2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Dostlarım ben de 6+4 oldum çok şükür. Şu 3-4 gündür inanılmaz bulantım vardı bugün biraz daha hafifledi korkmalı mıyım? İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor

Benimde öyle hiç belirtim yok adet tarihine göre 5+5 im ama ultrason da daha küçük çıkmıştı göğüslerim geceleri daha çok ağrıyor sanki gunduz de hafif sizi var endişe etmiyor değilim üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

Herşey yolundaaa bebeğin seninle çok güzel şeyler olcak inşallah canın sıkıldıkça yaz işte buraya bak hepeberaberiz

Ay sevin sigara dan kurtulacaksın darısı başıma

Emin ol şuan çoğumuzun pek bir belirtisi yok bazılarımızın yeni yeni mide bulantısı başladı

Ay gelmesin o gelmekte olan ya ben de diyorum inşallah böyle rahatsız hissetmeden geçiririm ama bir yandan da belirti olmasi sevindiriyor insanı. Belki inanmayacaksin ama 5,5 yıl olunca midem bulansin istiyorum eminim bulaninca geçsin diye ahlanip vahlanicam biz kadınlar istee

Faydası olur mu bilmem ama ben sigara içmemek ve kötü düşünceleri dağıtmak için bebeğime yelek patik örmeye başladım kafam dağılıyor

Senle ben aynı değilmiyiz ya 5+4 deyiz bende bişi yok henüz bi gün iyiyim bi gün kötüyüm ama mide rahatsızlığım hala yok bence normal şeyapma hemen

Cevabın için sağol canım. , Kalp atışını duyana kadar böyle tedirginlikler devam eder herhalde..

İşte ben de böyleyim gece tamam diyorum göğüs ağrısı şişliği var sabah bı kalkıyorum sönmüş vücudum rahat belim ağrımiyor. Kızım nerdesin diyorum karnıma

Maşallah rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza inşallah benimde iki sene sonra oldu evet haklısın insan kendini hamile gibi de hissetmek istiyor belirti olunca aha ben hamileyim yuppi diyorsun ama çok korkuyorum yaaaa az evvel koşturdum tuvalete birden midem kalktı geliyoruö diyor bana tiksintiler bulantılar

Valla çok haklısın iyiki varsınız iyiki varız kocam sabah söyleniyordu telefonu elinden bırakmaz oldun diye ama ne yapayım beni en iyi anlayanlar ve en iyi öğrendiğim şeyler burda sizde bilmiyor ki buradaki keyfii

Ahaha aynen artık eşim delirmisim gibi bakıyor midem ağrıdı diye sevinince inşallah duzelir kolay geçer günlerin canım tiksintisiz iştahlı iştahlı bir 9 ay geçir

Kadınlar kulübü ile uyuyup uyanıyorum ben de gerçekten burası olmasaydi kafamdaki sorularla korkularla hatta bazen içimde tutamadigim sevindirici haberlerle ne halde olurdum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…