2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Çok eski bir arkadaşım geldi bebek ziyaretine kız neye uğradığını şaşırdı iki günde koşarak memleketine gidecek Bugün en son baş ağrısından ilaç içip yattı

Kızlar çok ciddi meme reddi yaşıyorum asla emmiyor bu ay ne yapacağımı şaşırdım ya böyle giderse bu ay asla kilo alamaz
Benim kız 2 hafta yaşadı ve meme harici hiç bir şey almiyordu zaten. Ben uyutup bekliyordum uyanmasına yakın hemen emziği çekip meme veriyordum. Bütün işi gücü bırakıp sadece bununla ilgilendim. Bir de emme aralıkları daha uzadı 3 4 saatte bir emiyorlar tam acikmadan teklif ettiğimi farkettim ben. Şimdi biraz daha salıyorum o istemeyince hemen geri çekiyorum vermiyorum sonra acıkmış oluyor daha güzel emiyor. Ve alışık olduğu odada uyuduğu odada emziriyordum hep yoksa etrafı izliyordu

Kızlar çok ciddi meme reddi yaşıyorum asla emmiyor bu ay ne yapacağımı şaşırdım ya böyle giderse bu ay asla kilo alamaz
Bizim de son bir aydır gündüzleri pek emmiyordu. Ben hep pompa yaptım sütüm azalmasın diye, öyle verdim. Son iki gündür tam tersine döndü. Şimdi de biberon istemiyor, meme istiyor. Bebeklerin hiç sağı solu belli olmuyor. O yüzden hiçbirşeyde tamamen değişti artık dememek lazım. Anında tekrar değişiveriyorlar.
İşin kötüsü pazartesi işe başlıyorum

Kıyma yumurta peynir kaldı şimdilik günde iki kez verıyorum teklif ediyorum diyelim gece yatmadan genelde yedırıyorum

Pp ye bayıldım maşallah minnoşumaaaa ya kolay gelsin canım boraz zor olur ama düzeni oturunca alisirsiniz

Benimki sokağa çıkmak için yalandan ağlıyo o kadar komik ki arada kendi de gülüyo sonra devam ediyo yalandan bızıklanmaya

Bir sorum daha var sizin kuzular karsilikli konuşunca bidir bidir cevap veriyor mu? Biz 3 aya kadar hergun konuşuyorduk.. son 1 aydır dislerinin kasinmasi ile konuşma azaldı.. sadece mızıklanıyo.. eskiden çığlık atardı ouu oouu diye uzun uzun konuşurdu şimdi kayboldu bunlar,, hep konuşuyorum kart gösteriyorum kitap okuyorum ama eskisi gibi değil.. sizde nasıl?

Benimki de aynı valla ister kınayın ister kızın zorla ağzına tepip zıplayıp pişpişliyorum bi 15-20 sn deliriyo sonra zorla da olsa tutuyo. Zaten geçen ay 250gr aldı bu ay da öyle olursa kafayı yicem
Valla hiç kınamıyorum 2 gündür yapmadığım şey kalmadı benimde
Ayakta sallanarak aynanın karşısında felan denedin mi kuzum ya da boynuna ilgi çeken bir şey tak etkisi olur belki
Denedim canım malesef yok sadece uykuya geçmek için kullanıyor
Nasıl uyuyor kızın canım benimki emerek uyumak istiyor sadece emdiği tek an bende farklı bir yerde emziremiyorum dikkati dağılıyor
İyice acikmasini bekle oyle teklif et. Mesela 3-4 saat. Mama veriyor muydun ?
Dün 10 saat emmedi 11. Saat benim zorumla emdi yine vermiyorum canım biberon kullanmıyor zaten

O zaman. Emer sabret kendinj strese sokma

Kızlar bebekleri yanınızdan yatak odasından kendi odasına ne zaman geçirmeyi planlıyorsunuz? Ben 6. ay diye düşünüyordum ama şimdi çok mu erken diyorum.
Ben de 6. ayda ayırırım diyodum ama gönlüm el vermeyecek gibi gece beslenmesini bıraktığı zaman ayıracağım canım.
Bebeği Hala dönmeyen var mı kızlar ya benim ki 1 ay önce sırt ustuden yüz üstüne döndü daha yok 2 kez yaptı tamam
İdil de dönmüyor diyebiliriz. Dün gece park yatağının sallama aparatlarını açtım, yatak büyük ya sallarken döndü yuvarlandı da diyebilirim bakalım yerde dönecek mi
Teşekkür ederizKuzum valla bende kv olmasa o durumda olurum. Sağolsun her şeyimizi yapıyor bana bebeğime bakmak kalıyor
Eli öpülesi kv vallahi.
Yaa köpüşe bi üzüldüm valla
bebiş uykusu varken mi yapıyor bunu? Bir ara benim kızım da böyleydi bu şekilde uykuya direniyodu yani. Sonra geçti çok şükür
Ya o kadar tahmin edilemezler ki. Her gün huyları değişiyor yetişmek mümkün değil.
Sen işe başlayınca mecbur emer kuzum biberonla. Dert etme.
Ayrıca profil resmine bayıldııım minik adam

Sen nasıl uyutuyordun Arası
Ayagimda salliyorum canim. Beyaz gurultu ac o sekilde meme teklif et. Bir donem hastalik kaynakli bizimde oyle oldu o sekilde dene ayakta falan uykuya dalarken vermeye calis. Ac kalmamasi icinde en kotu ihtimal sutunu sag kasikla ver bence

Genelde ben konuşurken gülüyor benimki öyle agulama falan çok yok. Uykusu geldiğinde söyleniyor bazen. Kafasına göre
Her şeyi dönemsel düşün her zaman aynı şeyleri yapmayacaklar.

Ayagimda salliyorum canim. Beyaz gurultu ac o sekilde meme teklif et. Bir donem hastalik kaynakli bizimde oyle oldu o sekilde dene ayakta falan uykuya dalarken vermeye calis. Ac kalmamasi icinde en kotu ihtimal sutunu sag kasikla ver bence
Uykuya dalarken alıyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…