2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Amin inşallah Merhametli Hayırlı evlat olurlar. Anasına babasına vatanına milletine inşallah.

Oyyy biz daha yeni başlıyoruz
Sabah kahvaltı edene kadar çok fena vuruyor kahvaltı edince biraz geçiyor
Çok uzun sürmez umarım benimki de
İnşallah uzun sürmez canım. Sağlıkla keyifle devam eder. Benim de öyleydi canım. Kahvaltı hazırlayana kadar da dön oraya dön buraya başım dönüyordu yine çıkarıyordum. Boş öğürtü daha doğrusu.

Bi iki gündür iyiyim midem ekşiyo şişiyo hala ama bulantı azaldı gibi geldi endişelenmek istemiyorum normal olduğunu düşünmek istiyorum

Benim geçen hafta çıktı gibi gelmişti afedersin kabızlıktanmış bu hafta da yine biraz şişlik var ama yine kabızlıktan sanırım yoksa bebişler küçük daha şimdiden büyür mü?
Yaaa . Ama rahmimiz portakal büyüklüğüne ulaşmış ya ondan dedim bide göbeğim arada bi kaşınmaya başladı hafif hafif yaşayan var mı bunuda bide benim ilk gebeliğim her tepki çok heyecanlandırıyor beni

Bana çok büyümüş gibi gelmedi sanki yani normal halinden bir tık büyük gibi ayva göbeği denir ya öyle benim göbek kaşıntı belki karnın büyüdükçe kuruluktan kaynaklı da olabilir canım bol bol nemlendir o göbeğini ay ben ilk haftalarımda 4 haftalıkken prohesteron artışına bağlı ürtiker oldum,neler çektim bu kaşıntıdan kaşın Allah kaşın her tarafım bir de sonradan da ürtikere bağlı ayaklarım şişti tuvalete bile eşim götürdü iki üç gün 10 gün sürdü sonra azaldı inşallah bir daha olmaz

Günaydın canım lütfen endişelenme bugün aynı saatlerde bir daha kan ver artışa bak veyahut bir jinekologdan randevu al git anlat durumunu inşallah bebeğin seninledir
Dr a gittim suanlik hicbirsy belli olmaz dedi zten gorunmez dedi ilc vs de vermedi kan takip dedi kanda iki katina cikmis sukur 4 gun sonra bidaha vercm ole takip etcez suan deger dusuk cnku muhtemelen daha cok yeni hamileymisim

Ekşime şişme hep vardı bende canım ilk öğrendiğim günler başlamıştı zaten bulantı da bu kadar yoğun iki gündür var midem boş kalınca bulamıyorum hemen

Bir de vatana millete hayırlı olsun, biricik aşkım kahvemden tiksindim
İki gündür canım asla kahve içmek istemiyor kokusunu bile almak istemiyorum. Ayrılığımız bu kadar çabuk mu olacaktı ya

Canım benim de böyleydi ve 18 bin hcg olmasına rağmen gözükmedi tam 7+1 de yani 8.haftaya girmişken gittim bu sefer göründü ve doktorum 1 hafta geriden geldiğini bu yüzden bi önceki hafta göremediğimizi söyledi gönlünü ferah tut bence senin de öyle , o göremediğimiz gün benim de refikinin 16. Gün gecikmesiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…