- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.921
Yalnız olmadığımı bilmek çok güzelKadınlar kulübü ile uyuyup uyanıyorum ben de gerçekten burası olmasaydi kafamdaki sorularla korkularla hatta bazen içimde tutamadigim sevindirici haberlerle ne halde olurdum bilmiyorum
Her gebelik aynı olmuyo ki belki bu seferki gebeliğinin normali buKızlar bende keseyi gördükten sonra kasık ağrıları mide yanmaları koku hassasiyeti gitti anlamadım
İlk hamilelikte devam etmişti hatt mide bulantısı da 6+3 te başlamıştı
Ne güzel işteKızlar bende keseyi gördükten sonra kasık ağrıları mide yanmaları koku hassasiyeti gitti anlamadım
İlk hamilelikte devam etmişti hatt mide bulantısı da 6+3 te başlamıştı
Anım anıma uymuyor benim şuan hiç tık yok mesela sadece açım ama canım hiç birşey istemiyor gidip gelip dolaba bakıyorum kapatıyorumkızlar ben de sizin gibi belirtim az acaba yok mu diyorumakıntımda az gibi sadece beyaz akıntım birazcık pütürlü parçacıklar var gibi sizde nasıl
Mide bulantısından çok cekmisti İlkinde aman o olmasınHer gebelik aynı olmuyo ki belki bu seferki gebeliğinin normali bu
Ay insallah canim böyle giderNe güzel işteher hamilelik farklıdır derler inşallah hep böyle güzel geçirirsin
göğüslerimde hafif bir dolgunluk var ama normalde regl öncesi çok daha fazla acırdı şuan çok daha az gece mesela daha çok acıyordu daha şişti sanki şuan çok daha az gibi normal demekki hepimizde öyleyseAnım anıma uymuyor benim şuan hiç tık yok mesela sadece açım ama canım hiç birşey istemiyor gidip gelip dolaba bakıyorum kapatıyorumbiraz çikolata biraz peynir ekmek ve sade neskafe içtim biraz uzandım göğüs acısı hep var regli olsam da geçse dediğimiz türden onu artık saymıyorum bile resmen Bi beden büyüdü göğüslerim dün ölçüm 92 cm olmuş 88 Di ölçüm akıntı ara ara oluyor
Göğüs acısı bende de ara ars yükselip hafifliyor akıntımda bazen şeffaf bazen beyaz oluyor çok normalgöğüslerimde hafif bir dolgunluk var ama normalde regl öncesi çok daha fazla acırdı şuan çok daha az gece mesela daha çok acıyordu daha şişti sanki şuan çok daha az gibi normal demekki hepimizde öyleyseçamaşırım da su gibi ıslanıyo ama akıntı gibi değil arada da hafifçe parlak şeffaf bir akıntı geliyor içinde partiküller var peeling gibi tarif edebilirim.
Allaha güvenip akışa bırakmak kendimizi incelememek en doğrusu galibaGöğüs acısı bende de ara ars yükselip hafifliyor akıntımda bazen şeffaf bazen beyaz oluyor çok normal
Aynen öyle bebişAllaha güvenip akışa bırakmak kendimizi incelememek en doğrusu galiba
EvetÇok teşekkürler, bakayım . Siz gebe misiniz şuan ?
Arkadaşlar salam sosis sucuk vs çıkarttınız mı hayatınızdan? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben tutuyorum yarın dr gideceğim soracağımKizlar oruc tutuyor musunuz peki doktor bir swy soyledi mi
Teşekkür ederimmm
Tutabildiğim için doktora sormadım o da bişey demedi.Kizlar oruc tutuyor musunuz peki doktor bir swy soyledi mi
ben tutmayı çok istiyorum tedaviye başlayacaktım normalde bu ay dedimki kendiliğinden olursa umreye gidicem kvdemi ve annemi alıpTutabildiğim için doktora sormadım o da bişey demedi.
Her dusunceye saygim var o ayri ama ben diyetisyenimle ilerlemeye calisiyorum ve onun bana yolladigi liste dogrultusunda temiz beslenmeye calisiyorum. Disarida sdece et yiyorum suan abarttim birwz ama hicbiseye guvenmiyorm yemegimi yanimda tasiyorum fln. İlgileniyorsaniz siye bu sayfayi da paylasayimTeşekkür ederimmmevet okuduğum bütün kitaplar öyle diyor ben de çok hassastım salam sosis konusunda geçen gün pizza üstünden ayıklarken etrafımdakiler abarttığımı söyleyince kendimden şüphelendim de