Evet kese gözükmedi, bende kan testi verdim gözükür diye bilmiyorum kafam çok karışıkKesede mı gormedı ,5 haftadan sonra kese gozukur muhtemelen canım yada gec dollenme
Kan testın cıksın bellı olur kuzumEvet kese gözükmedi, bende kan testi verdim gözükür diye bilmiyorum kafam çok karışık
Ah canim keske elimde olsaDevakus canım rüyanı kötüye yorma lütfen kendi kendine
Amin canım Amin Allahım sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah. hepimize sağol canımBak sekiz haftalık olmuş bile bebişin bende meme hassasiyeti dışında en ufak belirti yok ama bebeğim sağlıklı gözüküyor çok şükür iki gün önce gördüm kalbi hala gümbür gümbür atıyordu sen de içini ferah tut canım iyi olacağız hep birlikte
O kadar iyi anlıyorum ki…Bir yandan işle ilgili saçma sapan rüyalar görüyorum sürekli bir yandan da bebekle ilgili. Yahu altı üstü çalışan bir kadın olarak hamilelik yaşıyorum her gün binlerce kadının yaşadığı şey. Niye bu kadar ağır geçiriyorum anlamıyorum, kendime kızıyorum bazen. Rahat bırakamıyorum kendimi bir türlü, sanki her şeyi tek başıma tam etmek, dünyayı sıkıp suyunu çıkarmak zorundayım.
Babada öyle diyoBenim daha altta göbek deliğinin altı ayva göbek gibi zaten göbeğim vardı biraz. Ama şimdi biraz daha çıktı gibi geldi eşimde saçmalama o senin kendi göbeğin diyo
Benim geçen hafta çıktı gibi gelmişti afedersin kabızlıktanmış bu hafta da yine biraz şişlik var ama yine kabızlıktan sanırımKızlar hafif göbeği çıkan oldu musanki benim biraz büyüdü gibime geliyo belkide iğnelerden şişkinlik oldu ama bilemiyorum hergün karnıma iğne yapıyorım karnım sanki birazcık büyüdü gibi geliyo 8+3 üm bu arada
cok sukur o zamanşara gelmıssın 10 haftadan sonra azalmaya baslıyor 12-13 e dogru epey gıtmıs artık rahatlamıs olunuyor :)Kızlar kandiliniz mübarek olsun
10.hafta içindeyim bikaç gündür bulantım azaldı azalan var mı benim gibi?
8 +2 benim kilerin hepsi kayboldu daha iyi hissediyorum.Kızlar kandiliniz mübarek olsun
Kandiliniz mübarek olsun canımKızlar kandiliniz mübarek olsun
Oyyy biz daha yeni başlıyoruzKızlar kandiliniz mübarek olsun
Zaten herşeye katlanmanızın sebebi eşlerimiz değil mi canım. Aynı bende haftada 1 anneme gidebilirsem gidiyorum onlar hergün gelip gidiyorlar. Annemde istediği zaman çıkıp gelemiyor hasta anneannem var ona bakmak zorunda. Kız bide annem çok mülayim Bi insan aman kızımın huzuru bozulmasın aman arada kötülük olmasın deyip susar. Allah görüyor her bi halimize Allah a havale ediyorum canım o en iyisini bilirİnsanın kendi annesi gibi yok malesef ben annemi 2004 yılında kaybettim olsaydı çok farklı olurdu herşey. Ama ilk 1 sene hergün gelirlerse söylerim oğluna özellikle lohusa dönemimde açıkça söylerim. Ben kendi kızları değilim rahat edeyim yanlarında. Abim bile gelmeyiz 3 ay diyor bekar adam akıl ediyorda onlar etmezler.Annenin varlığı bile yeter onlara şanslısın bir nebze benden. Bu nedir ya dip dibe her dakika ben kendi aileme bile haftada bir anca görüşüyoruz. İŞten geliyorum yorgun oluyorum. İlk zamanlar çok söylendiler akşam gelin oturun tabi yemek bulaşık vs ben yorgun olucam bide işmi yapıcam. Hafta sonuda temizliğe çağırdu kaç kere kayınbaba gelmiyorum dedim benimde evim işim var. Paraları var kadın tutsunlar hergün kızşarı geliyor yiyip içiyorlar bende temizliğe gidicem yok öyle dünya. Gelin demek köle demek onların gözlerinde. Temizliğe gitmiyorum diye görümcelerde arayıp sormaz beni 5 defa tüp bebek operasyonlar geçirdim oralı olmadılar. Allah büyük diyorum. Eşim allahtan yanımda duruyor. Yoksa ayrılmıştık şimdiye. Herseyin Hayırlısı gerçekten.
Kesinlikle eşimiz yuvamız için herşeye katlanıyoruz. Ah ah keşke biraz çekinseler annenden ama yapıcak bişey yok malesef. Annen iyi olsunda ne yapalım haftada bir görmek nasip olsun. Benimde babam öyle çok sakin mülayim hatta şehir dışına gidecekti babam eşim yaşlı baban yollarda yorulmasın diye arabayla götürdü geldi. Eşimin merhameti için susuyorum çoğu zaman arası bozulmasın ailesiyle. Allah biliyor görüyor dediğin gibi bugünümüze şükürler olsun bebişlerimiz gelsinde bebek sevelim ilk çocuk olacak allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Zaten herşeye katlanmanızın sebebi eşlerimiz değil mi canım. Aynı bende haftada 1 anneme gidebilirsem gidiyorum onlar hergün gelip gidiyorlar. Annemde istediği zaman çıkıp gelemiyor hasta anneannem var ona bakmak zorunda. Kız bide annem çok mülayim Bi insan aman kızımın huzuru bozulmasın aman arada kötülük olmasın deyip susar. Allah görüyor her bi halimize Allah a havale ediyorum canım o en iyisini bilir
ay gercektenmı ne guzel sanslısın en pık zamanları bu haftalar oluyor genelde sonra 10 a dogru hafıflıyor benım oglumda da cok az olmustu8 +2 benim kilerin hepsi kayboldu daha iyi hissediyorum.
Böyle belirtiler gidince korkuyorum ben amaay gercektenmı ne guzel sanslısın en pık zamanları bu haftalar oluyor genelde sonra 10 a dogru hafıflıyor benım oglumda da cok az olmustu
Üzme kendini Allahın izniyle bir şey olmayacak herhangi kötü bir belirtinde yok zatenAh canim keske elimde olsa
Benim kontrolüm ayın 15'inde gerçekten çok var zaman geçmiyor insanın içi içini yiyorDıgerının tayını cıktı bu ıkıncı tercıhım olan ama ıyı bı doktor kesınlıkle , ilkkez gıdıcem bakalımO sıstemın ben emı neysekı ıstedıgım tarıhlere denk geldı oyuzden memnunum suan Tek sorun ayın 22 sıne daha cooook var
Amin canım inşallah Allah herkesi kıymet bilen değer veren insanlarla karşılaştırsın. Sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Tabi tüm diğer hamile arkadaşlar içinde duam aynı hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz sağlıklı mutlu huzurlu hamilelik ler geçiririzKesinlikle eşimiz yuvamız için herşeye katlanıyoruz. Ah ah keşke biraz çekinseler annenden ama yapıcak bişey yok malesef. Annen iyi olsunda ne yapalım haftada bir görmek nasip olsun. Benimde babam öyle çok sakin mülayim hatta şehir dışına gidecekti babam eşim yaşlı baban yollarda yorulmasın diye arabayla götürdü geldi. Eşimin merhameti için susuyorum çoğu zaman arası bozulmasın ailesiyle. Allah biliyor görüyor dediğin gibi bugünümüze şükürler olsun bebişlerimiz gelsinde bebek sevelim ilk çocuk olacak allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?