- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 31
Beyaz gurultuyle falan dene sakinlescegi biseyler varsa. Ben ayakta tutturmaya calisiyordumUykuya dalarken alıyor kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz gurultuyle falan dene sakinlescegi biseyler varsa. Ben ayakta tutturmaya calisiyordumUykuya dalarken alıyor kuzum
2-4 aldım kollar hafif bilektrn yukarı oluyo ama alttan sıkmadığı sürece devamkeKac ay aldın 4-6 var bende olmuyor
Hm mi aldınn?2-4 aldım kollar hafif bilektrn yukarı oluyo ama alttan sıkmadığı sürece devamke
Evet şu 5li üst zıbın alt yüksek belli donlar varya onlardan aldım her gün giydiriyorum sayısız yıkandı kurutmaya girdi kustu kaka oldu hala taş gibiler 400 küsür altları 400 küsür üstleri almıştım valla bu kadar kullanmaya bedava fiyatHm mi aldınn?
Bende de hm zıbınlar var hala oluyor şaşırıyorum
Aynen önceden de gulmezdi şimdi karşılıklı gulusuyoruz haklısın demekki başka bir kanala gectik.. bakalım bundan sonra ne gelecekGenelde ben konuşurken gülüyor benimki öyle agulama falan çok yok. Uykusu geldiğinde söyleniyor bazen. Kafasına göre
Her şeyi dönemsel düşün her zaman aynı şeyleri yapmayacaklar.
Benimki dönmüyor çok tembel canı çok kıymetli hemen ağlıyorBebeği Hala dönmeyen var mı kızlar ya benim ki 1 ay önce sırt ustuden yüz üstüne döndü daha yok 2 kez yaptı tamam
Kızlar en mantıklı kıyafet alışverişim hm 5li takımlar oldu çocuk 20 günlükken kollarını katlayıp falan bi başladım giydirmeye şuan 4 ay 20 günlük hala oluyo bence 5.5 ayı falan da görür
Ben gittim büyük boyları da aldım indirimdeyken, 2-4 artık olmuyor ama zorlasam olur belki esnek kumaşları ya ondan uzun süre kullanıldı bence pantolonları da hala giydiriyorum biraz bilekleri açılıyor ama sıkmıyorHm mi aldınn?
Bende de hm zıbınlar var hala oluyor şaşırıyorum
Benimkinini evin her yerinde karıştıracak şeyleri kafasında kurduğuna eminim ama kanıtlayamam, bugün matından kapıya kadar gitti ıhlaya ıhlaya yarım metre bi yer en son sırtüstü döndü kaldıBenimki dönmüyor çok tembel canı çok kıymetli hemen ağlıyor
Sürünüyor gibi mi yani. Benimki çok tembel yüz üstü koysam da sırt üstü dönemiyor hala hep ağlıyor ilgi istiyor yemek yemeye bile vakit yokBenimkinini evin her yerinde karıştıracak şeyleri kafasında kurduğuna eminim ama kanıtlayamam, bugün matından kapıya kadar gitti ıhlaya ıhlaya yarım metre bi yer en son sırtüstü döndü kaldı
Değişmedi max yarım saat atıyor cunku az az yıyor henuz tadımlar bitti çorbaya yenı gectık oda ıkı uc ykPapatyamaviss ek gıdadan sonra me kadar aralıklarla emiyor Linoş
Bende ayatkta tutturuyorumBeyaz gurultuyle falan dene sakinlescegi biseyler varsa. Ben ayakta tutturmaya calisiyordum
Afiyet olsun LinoşaDeğişmedi max yarım saat atıyor cunku az az yıyor henuz tadımlar bitti çorbaya yenı gectık oda ıkı uc yk
Kruvaze olanlardan benım zıbılyon tane cıt cıt var alt cıtcıtlar gelmıyor hm kalıp büyüktür2-4 aldım kollar hafif bilektrn yukarı oluyo ama alttan sıkmadığı sürece devamke
Sağol balım hepsi iştahlı bebekler olur inşallah aminnnnBende ayatkta tutturuyorum
Afiyet olsun Linoşa
En iyisini yapmışsın canım hm candırBen gittim büyük boyları da aldım indirimdeyken, 2-4 artık olmuyor ama zorlasam olur belki esnek kumaşları ya ondan uzun süre kullanıldı bence pantolonları da hala giydiriyorum biraz bilekleri açılıyor ama sıkmıyor
Öyle aktif bir sürünme değil de kolları bacakları çırparken yanlışlıkla geri geri gidiyor oyuncaklarla falan ilgisini çeksen? Benimki ışıklı oyuncağı var ona bakmayı çok seviyor yüzüstüSürünüyor gibi mi yani. Benimki çok tembel yüz üstü koysam da sırt üstü dönemiyor hala hep ağlıyor ilgi istiyor yemek yemeye bile vakit yok
Ben pembe tonlarını almıştım diğer renkleri de bi stoğa girmedi mübareklerBen gittim büyük boyları da aldım indirimdeyken, 2-4 artık olmuyor ama zorlasam olur belki esnek kumaşları ya ondan uzun süre kullanıldı bence pantolonları da hala giydiriyorum biraz bilekleri açılıyor ama sıkmıyor
Yan çıtçıt hafif zorluyp bi de kollar traşlı kol gibi ama olsunKruvaze olanlardan benım zıbılyon tane cıt cıt var alt cıtcıtlar gelmıyor hm kalıp büyüktür
He ben bej aldım erkek çocuğu zaten diye keşiş gibi geziyorBen pembe tonlarını almıştım diğer renkleri de bi stoğa girmedi mübarekler
Kuzum diyetinde kaçak olabilir mi acaba ?doktor bize öyle söylemişti süt bebegi rahatsız ettiğinde de emmek istemezmis 10 saat baya uzun zaman emmemisValla hiç kınamıyorum 2 gündür yapmadığım şey kalmadı benimde
Denedim canım malesef yok sadece uykuya geçmek için kullanıyor
Nasıl uyuyor kızın canım benimki emerek uyumak istiyor sadece emdiği tek an bende farklı bir yerde emziremiyorum dikkati dağılıyor
Dün 10 saat emmedi 11. Saat benim zorumla emdi yine vermiyorum canım biberon kullanmıyor zaten