Şimdi biraz daha salıyorum o istemeyince hemen geri çekiyorum vermiyorum sonra acıkmış oluyor daha güzel emiyor. Ve alışık olduğu odada uyuduğu odada emziriyordum hep yoksa etrafı izliyorduKızlar çok ciddi meme reddi yaşıyorum asla emmiyor bu ay ne yapacağımı şaşırdım ya böyle giderse bu ay asla kilo alamaz
Bizim de son bir aydır gündüzleri pek emmiyordu. Ben hep pompa yaptım sütüm azalmasın diye, öyle verdim. Son iki gündür tam tersine döndü. Şimdi de biberon istemiyor, meme istiyor. Bebeklerin hiç sağı solu belli olmuyor. O yüzden hiçbirşeyde tamamen değişti artık dememek lazım. Anında tekrar değişiveriyorlar.Kızlar çok ciddi meme reddi yaşıyorum asla emmiyor bu ay ne yapacağımı şaşırdım ya böyle giderse bu ay asla kilo alamaz
Kıyma yumurta peynir kaldı şimdilik günde iki kez verıyorum teklif ediyorum diyelim gece yatmadan genelde yedırıyorumMaşallah kuzuma biz biraz gerideyiz kuzum sanırım.
Bence tuzsuz sınırlı yağ ile.bizim öğünlerden verebilirsin salça ve domates olmadan yemek yaparken küçük bir cezve ayırıp. 1 küçük kase boyutuyla 1 çay bardağı ya da öyle ayarlayabilirsin. Şimdi yemekler ara öğün meme ana öğün gibi düşün. Sonra yemekler ana öğünü alacak 1 2 ay içinde geceleri.de kaşık maması.verirsin
Tamam kuzum iki aya daha çok yemeye düzene başlarKıyma yumurta peynir kaldı şimdilik günde iki kez verıyorum teklif ediyorum diyelim gece yatmadan genelde yedırıyorum
Pp ye bayıldım maşallah minnoşumaaaa ya kolay gelsin canım boraz zor olur ama düzeni oturunca alisirsinizBizim de son bir aydır gündüzleri pek emmiyordu. Ben hep pompa yaptım sütüm azalmasın diye, öyle verdim. Son iki gündür tam tersine döndü. Şimdi de biberon istemiyor, meme istiyor. Bebeklerin hiç sağı solu belli olmuyor. O yüzden hiçbirşeyde tamamen değişti artık dememek lazım. Anında tekrar değişiveriyorlar.
İşin kötüsü pazartesi işe başlıyorum
Bizimkide tembel canim. Sadece yaan donuyor yuzustu yok henuzBebeği Hala dönmeyen var mı kızlar ya benim ki 1 ay önce sırt ustuden yüz üstüne döndü daha yok 2 kez yaptı tamam
İyice acikmasini bekle oyle teklif et. Mesela 3-4 saat. Mama veriyor muydun ?Kızlar çok ciddi meme reddi yaşıyorum asla emmiyor bu ay ne yapacağımı şaşırdım ya böyle giderse bu ay asla kilo alamaz
Benimki sokağa çıkmak için yalandan ağlıyo o kadar komik ki arada kendi de gülüyo sonra devam ediyo yalandan bızıklanmayaManik bir şey oldu çıktı çocuk ağlama krizi sonra kahkaha falan yaptığına bazen kendiside gülüyor ciddiyim. Yatay pozisyona geldiği an deliriyor kaldırıyorum gülüyor hep bir bak aglarim yaaaa tehtidi içinde parmağında oynatıyor hepimizi kölesi yaptı. Uyuduğu zaman evde hapsurma öksürme en ufak bir tık sesi yapma her şeyi yasaklıyorum. Canım köpeğim sadece oyun oynarken havlardi ona şşt şşt diye diye şimdi oyun oynarken çokkkk sessiz havlıyor içinden havlıyor
Kac ay aldın 4-6 var bende olmuyorKızlar en mantıklı kıyafet alışverişim hm 5li takımlar olduçocuk 20 günlükken kollarını katlayıp falan bi başladım giydirmeye şuan 4 ay 20 günlük hala oluyo bence 5.5 ayı falan da görür
Valla hiç kınamıyorum 2 gündür yapmadığım şey kalmadı benimdeBenimki de aynı valla ister kınayın ister kızın zorla ağzına tepip zıplayıp pişpişliyorum bi 15-20 sn deliriyo sonra zorla da olsa tutuyo. Zaten geçen ay 250gr aldı bu ay da öyle olursa kafayı yicem
Denedim canım malesef yok sadece uykuya geçmek için kullanıyorAyakta sallanarak aynanın karşısında felan denedin mi kuzum ya da boynuna ilgi çeken bir şey tak etkisi olur belki
Nasıl uyuyor kızın canım benimki emerek uyumak istiyor sadece emdiği tek an bende farklı bir yerde emziremiyorum dikkati dağılıyorBenim kız 2 hafta yaşadı ve meme harici hiç bir şey almiyordu zaten. Ben uyutup bekliyordum uyanmasına yakın hemen emziği çekip meme veriyordum. Bütün işi gücü bırakıp sadece bununla ilgilendim. Bir de emme aralıkları daha uzadı 3 4 saatte bir emiyorlar tam acikmadan teklif ettiğimi farkettim ben. Şimdi biraz daha salıyorum o istemeyince hemen geri çekiyorum vermiyorum sonra acıkmış oluyor daha güzel emiyor. Ve alışık olduğu odada uyuduğu odada emziriyordum hep yoksa etrafı izliyordu
Dün 10 saat emmedi 11. Saat benim zorumla emdi yine vermiyorum canım biberon kullanmıyor zatenİyice acikmasini bekle oyle teklif et. Mesela 3-4 saat. Mama veriyor muydun ?
O zaman. Emer sabret kendinj strese sokmaValla hiç kınamıyorum 2 gündür yapmadığım şey kalmadı benimde
Denedim canım malesef yok sadece uykuya geçmek için kullanıyor
Nasıl uyuyor kızın canım benimki emerek uyumak istiyor sadece emdiği tek an bende farklı bir yerde emziremiyorum dikkati dağılıyor
Dün 10 saat emmedi 11. Saat benim zorumla emdi yine vermiyorum canım biberon kullanmıyor zaten
Sen nasıl uyutuyordun ArasıO zaman. Emer sabret kendinj strese sokma
Ben de 6. ayda ayırırım diyodum ama gönlüm el vermeyecek gibiKızlar bebekleri yanınızdan yatak odasından kendi odasına ne zaman geçirmeyi planlıyorsunuz? Ben 6. ay diye düşünüyordum ama şimdi çok mu erken diyorum.
İdil de dönmüyor diyebiliriz. Dün gece park yatağının sallama aparatlarını açtım, yatak büyük ya sallarken döndüBebeği Hala dönmeyen var mı kızlar ya benim ki 1 ay önce sırt ustuden yüz üstüne döndü daha yok 2 kez yaptı tamam
Eli öpülesi kv vallahi.Teşekkür ederizKuzum valla bende kv olmasa o durumda olurum. Sağolsun her şeyimizi yapıyor bana bebeğime bakmak kalıyor
Yaa köpüşe bi üzüldüm vallaManik bir şey oldu çıktı çocuk ağlama krizi sonra kahkaha falan yaptığına bazen kendiside gülüyor ciddiyim. Yatay pozisyona geldiği an deliriyor kaldırıyorum gülüyor hep bir bak aglarim yaaaa tehtidi içinde parmağında oynatıyor hepimizi kölesi yaptı. Uyuduğu zaman evde hapsurma öksürme en ufak bir tık sesi yapma her şeyi yasaklıyorum. Canım köpeğim sadece oyun oynarken havlardi ona şşt şşt diye diye şimdi oyun oynarken çokkkk sessiz havlıyor içinden havlıyor
Ya o kadar tahmin edilemezler ki. Her gün huyları değişiyor yetişmek mümkün değil.Bizim de son bir aydır gündüzleri pek emmiyordu. Ben hep pompa yaptım sütüm azalmasın diye, öyle verdim. Son iki gündür tam tersine döndü. Şimdi de biberon istemiyor, meme istiyor. Bebeklerin hiç sağı solu belli olmuyor. O yüzden hiçbirşeyde tamamen değişti artık dememek lazım. Anında tekrar değişiveriyorlar.
İşin kötüsü pazartesi işe başlıyorum
Ayagimda salliyorum canim. Beyaz gurultu ac o sekilde meme teklif et. Bir donem hastalik kaynakli bizimde oyle oldu o sekilde dene ayakta falan uykuya dalarken vermeye calis. Ac kalmamasi icinde en kotu ihtimal sutunu sag kasikla ver benceSen nasıl uyutuyordun Arası
Genelde ben konuşurken gülüyor benimkiBir sorum daha var sizin kuzular karsilikli konuşunca bidir bidir cevap veriyor mu? Biz 3 aya kadar hergun konuşuyorduk.. son 1 aydır dislerinin kasinmasi ile konuşma azaldı.. sadece mızıklanıyo.. eskiden çığlık atardı ouu oouu diye uzun uzun konuşurdu şimdi kayboldu bunlar,, hep konuşuyorum kart gösteriyorum kitap okuyorum ama eskisi gibi değil.. sizde nasıl?
Uykuya dalarken alıyor kuzumAyagimda salliyorum canim. Beyaz gurultu ac o sekilde meme teklif et. Bir donem hastalik kaynakli bizimde oyle oldu o sekilde dene ayakta falan uykuya dalarken vermeye calis. Ac kalmamasi icinde en kotu ihtimal sutunu sag kasikla ver bence