- 1 Kasım 2021
- 594
- 652
- 23
Evet ben kullanıyorum. Daha önce testlerde pıhtı sorunu varsa doktor kullandırıyorMerhaba hepinize iyi haftalar hanımlar,
Doktorunuz tüp bebek dışında gebelik yaşayanlariniza kan sulandirici yazdı mı acaba? Ne olur ne olmaz diye.. önlem amaçlı kullanan var mı?
Bugün benimde kalp atışı için randevum var al benden de o kadar senin saat kaçta kaç haftalıktınArkadaşlar bugün doktor randevum var kalp atışı duymak için. Aşırı heyecanlı ve telaşlıyım. Kalp atışını duymazsam diye çok endişe ediyorum. Siz bu durumu nasıl geçirdiniz
Test yapmadım kolay çıkıyor mu test?Evet ben kullanıyorum. Daha önce testlerde pıhtı sorunu varsa doktor kullandırıyor
7 haftalık oldum bugün. Randevum öğle saatlerinde en geç 1 gibi biter . Senin nasıl durumlar ?Bugün benimde kalp atışı için randevum var al benden de o kadar senin saat kaçta kaç haftalıktın
cok gerekırse kemoterpaıde kullanınan bulantı haplarına bıle gecıyolar oyle olsa neden versınler bende kullanıyorum benı cok etkılmeye baslamıstı calısınca bıde cok zor oluyor ıyıkı ıstemısım dıyorum suanBen de bulantılara dayanamıyorum acaba bu ilaçtan kullansam mı ? Hamileliğimde ilaç kullanımını çok az tutcam diye düşünüyordum ama dayanamıyorum . Çalışamayacak duruma geldim. Bir sakıncası olmuyor değil mi ?
Yani ben 2 yıl önce yaptırmıştım tam net hatırlamıyorum ama protein c ve protein s aktivisitesi yapmıştı doktor . Daha geniş çaplı testler de yaptırmıştım şehir hastanesinde . Doktora pıhtılaşma testi derseniz o yapıyor zatenTest yapmadım kolay çıkıyor mu test?
Ben de bugün isticem doktora gittiğimde. Yani bu şekilde hiçbir şey yapamıyorum .cok gerekırse kemoterpaıde kullanınan bulantı haplarına bıle gecıyolar oyle olsa neden versınler bende kullanıyorum benı cok etkılmeye baslamıstı calısınca bıde cok zor oluyor ıyıkı ıstemısım dıyorum suan
6+5 im 13 15 de randevum inşallah duyarızz7 haftalık oldum bugün. Randevum öğle saatlerinde en geç 1 gibi biter . Senin nasıl durumlar ?
ben muhtemelen duyamam dıye gıttım oncelıgım kese ve yolktu acıkcası bıde sabahın erken saatıydı kalktık hemen gıttık duyunca da buyuk surprız oldu tabı :) sımdıde bıdahakı kontrolu sabırla beklemeye calısıyorumArkadaşlar bugün doktor randevum var kalp atışı duymak için. Aşırı heyecanlı ve telaşlıyım. Kalp atışını duymazsam diye çok endişe ediyorum. Siz bu durumu nasıl geçirdiniz
Bende yemek yapmak istemiyorum hayırlısı bakalım eşim öğlende geliyor gelme dedim yaniŞuan bende zirvedeyim heralde yaa yemek görmek istemiyorum yemek saatleri gelsin istemiyorum napcaz bilmiyorım. Bende prilam kullanıyorum ama akşama doğru iyice şiddetleniyo bulantı
Çok teşekkür ederim..Yani ben 2 yıl önce yaptırmıştım tam net hatırlamıyorum ama protein c ve protein s aktivisitesi yapmıştı doktor . Daha geniş çaplı testler de yaptırmıştım şehir hastanesinde . Doktora pıhtılaşma testi derseniz o yapıyor zaten
valla kuzum benım erkenden basladı artacagıda bellıydı bıdaha doktora gıtmeye fırsatım olmaz dıye ıstedım ben ılacları uc dort gun sonra anca aldım o zamana kadar epey cogalmıstı kusmuyordum ama tam kusma oncesı gıbıb devamlı bulanıyordum.yuzde 80-90 azalttı cok sukurBen de bugün isticem doktora gittiğimde. Yani bu şekilde hiçbir şey yapamıyorum .
Haberleşelim mutlaka6+5 im 13 15 de randevum inşallah duyarızz
Şu an kaç haftalık oldu sizinkiben muhtemelen duyamam dıye gıttım oncelıgım kese ve yolktu acıkcası bıde sabahın erken saatıydı kalktık hemen gıttık duyunca da buyuk surprız oldu tabı :) sımdıde bıdahakı kontrolu sabırla beklemeye calısıyorum
Aynı durumdayız. Kusmuyorum ama aşırı derecede rahatsız eden bir bulantı var . İnşallah benimkini de geçirirvalla kuzum benım erkenden basladı artacagıda bellıydı bıdaha doktora gıtmeye fırsatım olmaz dıye ıstedım ben ılacları uc dort gun sonra anca aldım o zamana kadar epey cogalmıstı kusmuyordum ama tam kusma oncesı gıbıb devamlı bulanıyordum.yuzde 80-90 azalttı cok sukur
Benim mide boş dolu fsrketmiyo her türlü bulanıyoBenımde 100 kesmedi ama rahatlattı yınede epey mıdem bos olsun baslıyo hemen
Şuan annem yapıyo benşmde ama gidince mecbur ben yapcamBende yemek yapmak istemiyorum hayırlısı bakalım eşim öğlende geliyor gelme dedim yani
Bu haftasonu bir aksilik yoksa inşallah konuşucam bu durumuda canım. Sorma çok fazla sürekli ped kullanmakta tarhiş ediyor amaann bir gelsekte bırakacağımız günlere rahatlasakMuhakkak kademeli keserler bu sefer vücut noluyoz der. Fitil evde çamaşır bırakmadı çok batıyo yaa günlük pedde kullansam batıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?