- 6 Haziran 2022
- 135
- 84
- 25
Banada öyle dedi ama emin olamadım bende öyle devam edim o zaman çok teşekkür ederimCanım bende 3gundur ocean veriyorum bu ay doktora gitmedim gidene kadarda sağlık ocağının verdigini kullanmak istemedim eczacıya sordum damlalik üstünde 0.5 ml yazıyor oraya kadar cek ver dedi damla saymadım o yüzden simdilik böyle veriyorum 5. Ayda doktora sorucam artık
Patlıcan ben yiyorum ama bebeğe verılmesı hemen uygun olmayan gıdalardan belkı oyuzden etkılemiştir aynı zamanda zor yaptıysa popoda çatlak olabılırVar mi kızlar bilgisi olan.. ek olarak ilk defa köz patlican yedim 4 aydır ilk defa.. patlican alerji yapar mi ki yaa.. kafama takıldı tüm gece..
Ben sanmıyorum ama bi takip et bakalımVar mi kızlar bilgisi olan.. ek olarak ilk defa köz patlican yedim 4 aydır ilk defa.. patlican alerji yapar mi ki yaa.. kafama takıldı tüm gece..
Bence anne ve bebeğe bağlı. Ben ayıramam 6.ayında diye düşünüyorum.Kızlar bebekleri yanınızdan yatak odasından kendi odasına ne zaman geçirmeyi planlıyorsunuz? Ben 6. ay diye düşünüyordum ama şimdi çok mu erken diyorum.
Kilosu kadar damla veriyorum benMerhaba arkadaşlar demir vitamini ocean microfer kullananlar kaç damla veriyosunuz biz bugün yeni başlıyoruz
Ben de anne yanı beşiğine ne zaman sığmazsa o zaman geçirirm diyorum, sanırım 9 ay civarı olur. Odasına telsiz koyacağım, zaten yan odada olacak her ağladığında koşarımKızlar bebekleri yanınızdan yatak odasından kendi odasına ne zaman geçirmeyi planlıyorsunuz? Ben 6. ay diye düşünüyordum ama şimdi çok mu erken diyorum.
Yok kuzum vıcık vıcık hemen yapiyor, simdide yesilimsi siyaha yakın puturler vardı.. ay deli eder bunlar adamı kaka inceliyorum her defasındaPatlıcan ben yiyorum ama bebeğe verılmesı hemen uygun olmayan gıdalardan belkı oyuzden etkılemiştir aynı zamanda zor yaptıysa popoda çatlak olabılır
Aynen canım belkide.. ufak tefek sivilce oluyordu vücudunda ama çok evham yapmamıştımEvet ek gıdada armut yedirince vücudunda döküntü olmuştu...alerjik belirtileri çocuktan cocuga çok değişiyor biz hiç kan görmedik mesela gelişimi de iyiydi ...bizde daha çok yoğun gaz huzursuzluk uykuya dalamama deri dokuntuleri ve solunum belirtileri şeklindeydi o yüzden süt ürünlerini ihtimalini de düşün bugüne kadar kan olmamıştır belki başka belirti vermiştir kaşarı da fazla yedim dedin ya..
Siyah pütürler muz verince oluyor bizdeYok kuzum vıcık vıcık hemen yapiyor, simdide yesilimsi siyaha yakın puturler vardı.. ay deli eder bunlar adamı kaka inceliyorum her defasında
Bu evin düzenine bebeginle senin durumuna göre değişen bisey benceKızlar bebekleri yanınızdan yatak odasından kendi odasına ne zaman geçirmeyi planlıyorsunuz? Ben 6. ay diye düşünüyordum ama şimdi çok mu erken diyorum.
Üzülme canım doktora git bakalım ne diyecek belki diyet bile onermez benim kızda da kaka mukuslu çok uzun zamandır ama kan görmedim ek gıdada yoğurdu biraz ötelemeyi düşünüyorum bakalımAynen canım belkide.. ufak tefek sivilce oluyordu vücudunda ama çok evham yapmamıştım
Alerjik olsa bile azar azar taddirmak lazım büyüyünce geçecek inşallah alerji durumları bi videoda öyle dinlemiştim kaldı sanırım aklimdaÜzülme canım doktora git bakalım ne diyecek belki diyet bile onermez benim kızda da kaka mukuslu çok uzun zamandır ama kan görmedim ek gıdada yoğurdu biraz ötelemeyi düşünüyorum bakalım
Yapabilir canımVar mi kızlar bilgisi olan.. ek olarak ilk defa köz patlican yedim 4 aydır ilk defa.. patlican alerji yapar mi ki yaa.. kafama takıldı tüm gece..
Yapabilir canım
Canım hassas bünyelerinde boşuna üzme kendini geçer oteşekkür ederim canım.. daha yemem zaten baya kötü hissettim kendimi
Benim ki hiç dönmedi hatta tummy time da hiç gövdesini kaldırmadı oturmak için çabasıda yokBebeği Hala dönmeyen var mı kızlar ya benim ki 1 ay önce sırt ustuden yüz üstüne döndü daha yok 2 kez yaptı tamam
Kıyamam ona ya bu diş olayı gerçekten sıkıntılıİste her bebis farkli. 2. De cikti ama cok agrisi var. Asiri eziyetli bana