- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.901
Dostlarım ben de 6+4 oldum çok şükür. Şu 3-4 gündür inanılmaz bulantım vardı bugün biraz daha hafifledi korkmalı mıyım? İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bekle çünkü bende ilk defa kese gördüm diye paylaştım ama beni kaç gündür yediler biraz sevinci abarttılar fazlasıylaKızlar günaydın Aileniz ile paylaştınız mı Ben kalp atışını da beklesem mi diyorum
Benimde öyle hiç belirtim yok adet tarihine göre 5+5 im ama ultrason da daha küçük çıkmıştı göğüslerim geceleri daha çok ağrıyor sanki gunduz de hafif sizi var endişe etmiyor değilim üzülsem mi sevinsem mi bilemedimKızlar günaydın çok kafama takılan bir durum var Ben Çarşamba günü kalp atışı için gidicem. Hiç belirtim yok bastan beri kese de göremeyeceğim diyordum şükür gördük ama şimdi günden güne biraz olan göğüs ağrısı da gitti şişliği de söndü. Evet belirtisiz geçiren var ama bu kadar da olur mu? Benimle aynı olan var mı?
Herşey yolundaaa bebeğin seninle çok güzel şeyler olcak inşallah canın sıkıldıkça yaz işte buraya bak hepeberaberizGünaydın kızlar, 6+4 olduk bugün Salı günü kalp atışımızı dinleyeceğiz inşallah ama çok zor geçiyor benim ailem uzakta maalesef çok hassasım 3 gündür hüngür hüngür ağlıyorum. Kendimi tutmaya çalışıyorum bebeğe üzüntüm geçmesin diye ama tutamıyorum kendimi.. 4 gündür ağzıma doğru dürüz bir şey süremedim midem çok kötü.. çok yalnız hissediyorum kendimi
Çok sevdiğim şeyler değil di Allahtan beni zorlamıyorArkadaşlar salam sosis sucuk vs çıkarttınız mı hayatınızdan? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ay sevin sigara dan kurtulacaksın darısı başımaKızlar hesabıma göre 5+4 ultrasona göre 4+2 olan gebelikten sesleniyorum geliyor gelmekte olan yemek tenceresi boşaltırken midem kalktı açılışı yaptım ve koşturdum tuvalete
Şimdi de Bi sigara yaktım sigaranın tadı da tuhaflaşmaya başladı... Buna sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedim şuan
Emin ol şuan çoğumuzun pek bir belirtisi yok bazılarımızın yeni yeni mide bulantısı başladıKızlar günaydın çok kafama takılan bir durum var Ben Çarşamba günü kalp atışı için gidicem. Hiç belirtim yok bastan beri kese de göremeyeceğim diyordum şükür gördük ama şimdi günden güne biraz olan göğüs ağrısı da gitti şişliği de söndü. Evet belirtisiz geçiren var ama bu kadar da olur mu? Benimle aynı olan var mı?
Ay gelmesin o gelmekte olan ya ben de diyorum inşallah böyle rahatsız hissetmeden geçiririm ama bir yandan da belirti olmasi sevindiriyor insanı. Belki inanmayacaksin ama 5,5 yıl olunca midem bulansin istiyorum eminim bulaninca geçsin diye ahlanip vahlanicam biz kadınlar isteeÇok haklısın endişe duymakta bu çok normal bazen belirtilerim olmasına rağmen bende o endişeyi duyuyorum çünkü henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum.. Halsizlik ve uyku olmasa bomba gibiyim diyebilirim hamile olduğumu unuturdum böyle olmasam ama endişe etmek yerine bol bol dua et ve kendine olumlu telkinlerde bulun.. Belirtisiz olmasını o kadar çok isterdim ki 9 ay boyunca hayalimdir hep enerjik olmak mide bulantısı yanması kasık ağrısı çekmemek... Elhamdülillah şuan iyiyim ama geliyor gelmekte olan bana vurmasına az kaldı hissediyorum bugün iki kere midem kalktı korkuyorum
Faydası olur mu bilmem ama ben sigara içmemek ve kötü düşünceleri dağıtmak için bebeğime yelek patik örmeye başladım kafam dağılıyorGünaydın kızlar, 6+4 olduk bugün Salı günü kalp atışımızı dinleyeceğiz inşallah ama çok zor geçiyor benim ailem uzakta maalesef çok hassasım 3 gündür hüngür hüngür ağlıyorum. Kendimi tutmaya çalışıyorum bebeğe üzüntüm geçmesin diye ama tutamıyorum kendimi.. 4 gündür ağzıma doğru dürüz bir şey süremedim midem çok kötü.. çok yalnız hissediyorum kendimi
Senle ben aynı değilmiyiz ya 5+4 deyiz bende bişi yok henüz bi gün iyiyim bi gün kötüyüm ama mide rahatsızlığım hala yok bence normal şeyapma hemenBenimde öyle hiç belirtim yok adet tarihine göre 5+5 im ama ultrason da daha küçük çıkmıştı göğüslerim geceleri daha çok ağrıyor sanki gunduz de hafif sizi var endişe etmiyor değilim üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Aynı benn inşallah rahat bir nefes aldığımız günler gelsinBenim de öyle gibi canım. Hamile değil miyim acaba diye düşünüyorum son günlerde.
Cevabın için sağol canım. , Kalp atışını duyana kadar böyle tedirginlikler devam eder herhalde..Benim keseyi gördükten sonra vücuttaki şişkinliğim azalmıştı o ilk hafta sanki regli olacak gibi şişkindim. Sonra şişkinliğim iyice gitti. Göğüs acım şişkinliğim azaldı mı onu hatırlayamadım .
İşte ben de böyleyim gece tamam diyorum göğüs ağrısı şişliği var sabah bı kalkıyorum sönmüş vücudum rahat belim ağrımiyor. Kızım nerdesin diyorum karnımaBenimde öyle hiç belirtim yok adet tarihine göre 5+5 im ama ultrason da daha küçük çıkmıştı göğüslerim geceleri daha çok ağrıyor sanki gunduz de hafif sizi var endişe etmiyor değilim üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Ona sevinsem tiksintilere üzülüyorum her koku her yemek şimdi bana ızdırap olacak şuan hafifledi şükür iyiyimAy sevin sigara dan kurtulacaksın darısı başıma
Maşallah rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza inşallah benimde iki sene sonra oldu evet haklısın insan kendini hamile gibi de hissetmek istiyor belirti olunca aha ben hamileyim yuppi diyorsun ama çok korkuyorum yaaaa az evvel koşturdum tuvalete birden midem kalktı geliyoruö diyor bana tiksintiler bulantılarAy gelmesin o gelmekte olan ya ben de diyorum inşallah böyle rahatsız hissetmeden geçiririm ama bir yandan da belirti olmasi sevindiriyor insanı. Belki inanmayacaksin ama 5,5 yıl olunca midem bulansin istiyorum eminim bulaninca geçsin diye ahlanip vahlanicam biz kadınlar istee
Valla çok haklısın iyiki varsınız iyiki varız kocam sabah söyleniyordu telefonu elinden bırakmaz oldun diye ama ne yapayım beni en iyi anlayanlar ve en iyi öğrendiğim şeyler burda sizde bilmiyor ki buradaki keyfiiSevgili 2023 Aralık anneleri grubu iyi ki varsınız. Biz çok şanslıyız kimsenin çevresinde aynı dönem hamile olan bu kadar çok kisi yoktur, fikir danisabilecegi, dertlesebilecegi. İyi ki varsınız çok rahatlıyorum bir şeye takılıp size sorduğumda
Ahaha aynen artık eşim delirmisim gibi bakıyor midem ağrıdı diye sevinince inşallah duzelir kolay geçer günlerin canım tiksintisiz iştahlı iştahlı bir 9 ay geçirMaşallah rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza inşallah benimde iki sene sonra oldu evet haklısın insan kendini hamile gibi de hissetmek istiyor belirti olunca aha ben hamileyim yuppi diyorsun ama çok korkuyorum yaaaa az evvel koşturdum tuvalete birden midem kalktı geliyoruö diyor bana tiksintiler bulantılar
Amiiin Amiiin amiiiiiinAhaha aynen artık eşim delirmisim gibi bakıyor midem ağrıdı diye sevinince inşallah duzelir kolay geçer günlerin canım tiksintisiz iştahlı iştahlı bir 9 ay geçir
Kadınlar kulübü ile uyuyup uyanıyorum ben de gerçekten burası olmasaydi kafamdaki sorularla korkularla hatta bazen içimde tutamadigim sevindirici haberlerle ne halde olurdum bilmiyorumValla çok haklısın iyiki varsınız iyiki varız kocam sabah söyleniyordu telefonu elinden bırakmaz oldun diye ama ne yapayım beni en iyi anlayanlar ve en iyi öğrendiğim şeyler burda sizde bilmiyor ki buradaki keyfii