- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 33
Amin inşallah Merhametli Hayırlı evlat olurlar. Anasına babasına vatanına milletine inşallah.Amin canım inşallah Allah herkesi kıymet bilen değer veren insanlarla karşılaştırsın. Sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Tabi tüm diğer hamile arkadaşlar içinde duam aynı hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz sağlıklı mutlu huzurlu hamilelik ler geçiririz
Ben progestan fitil kullanıyorum su gibi akıntım oluyor. Kasık ağrılarım regl dönemi geçince gitti.Bebde ki tek belirti kasık ağrısı ve akıntı bu hiç geçmiyor sizde de var mı ağrı akıntı
İnşallah uzun sürmez canım. Sağlıkla keyifle devam eder. Benim de öyleydi canım. Kahvaltı hazırlayana kadar da dön oraya dön buraya başım dönüyordu yine çıkarıyordum. Boş öğürtü daha doğrusu.Oyyy biz daha yeni başlıyoruz
Sabah kahvaltı edene kadar çok fena vuruyor kahvaltı edince biraz geçiyor
Çok uzun sürmez umarım benimki de
yok kuzum korkma hepımızın ıcın sırayla gelecek o rahatlama gunlerı :)Böyle belirtiler gidince korkuyorum ben ama
arada kacak yaptın sen bıde yanıBenim kontrolüm ayın 15'inde gerçekten çok var zaman geçmiyor insanın içi içini yiyor
akıntı hep var evet agrı da oluypr gıdıyor gunluk tempona baglı benımkı kuzuBebde ki tek belirti kasık ağrısı ve akıntı bu hiç geçmiyor sizde de var mı ağrı akıntı
Dimi yaaBebıs bır ıkı cm olabılır ama sonucta bunun yanında plesantası kesesı suyu onlarda bı alan kaplıyor ufakta olsa bellı edebılır yanıBarız 15 haftalarda daha net olur benım aksamları cok cıkıyor
YaaaBenim geçen hafta çıktı gibi gelmişti afedersin kabızlıktanmış bu hafta da yine biraz şişlik var ama yine kabızlıktan sanırımyoksa bebişler küçük daha şimdiden büyür mü?
Yarin gorucez minnosubakalim sag salim olsundaÜzme kendini Allahın izniyle bir şey olmayacak herhangi kötü bir belirtinde yok zaten
İnşallah güzel haberler verirsin hayırlısı olsun canım.Yarin gorucez minnosubakalim sag salim olsunda
Bana çok büyümüş gibi gelmedi sanki yani normal halinden bir tık büyük gibi ayva göbeği denir ya öyle benim göbekYaaa. Ama rahmimiz portakal büyüklüğüne ulaşmış ya ondan dedim bide göbeğim arada bi kaşınmaya başladı hafif hafif yaşayan var mı bunuda bide benim ilk gebeliğim her tepki çok heyecanlandırıyor beni
Ya benim iştahım var ama işten dolayı yiyemiyorum sabah 9 da yeöiştim en son çok üzülüyorum aç kalınca inşallah bi şey olmazdıBugün sadece simit yedim hiçbişey görmek istemiyorum kızlar
ÇEKMECENE KURUYEMİŞİNİ MEYVENİ KOY ARADA YERSİN AÇ KALMASSIN. BEN ÖYLE YAPIYORUM.Ya benim iştahım var ama işten dolayı yiyemiyorum sabah 9 da yeöiştim en son çok üzülüyorum aç kalınca inşallah bi şey olmazdı
Dr a gittim suanlik hicbirsy belli olmaz dedi zten gorunmez dedi ilc vs de vermedi kan takip dedi kanda iki katina cikmis sukur 4 gun sonra bidaha vercm ole takip etcez suan deger dusuk cnku muhtemelen daha cok yeni hamileymisimGünaydın canım lütfen endişelenme bugün aynı saatlerde bir daha kan ver artışa bak veyahut bir jinekologdan randevu al git anlat durumunu inşallah bebeğin seninledir
Ekşime şişme hep vardı bende canım ilk öğrendiğim günler başlamıştı zaten bulantı da bu kadar yoğun iki gündür var midem boş kalınca bulamıyorum hemenİnşallah uzun sürmez canım. Sağlıkla keyifle devam eder. Benim de öyleydi canım. Kahvaltı hazırlayana kadar da dön oraya dön buraya başım dönüyordu yine çıkarıyordum. Boş öğürtü daha doğrusu.
Bi iki gündür iyiyim midem ekşiyo şişiyo hala ama bulantı azaldı gibi geldi endişelenmek istemiyorum normal olduğunu düşünmek istiyorum
Canım benim de böyleydi ve 18 bin hcg olmasına rağmen gözükmedi tam 7+1 de yani 8.haftaya girmişken gittim bu sefer göründü ve doktorum 1 hafta geriden geldiğini bu yüzden bi önceki hafta göremediğimizi söyledi gönlünü ferah tut bence senin de öyle , o göremediğimiz gün benim de refikinin 16. Gün gecikmesiydiKızlar Az önce Hastaneden geldim, dünde söylemişdim 15 gün gecikmişdi reglim test yapmışdım evde pozitif gözüküyordu, bu günde ultrasona girdim Hic bir şey gözükmediğini söyledi bende o zaman kan testi vereyim o zaman gözükür belki dedim . Kan testi verdim yarın sonucları cıkacak, acaba neden böyle oldu hamile değilmiyim o zaman hesaplamama göre 7haftalık olması gerekiyordu 5 haftalıkdan sonrada zaten ultrasonda gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?