- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
daha onceden de gecırmıs olabılırsın oyuzden de pozıtıf cıkmıs olabılır , korkma hemen ınernetıde okuma sakın
Canim yaninda ek testlerde yapmislardir. Onceden bagisikliginda olabilir digerlerini de atar misn ?
Canim benim yasadigim ulkedenmi yoksa genel olarak tum gebe kadinlardami oyle bilmiyorumKızlar bu Toxo pozitif çıktı böyle olanlar var mı aranızda neler söylendi
Bende öyle içiyordum hamile kaldım bıraktım tabi hemenArkadaslar size bir sorum olacak..
Ben günde bir paket sigara kullaniyorum. Acaba sigara hamile kalmaya engel olurmu tutunmasina? Test positiv cikar cikmaz birakicam fakat su bekleme asamasinda henüz birakmis degilim korkuyorum bu sekilde hamile kalinirmi? Varmi sigara kullanip hamile kalan veya tanidiginiz??
Bende de ayno ayva göbek işteBana çok büyümüş gibi gelmedi sanki yani normal halinden bir tık büyük gibi ayva göbeği denir ya öyle benim göbekkaşıntı belki karnın büyüdükçe kuruluktan kaynaklı da olabilir canım bol bol nemlendir o göbeğini ay ben ilk haftalarımda 4 haftalıkken prohesteron artışına bağlı ürtiker oldum,neler çektim bu kaşıntıdan kaşın Allah kaşın her tarafım bir de sonradan da ürtikere bağlı ayaklarım şişti tuvalete bile eşim götürdü iki üç gün 10 gün sürdü sonra azaldı inşallah bir daha olmaz
Of evetarada kacak yaptın sen bıde yanı
İyi olmuş yarın gitmen için rahatlar bizide haberdar etYarin gorucez minnosubakalim sag salim olsunda
Ig g mı pozitif
Çok teşekkür ederim böyle söyleyerek icimi rahatlattın canımCanım benim de böyleydi ve 18 bin hcg olmasına rağmen gözükmedi tam 7+1 de yani 8.haftaya girmişken gittim bu sefer göründü ve doktorum 1 hafta geriden geldiğini bu yüzden bi önceki hafta göremediğimizi söyledi gönlünü ferah tut bence senin de öyle , o göremediğimiz gün benim de refikinin 16. Gün gecikmesiydi
daha dun kusmaktan mahfoldum dıyee yakınıyordun daha mı ayoolllOf evetşu belirtileri azalıp korkan yayfadayım bugünde
Hiç bir şey yapamıyoruz aslında zamanla iyi oldukça rahatlayacaksin inşallah şimdi ne desek hepimiz aynı stresi yaşıyoruz zaman su gibi geçecek inşallah sağlıcakla güzelliklerle geçsinMerhaba kızlar, perşembe kontrolüm var çift embriyo konulmuştu biri tutmuş biri boş kese gözükmüştü,dr 15 gün sonraya kontrol için çağırdı perşembe günü kontrole gidicem çok korkuyorum çok fazla endişeliyim ilk kez bir tedavimde pozitif görüp kalp atışını duyduk, gecen haftalarda belirtilrim çok fazlaydı mide ağrısı halsizlik birde regl günü lekelenmem olmuştu çok hafif çok şükür geçti ama yinede kendimi iyi hissedince korkuyorum çok fazla hep kötü olursa diye kendimi teselli ediyorum. Nasıl geçicek bu korkular.bundan önceki tedavi de kimyasal oldu hiç bu kadar ilerlememiştik. Bu transfer sonrasında da beta yükseldi sonra düşmeye başladı biz dedik bu kezde olmadı 2 günde bir kan verdik sonra düşen beta bir anda yükselmeye başladı öyle şaşırdık ki bir anda ağlarken gülüyorduk. Hep bunların etkisinde kaldım normal hayatımı engelliyor.
Nasıl yapıcam ben.
Ara ara kasik agrim oluyor hala kuzumİyi olmuş yarın gitmen için rahatlar bizide haberdar etbelirtin kaldımı
Toxoolazmanın iki değeri var ıgg ve ıgm.Bugün sadece simit yedim hiçbişey görmek istemiyorum kızlar
Valla bende korkuyorum çok kilo almaktan o yüzden dikkat etmek lazım bebiş kilo alsın ben çok almayayım istiyorumBende de ayno ayva göbek işteyaa çok geçmiş olsun inşallah olmaz sağlıklı güzel bi genelik geçirirsiniz. Valla biraz daha zaman geçsin yağlanmaya başlarım
Bende de azalma basladi ama daha kucukler yaaadaha dun kusmaktan mahfoldum dıyee yakınıyordun daha mı ayoolllbende bugun cok kotuyum okdar tatsız tutsuz ıcım bulana bulana bı hal oldu kusma da yok ılac ıcıyorum bıde bu arada benımde goguslerdekı acı sızı dınmeye basladı muhtemelen alıstılar buyuduklerı boyuta :)
Ay kaç saattir ağlıyorum kuzum miniğime bir şey olmasın inşallahdaha onceden de gecırmıs olabılırsın oyuzden de pozıtıf cıkmıs olabılır , korkma hemen ınernetıde okuma sakın
İkisideIg g mı pozitif
Aynen ikiside pozitif çıkmışToxoolazmanın iki değeri var ıgg ve ıgm.
Igg pozitif ise daha önce vücudun toxoplazma paraziti ile karşılaşmış korkmana gerek yok hatta iyi bile çünkü hamilelikte bir daha aktif bir toxoplazma enfeksiyonu olursa bağışıklığın var demek oluyor.Ama ıgm pozitif ise şu an bir toxoplazma enfeksiyonu geçiriyorsun hemen doktora başvur derim.
Benim toxoplazma ıgg ve ımg ikisi de negatif çıktı enfeksiyon uzmanı kedi dışkısından uzak dur işte yeşillikleri sirkeli karbonatlı suda bekletip ye dışarıda salata yeme dedi.
Zaten toxoplazma genelde kedi dışkısından bulaşıyor.O yüzden Yeşillik yerken hayvan dışkısı bulaşma ihtimaline karşı sirkeli karbonatlı su öneriyorlar, bende zaten karbonatlı suda bekletiyorum.
Keşke benimde ıgg pozitif çıksaydı köpeğim var köpekte o kadar sıkıntı olmaz dedi doktor ama insan çekiniyor yine de
sezen0782 bunu senin toxoplazma pozitif çıktı yorumuna yazmıştım yanlış yoruma yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?