2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hm mi aldınn?
Bende de hm zıbınlar var hala oluyor şaşırıyorum
Evet şu 5li üst zıbın alt yüksek belli donlar varya onlardan aldım her gün giydiriyorum sayısız yıkandı kurutmaya girdi kustu kaka oldu hala taş gibiler 400 küsür altları 400 küsür üstleri almıştım valla bu kadar kullanmaya bedava fiyat

Genelde ben konuşurken gülüyor benimki öyle agulama falan çok yok. Uykusu geldiğinde söyleniyor bazen. Kafasına göre
Her şeyi dönemsel düşün her zaman aynı şeyleri yapmayacaklar.
Aynen önceden de gulmezdi şimdi karşılıklı gulusuyoruz haklısın demekki başka bir kanala gectik.. bakalım bundan sonra ne gelecek

Hm mi aldınn?
Bende de hm zıbınlar var hala oluyor şaşırıyorum
Ben gittim büyük boyları da aldım indirimdeyken, 2-4 artık olmuyor ama zorlasam olur belki esnek kumaşları ya ondan uzun süre kullanıldı bence pantolonları da hala giydiriyorum biraz bilekleri açılıyor ama sıkmıyor

Benimkinini evin her yerinde karıştıracak şeyleri kafasında kurduğuna eminim ama kanıtlayamam, bugün matından kapıya kadar gitti ıhlaya ıhlaya yarım metre bi yer en son sırtüstü döndü kaldı
Sürünüyor gibi mi yani. Benimki çok tembel yüz üstü koysam da sırt üstü dönemiyor hala hep ağlıyor ilgi istiyor yemek yemeye bile vakit yok

Kızlar aylaaaar sonra selamlar. Umarım herkes çok iyidir, bebişler çoook sağlıklı ve keyiflidir

Ben sizlere bir şey danışmaya geldim. Benim kız memeye ek olarak mama da içiyor. Gündüzleri memede çok uzun kalmıyor 1 aydır ne yapsam da, çünkü dikkati çok dağılıyor. O yüzden 2, bazen 3 kez de mama veriyorum ama onları da tam bitirmiyor 90 cc'lik mamadan daha fazlasını içiremedim öğün başı. Bunun aksine geceyse 2 saatte bir uyanıp ciddi miktarda emiyor. Kilo alımımız çok hızlı değil, ayda yarım kilo alıyor. Ama sağlıklı ve huzurlu bir bebek. 4,5 aylık olduk ve 7 kiloya yaklaştık. Ancak doktorumuz kilo alımından tatmin olmuyor ve 5. ayda ek gıdaya başlatacağını söylüyor.

Sizler 6. ayı bekliyor musunuz ya da daha önce doğan bebişler var; beklediniz mi? Yani geriye düşmedi ki benim kızım, 1 aydır geceleri daha çok yiyor sadece. Kafam karıştı o yüzden...

En iyisini yapmışsın canım hm candır

Sürünüyor gibi mi yani. Benimki çok tembel yüz üstü koysam da sırt üstü dönemiyor hala hep ağlıyor ilgi istiyor yemek yemeye bile vakit yok
Öyle aktif bir sürünme değil de kolları bacakları çırparken yanlışlıkla geri geri gidiyor oyuncaklarla falan ilgisini çeksen? Benimki ışıklı oyuncağı var ona bakmayı çok seviyor yüzüstü

Ben pembe tonlarını almıştım diğer renkleri de bi stoğa girmedi mübarekler

Kuzum diyetinde kaçak olabilir mi acaba ?doktor bize öyle söylemişti süt bebegi rahatsız ettiğinde de emmek istemezmis 10 saat baya uzun zaman emmemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…