2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba hepinize iyi haftalar hanımlar,
Doktorunuz tüp bebek dışında gebelik yaşayanlariniza kan sulandirici yazdı mı acaba? Ne olur ne olmaz diye.. önlem amaçlı kullanan var mı?
Evet ben kullanıyorum. Daha önce testlerde pıhtı sorunu varsa doktor kullandırıyor

Arkadaşlar bugün doktor randevum var kalp atışı duymak için. Aşırı heyecanlı ve telaşlıyım. Kalp atışını duymazsam diye çok endişe ediyorum. Siz bu durumu nasıl geçirdiniz

Arkadaşlar bugün doktor randevum var kalp atışı duymak için. Aşırı heyecanlı ve telaşlıyım. Kalp atışını duymazsam diye çok endişe ediyorum. Siz bu durumu nasıl geçirdiniz
Bugün benimde kalp atışı için randevum var al benden de o kadar senin saat kaçta kaç haftalıktın

cok gerekırse kemoterpaıde kullanınan bulantı haplarına bıle gecıyolar oyle olsa neden versınler bende kullanıyorum benı cok etkılmeye baslamıstı calısınca bıde cok zor oluyor ıyıkı ıstemısım dıyorum suan

Test yapmadım kolay çıkıyor mu test?
Yani ben 2 yıl önce yaptırmıştım tam net hatırlamıyorum ama protein c ve protein s aktivisitesi yapmıştı doktor . Daha geniş çaplı testler de yaptırmıştım şehir hastanesinde . Doktora pıhtılaşma testi derseniz o yapıyor zaten

Ben de bugün isticem doktora gittiğimde. Yani bu şekilde hiçbir şey yapamıyorum .

ben muhtemelen duyamam dıye gıttım oncelıgım kese ve yolktu acıkcası bıde sabahın erken saatıydı kalktık hemen gıttık duyunca da buyuk surprız oldu tabı :) sımdıde bıdahakı kontrolu sabırla beklemeye calısıyorum

Şuan bende zirvedeyim heralde yaa yemek görmek istemiyorum yemek saatleri gelsin istemiyorum napcaz bilmiyorım. Bende prilam kullanıyorum ama akşama doğru iyice şiddetleniyo bulantı
Bende yemek yapmak istemiyorum hayırlısı bakalım eşim öğlende geliyor gelme dedim yani

Ben de bugün isticem doktora gittiğimde. Yani bu şekilde hiçbir şey yapamıyorum .
valla kuzum benım erkenden basladı artacagıda bellıydı bıdaha doktora gıtmeye fırsatım olmaz dıye ıstedım ben ılacları uc dort gun sonra anca aldım o zamana kadar epey cogalmıstı kusmuyordum ama tam kusma oncesı gıbıb devamlı bulanıyordum.yuzde 80-90 azalttı cok sukur

Şu an kaç haftalık oldu sizinki darısı da bize olsun inşallah . Önceki gebeliğimde kalp atışı durmuştu o yüzden travmam var korkularım da ondan oluyor bence . Bu sefer olumlu düşünmeye çalışıyorum

Aynı durumdayız. Kusmuyorum ama aşırı derecede rahatsız eden bir bulantı var . İnşallah benimkini de geçirir

Kızlar benim sonuçlarım çıkmış. Şu an şehir dışında tatilde ve dağ başında olduğum için doktora hemen gösteremeyeceğim. Bakınca bütün değerler normal görünüyor referans dışı değerim yok. Ama tsh kafamı karıştırdı normal demiş burada ama yüksek gibi geldi bana gebelerde 3.5 altı olması isteniyor diye biliyorum of
Normal yazmış yanına ama bilemedim

Muhakkak kademeli keserler bu sefer vücut noluyoz der . Fitil evde çamaşır bırakmadı çok batıyo yaa günlük pedde kullansam batıyo
Bu haftasonu bir aksilik yoksa inşallah konuşucam bu durumuda canım. Sorma çok fazla sürekli ped kullanmakta tarhiş ediyor amaann bir gelsekte bırakacağımız günlere rahatlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…