2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende öyle içiyordum hamile kaldım bıraktım tabi hemen

Bende de ayno ayva göbek işte yaa çok geçmiş olsun inşallah olmaz sağlıklı güzel bi genelik geçirirsiniz. Valla biraz daha zaman geçsin yağlanmaya başlarım

Selam kızlar. Bugün ilk doktor kontrolüme gittim. 6+5 teyim kese de okadarlık göründü. Yulk keseside oluşmuş. Kalp atışı görürüz umuduyla gitmiştim ama görülmedi 10gün sonraya randevu verdi. Siz nezaman gördünüz?

Çok teşekkür ederim böyle söyleyerek icimi rahatlattın canım

Of evet şu belirtileri azalıp korkan yayfadayım bugünde
daha dun kusmaktan mahfoldum dıyee yakınıyordun daha mı ayoolll bende bugun cok kotuyum okdar tatsız tutsuz ıcım bulana bulana bı hal oldu kusma da yok ılac ıcıyorum bıde bu arada benımde goguslerdekı acı sızı dınmeye basladı muhtemelen alıstılar buyuduklerı boyuta :)

Hiç bir şey yapamıyoruz aslında zamanla iyi oldukça rahatlayacaksin inşallah şimdi ne desek hepimiz aynı stresi yaşıyoruz zaman su gibi geçecek inşallah sağlıcakla güzelliklerle geçsin

Bugün sadece simit yedim hiçbişey görmek istemiyorum kızlar
Toxoolazmanın iki değeri var ıgg ve ıgm.
Igg pozitif ise daha önce vücudun toxoplazma paraziti ile karşılaşmış korkmana gerek yok hatta iyi bile çünkü hamilelikte bir daha aktif bir toxoplazma enfeksiyonu olursa bağışıklığın var demek oluyor.Ama ıgm pozitif ise şu an bir toxoplazma enfeksiyonu geçiriyorsun hemen doktora başvur derim.
Benim toxoplazma ıgg ve ımg ikisi de negatif çıktı enfeksiyon uzmanı kedi dışkısından uzak dur işte yeşillikleri sirkeli karbonatlı suda bekletip ye dışarıda salata yeme dedi.
Zaten toxoplazma genelde kedi dışkısından bulaşıyor.O yüzden Yeşillik yerken hayvan dışkısı bulaşma ihtimaline karşı sirkeli karbonatlı su öneriyorlar, bende zaten karbonatlı suda bekletiyorum.
Keşke benimde ıgg pozitif çıksaydı köpeğim var köpekte o kadar sıkıntı olmaz dedi doktor ama insan çekiniyor yine de
sezen0782 bunu senin toxoplazma pozitif çıktı yorumuna yazmıştım yanlış yoruma yazmışım

Bende de ayno ayva göbek işte yaa çok geçmiş olsun inşallah olmaz sağlıklı güzel bi genelik geçirirsiniz. Valla biraz daha zaman geçsin yağlanmaya başlarım
Valla bende korkuyorum çok kilo almaktan o yüzden dikkat etmek lazım bebiş kilo alsın ben çok almayayım istiyorum

Bende de azalma basladi ama daha kucukler yaaa

Aynen ikiside pozitif çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…