- 5 Mayıs 2022
- 3.098
- 3.731
- 37
Benim ki desteksiz yapamiyor hala.. hiç kendi dönmedi..Bebeği Hala dönmeyen var mı kızlar ya benim ki 1 ay önce sırt ustuden yüz üstüne döndü daha yok 2 kez yaptı tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki desteksiz yapamiyor hala.. hiç kendi dönmedi..Bebeği Hala dönmeyen var mı kızlar ya benim ki 1 ay önce sırt ustuden yüz üstüne döndü daha yok 2 kez yaptı tamam
Bizimkiler tembel çıktı deseneBenim ki desteksiz yapamiyor hala.. hiç kendi dönmedi..
Aynen canım ya.. günlük egzersiz yapiyoruz ama yine oralı değil küçük hanımBizimkiler tembel çıktı desene
Denedin mi bilmiyorum kuzum ama karanlık odada beyaz gürültü ya da kolik müzik eşliğinde vermeyi dene, uykudan uyanırken de alıyorlar genelde memeyi. Memede ağlıyorsa zorla vermeye çalışma sakinleştir sonra tekrar dene ve yine ağlıyorsa yine aynı şekilde sakinleştikten dikkati dağıldıktan sonra deneyebilirsin. Çok açken de almıyordu benim oğlum, o yüzden mama veriyorsan çok az 30-60 cc verip bi süre sonra meme verebilirsin. Ben çok çektim meme reddinden, hala sol memeyi çok zor alıyor mesela.Kızlar çok ciddi meme reddi yaşıyorum asla emmiyor bu ay ne yapacağımı şaşırdım ya böyle giderse bu ay asla kilo alamaz
Malesf canimKıyamam ona ya bu diş olayı gerçekten sıkıntılı
Yok canım mama vermiyorum sadece uykuya dalmak için kullanıyor memeyi emmek veya açlıktan değil bu seferde geceleri sık sık kalkıyorDenedin mi bilmiyorum kuzum ama karanlık odada beyaz gürültü ya da kolik müzik eşliğinde vermeyi dene, uykudan uyanırken de alıyorlar genelde memeyi. Memede ağlıyorsa zorla vermeye çalışma sakinleştir sonra tekrar dene ve yine ağlıyorsa yine aynı şekilde sakinleştikten dikkati dağıldıktan sonra deneyebilirsin. Çok açken de almıyordu benim oğlum, o yüzden mama veriyorsan çok az 30-60 cc verip bi süre sonra meme verebilirsin. Ben çok çektim meme reddinden, hala sol memeyi çok zor alıyor mesela.
Korkuyorum bu diş sürecinden hayırlısı iz var damakta ama üstlere yakın değil dedi doktor ... Kolay atlatsak bariÇok geçmiş olsun, umarım çabuk atlatırsınız, arkadaşlar da yazdı hastalık dönemine denk geldi çocuklar maalesef. Siz de iyi olacaksınız
Bende sıcak basması yok ama üşümüyorum ve normalde çok üşüyen biriyim eşim hayretler içinde bakıyor Ter basması yok bende ama ister bir baktır hormonlara.
Ay dişler çıkmaya başlamış hayırlı olsun hepinize Devakus @atatalya Ihlamurseven maşallah bizde daha bir şey yok. Bazen mememi tutup sündürüyor ama oyun yapıyor kaşıntıdan değil bence
Çok şükür toparlıyor kuzumEvet bir de golden kızımız var araları bu ara çok güzel çok şükür Deniz büyüdükçe etrafa ilgisi arttıkça Luckye ilgisi arttı haliyle onun ilgisine de kızım karşılık veriyor
Deniz Lucky yanına geldikçe tüylerine dokunmaya çalışıyor kulağını felan tutuyor Lucky de onun elini yalıyor onun hoşuna gidiyor elini veriyor yalasın diye bu ara böyle ilişkileri var
Ooo ek gıda işini ilerlettiniz bizde az kaldı arkanızdan geliyoruz
Ay biz hala gündüz oturma odasında çocuk yatak odasında yapacağını anlıyor girmeden kapıda başlıyor ağlamaya öyle olunca bizim gündüz hala oturma odası devam
Ya biz nerdeyse doğduğundan beri gündüz 1 uykusunu dışarda yapıyoruz alıştı artık bir kez dışarda uyumadan durmuyor ama iyi de oluyor güzel uyuyor
Maşallah bebislerine o zaman valla iyi idare ediyorsun canım ev, bebek, köpek ben kaşımı alacağım inşallah bugün yarın ahahahaKızlar bende yavrularımın içimi eriten bir görüntüsünü pp koyayım
Valla kafama huni takıcam sürekli aynı günü yaşıyomuş gibiyim. Çok düzeni varmış gibi bi yere de gidemiyorum aman düzeni bozulmasın diye akşamları full evdeyim. Gündüz zaten göç ediyomuşuz gibi çantası anakucağı oyuncağı kitabı bebek arabası gidiyoruz. Aşrı bunaldım. Oyun oynuyoruz harika eğleniyo kahkaha atıyo ardından bi içli içli ağlıyo nolduğunu şaşırıyorum bu kadar da terazi burcu olunmaz yavYa 3.ayda iki hafta krizler yaşadık diye atağı atlattık sanıyordum ya ne gıcıkmış bu 4.ay. kafayı yicem uyumak istemiyor uyusa hemen uyanıyor memeyi zor emiyor. Eşim yoğun çalışıyor hiç yardım edemiyor delircem artık ya devamlı arka fonda mızıklanma sesi. Tamam uyutmucam diyorum bu defa iyice kafayı yiyor ağlama katılma krizi bir buçuk saat olmadan hemen uyutayım diyorum yine aynı olaylar. Tahammülum azalıyor sinirleniyorum ufacık bebe ona belli etmemeye çalışıyorum içime atiyorum çok zor valla ya hep bir şeyden huysuz hep
Benimki de aynı valla ister kınayın ister kızın zorla ağzına tepip zıplayıp pişpişliyorum bi 15-20 sn deliriyo sonra zorla da olsa tutuyo. Zaten geçen ay 250gr aldı bu ay da öyle olursa kafayı yicemKızlar çok ciddi meme reddi yaşıyorum asla emmiyor bu ay ne yapacağımı şaşırdım ya böyle giderse bu ay asla kilo alamaz
Canım Ada'nın kakası şuan nasıl? Ece'nin yoğurt denedigimiz gün kakasında mukus ve kan vardı. Alerji testi için kan verdik sonuç bekliyoruz. 3.5 aya kadar emdi o zamana kadar hiç diyet yapmamıştım ama böyle bir şeyle karşılaşmamıştık. Daha sonra da tadım denemelerine geçene kadar mama ile beslendi zaten. Belki de bu zamana kadar bir şekilde belirti verdi ama ben farkedemedim bilmiyorum. Farklı bir belirti var mı? Deride değişiklik, solunumda? Alerji gibi geldi bana.Var mi kızlar bilgisi olan.. ek olarak ilk defa köz patlican yedim 4 aydır ilk defa.. patlican alerji yapar mi ki yaa.. kafama takıldı tüm gece..
Derin de de yok canım, ufak sivilceler olurdu bir iki hemen gecerdi.. bugün kan yok çok şükür köyü yesil noktalar vardı hep kakasinda.. yarında hep izlicem bakalım bir sorun olursa bende alerji testine götüreyim.. Ece nin sonuçlar ne zaman çıkacakmış canım? Uzun mu sürüyor sonuclarCanım Ada'nın kakası şuan nasıl? Ece'nin yoğurt denedigimiz gün kakasında mukus ve kan vardı. Alerji testi için kan verdik sonuç bekliyoruz. 3.5 aya kadar emdi o zamana kadar hiç diyet yapmamıştım ama böyle bir şeyle karşılaşmamıştık. Daha sonra da tadım denemelerine geçene kadar mama ile beslendi zaten. Belki de bu zamana kadar bir şekilde belirti verdi ama ben farkedemedim bilmiyorum. Farklı bir belirti var mı? Deride değişiklik, solunumda? Alerji gibi geldi bana.
Çok güzel umarım onun lider olduğunu çabuk anlarBizimki border collie :) bizim söyle bir sıkıntımız var çoban köpeği olduğu için ic güdü olarak bizim çocuğu da hep gütmek isteyecek koşmaya başlayınca hep onu kollayacak o yüzden aradaki bağı çok iyi ayarlamamız gerekiyor bebeği onun sahibi olarak görmesi gerekiyor ama bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum bir bakışla bile anlaşıyoruz artık ailemizin parçası.
Hoş geldin biz bu durumu 1 aydır yaşıyoruz ve düzelmediYa 3.ayda iki hafta krizler yaşadık diye atağı atlattık sanıyordum ya ne gıcıkmış bu 4.ay. kafayı yicem uyumak istemiyor uyusa hemen uyanıyor memeyi zor emiyor. Eşim yoğun çalışıyor hiç yardım edemiyor delircem artık ya devamlı arka fonda mızıklanma sesi. Tamam uyutmucam diyorum bu defa iyice kafayı yiyor ağlama katılma krizi bir buçuk saat olmadan hemen uyutayım diyorum yine aynı olaylar. Tahammülum azalıyor sinirleniyorum ufacık bebe ona belli etmemeye çalışıyorum içime atiyorum çok zor valla ya hep bir şeyden huysuz hep
Teşekkür ederizKuzum valla bende kv olmasa o durumda olurum. Sağolsun her şeyimizi yapıyor bana bebeğime bakmak kalıyorKorkuyorum bu diş sürecinden hayırlısı iz var damakta ama üstlere yakın değil dedi doktor ... Kolay atlatsak bari
Maşallah bebislerine o zaman valla iyi idare ediyorsun canım ev, bebek, köpek ben kaşımı alacağım inşallah bugün yarın ahahaha
Ben yaza kadar ayıramam muhtemelen aslında ayırmak isterim ama Deniz neredeyse hiç uyumuyor ayırsam onun odasından çıkamam bir de onun odasında şu an kv yatıyor yaza evi değiştirince ancak ayırırımKızlar bebekleri yanınızdan yatak odasından kendi odasına ne zaman geçirmeyi planlıyorsunuz? Ben 6. ay diye düşünüyordum ama şimdi çok mu erken diyorum.
Kuzum Deniz tam 4.5 aylık uzun zamandır yan dönüyor ama sırt üstü dönmedi hiç.6 aya kadar yolu var bakalım zaten 1 gecede öğrenip yapıyorlar her şeyiBebeği Hala dönmeyen var mı kızlar ya benim ki 1 ay önce sırt ustuden yüz üstüne döndü daha yok 2 kez yaptı tamam
Ayakta sallanarak aynanın karşısında felan denedin mi kuzum ya da boynuna ilgi çeken bir şey tak etkisi olur belkiKızlar çok ciddi meme reddi yaşıyorum asla emmiyor bu ay ne yapacağımı şaşırdım ya böyle giderse bu ay asla kilo alamaz
Bence anne ve bebeğe bağlı. Ben ayıramam 6.ayında diye düşünüyorum.
Beşiğine ne zaman sığmazsa o zaman ayırcam
Kilosu kadar damla veriyorum ben
Ben de anne yanı beşiğine ne zaman sığmazsa o zaman geçirirm diyorum, sanırım 9 ay civarı olur. Odasına telsiz koyacağım, zaten yan odada olacak her ağladığında koşarım
Bu evin düzenine bebeginle senin durumuna göre değişen bisey bence
Bebek gece kesintisiz uyuyorsa yada bikac kere kalkip hemen uyuyorsa ve sen kalkip onun odasına gitmekten rahatsız olmayacaksan ayirabilrisin 6 ay sonrası ama mesela benim kizim gece sürekli sürekli uyanıyor bazen 15-20 dakika bile uyumuyor abiside öyleydi ben abisini besiginden alip koyunca bile sinir krizleri geçiriyordum yer yatağı yapıp yanıma alınca rahat ettim sonrada 120*200 montessori yatak aldık beraber yattık gece uykuları düzene girinceye kadar.. kızımda şuan yanımda uyuyor ben beden ve akıl sağlığımı ancak bu şekilde koruyabiliyorum ne zaman uykusu düzene girer kesintisiz uyur o zaman ayırmayı düşünürüm
Çok teşekkürler kızlar fikirler için. Bizimki de daha sık uyanıyor. O yüzden ayırmak mantıklı değil daha. Zaten odası da hazır değil. Orası şimdilik çalışma odası. Eşim biraz sabırsızlanıyor çünkü o yan odada uyuyor. Gece uykusu bölününce tekrar uyuyamayanlardan. 5 ay iyi dayandı, artık son bir haftadır öbür odada uyuyor daha demek ki bu düzen devam..Ben yaza kadar ayıramam muhtemelen aslında ayırmak isterim ama Deniz neredeyse hiç uyumuyor ayırsam onun odasından çıkamam bir de onun odasında şu an kv yatıyor yaza evi değiştirince ancak ayırırım
Maşallah kuzuma biz biraz gerideyiz kuzum sanırım.ebru_can_ebru ebruş biz dönüyoruz kolumuzu da kuratırıyoruz artık neredeyse güzel oturuyoruz diyebilirim desteksiz yıkılıyor tabı ama dikleşmesi güzel gidiyor bence , haricinde bütün tadımları bitirdik
Bu saaten sonra nasıl gidicez biraz fikir versene
Ikı gundur ıkındı gibi tarhana veriyorum
Muz yoğurt denedım
İrmik elma denedim
Brokoli yoğurt denedim
Artık günde ne kadar hangı ölçülerde teklıf etsek yerınde olur
Manik bir şey oldu çıktı çocuk ağlama krizi sonra kahkaha falan yaptığına bazen kendiside gülüyor ciddiyim. Yatay pozisyona geldiği an deliriyor kaldırıyorum gülüyor hep bir bak aglarim yaaaa tehtidi içinde parmağında oynatıyor hepimizi kölesi yaptı. Uyuduğu zaman evde hapsurma öksürme en ufak bir tık sesi yapma her şeyi yasaklıyorum. Canım köpeğim sadece oyun oynarken havlardi ona şşt şşt diye diye şimdi oyun oynarken çokkkk sessiz havlıyor içinden havlıyorValla kafama huni takıcam sürekli aynı günü yaşıyomuş gibiyim. Çok düzeni varmış gibi bi yere de gidemiyorum aman düzeni bozulmasın diye akşamları full evdeyim. Gündüz zaten göç ediyomuşuz gibi çantası anakucağı oyuncağı kitabı bebek arabası gidiyoruz. Aşrı bunaldım. Oyun oynuyoruz harika eğleniyo kahkaha atıyo ardından bi içli içli ağlıyo nolduğunu şaşırıyorum bu kadar da terazi burcu olunmaz yav