2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar bende keseyi gördükten sonra kasık ağrıları mide yanmaları koku hassasiyeti gitti anlamadım
İlk hamilelikte devam etmişti hatt mide bulantısı da 6+3 te başlamıştı

Kızlar bende keseyi gördükten sonra kasık ağrıları mide yanmaları koku hassasiyeti gitti anlamadım
Her gebelik aynı olmuyo ki belki bu seferki gebeliğinin normali bu

Ne güzel işte her hamilelik farklıdır derler inşallah hep böyle güzel geçirirsin

kızlar ben de sizin gibi belirtim az acaba yok mu diyorum akıntımda az gibi sadece beyaz akıntım birazcık pütürlü parçacıklar var gibi sizde nasıl

kızlar ben de sizin gibi belirtim az acaba yok mu diyorum akıntımda az gibi sadece beyaz akıntım birazcık pütürlü parçacıklar var gibi sizde nasıl
Anım anıma uymuyor benim şuan hiç tık yok mesela sadece açım ama canım hiç birşey istemiyor gidip gelip dolaba bakıyorum kapatıyorum biraz çikolata biraz peynir ekmek ve sade neskafe içtim biraz uzandım göğüs acısı hep var regli olsam da geçse dediğimiz türden onu artık saymıyorum bile resmen Bi beden büyüdü göğüslerim dün ölçüm 92 cm olmuş 88 Di ölçüm akıntı ara ara oluyor

göğüslerimde hafif bir dolgunluk var ama normalde regl öncesi çok daha fazla acırdı şuan çok daha az gece mesela daha çok acıyordu daha şişti sanki şuan çok daha az gibi normal demekki hepimizde öyleyse çamaşırım da su gibi ıslanıyo ama akıntı gibi değil arada da hafifçe parlak şeffaf bir akıntı geliyor içinde partiküller var peeling gibi tarif edebilirim.

Göğüs acısı bende de ara ars yükselip hafifliyor akıntımda bazen şeffaf bazen beyaz oluyor çok normal

Benim belirtiler bir geliyor bir gidiyor, bi diyorum çok kötüyüm midem bulanıyor, her şey çok kötü kokuyor sonra bir anda düzeliyorum. çok değişik ilginç aniden giren karın ağrılarım hafifledi, meme ağrısına da alıştım sanırım.

Tutabildiğim için doktora sormadım o da bişey demedi.
ben tutmayı çok istiyorum tedaviye başlayacaktım normalde bu ay dedimki kendiliğinden olursa umreye gidicem kvdemi ve annemi alıp dua ederken de allahım beni evine kabul ediyorsan kendiliğinden nasip et rabbim dedim çok şükür kabul oldu duam tutmayı çok istiyorum o yüzden

Her dusunceye saygim var o ayri ama ben diyetisyenimle ilerlemeye calisiyorum ve onun bana yolladigi liste dogrultusunda temiz beslenmeye calisiyorum. Disarida sdece et yiyorum suan abarttim birwz ama hicbiseye guvenmiyorm yemegimi yanimda tasiyorum fln. İlgileniyorsaniz siye bu sayfayi da paylasayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…