2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Amin canım Amin Allahım sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah. hepimize sağol canım

O kadar iyi anlıyorum ki…
Aralık ayına kadar ben de böyleydim. Zor iş, anlayışsız insanlar, egolu patron, mükemmeliyetçi kişilik ve sanki babamın işiymiş gibi sahiplenmek artık sağlığımı bozmaya başlamıştı. Sürekli elim kalbimde yaşıyordum çünkü başkalarının hatasının faturası bile bana kesiliyordu sorumlu sensin denilerek.
Aylarca hamile kalmamamıştım şimdi bunu kesinlikle iş stresine bağlıyorum işi bıraktıktan bir ay sonra kelimenin tam anlamıyla hiçbir şey yapmamama rağmen hamile kaldım. Öncesinde o stres arasında bir de ovulasyon testleriyle şunla bunla uğraşmaya çalışırdım. Her ay negatif görürdüm sonra.
O kadar yıl emek verdikten sonra bir cinnet anında tek kalemde silince ve insanların tavırlarını görünce dank etti kafama. Şu dünyada hiçbir iş hiçbir konum hiçbir unvan benim iyi olma halimden daha önemli değilmiş keşke çalışırken ben de diğerleri gibi salla başı al maaşı yapsaymışım, gecelerce uykusuz kalıp en iyisini yapacağım şirketi dünyayı kurtaracağım sanmasaymışım.
Kocaman bir pişmanlık var içimde, kendime yapmışım, hiçbir şey yapmayıp akşama kadar ofiste dizi izleyenlerle bir tutuldum neticede
O yüzden hiç kimseyi takma kimse sonunda sana madalya falan vermiyor bu ülke çalışanların değil çalışıyormuş gibi görünen ama hiçbir şey yapmayan patron yalakalarının kazandığı bir yer maalesef. Bebeğinden ve senden önemli değerli değil hiçbir şey

Benim geçen hafta çıktı gibi gelmişti afedersin kabızlıktanmış bu hafta da yine biraz şişlik var ama yine kabızlıktan sanırım yoksa bebişler küçük daha şimdiden büyür mü?

Kızlar kandiliniz mübarek olsun
10.hafta içindeyim bikaç gündür bulantım azaldı azalan var mı benim gibi?
Oyyy biz daha yeni başlıyoruz
Sabah kahvaltı edene kadar çok fena vuruyor kahvaltı edince biraz geçiyor
Çok uzun sürmez umarım benimki de

Zaten herşeye katlanmanızın sebebi eşlerimiz değil mi canım. Aynı bende haftada 1 anneme gidebilirsem gidiyorum onlar hergün gelip gidiyorlar. Annemde istediği zaman çıkıp gelemiyor hasta anneannem var ona bakmak zorunda. Kız bide annem çok mülayim Bi insan aman kızımın huzuru bozulmasın aman arada kötülük olmasın deyip susar. Allah görüyor her bi halimize Allah a havale ediyorum canım o en iyisini bilir

Kesinlikle eşimiz yuvamız için herşeye katlanıyoruz. Ah ah keşke biraz çekinseler annenden ama yapıcak bişey yok malesef. Annen iyi olsunda ne yapalım haftada bir görmek nasip olsun. Benimde babam öyle çok sakin mülayim hatta şehir dışına gidecekti babam eşim yaşlı baban yollarda yorulmasın diye arabayla götürdü geldi. Eşimin merhameti için susuyorum çoğu zaman arası bozulmasın ailesiyle. Allah biliyor görüyor dediğin gibi bugünümüze şükürler olsun bebişlerimiz gelsinde bebek sevelim ilk çocuk olacak allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Benim kontrolüm ayın 15'inde gerçekten çok var zaman geçmiyor insanın içi içini yiyor

Amin canım inşallah Allah herkesi kıymet bilen değer veren insanlarla karşılaştırsın. Sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Tabi tüm diğer hamile arkadaşlar içinde duam aynı hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz sağlıklı mutlu huzurlu hamilelik ler geçiririz

Bebde ki tek belirti kasık ağrısı ve akıntı bu hiç geçmiyor sizde de var mı ağrı akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…