2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
O ofsistimcidden tavsiyelerine katılıyorum Bugün pazar eşinizle çıkın dolaşın hava güzel ise

Kızlar günaydın çok kafama takılan bir durum var Ben Çarşamba günü kalp atışı için gidicem. Hiç belirtim yok bastan beri kese de göremeyeceğim diyordum şükür gördük ama şimdi günden güne biraz olan göğüs ağrısı da gitti şişliği de söndü. Evet belirtisiz geçiren var ama bu kadar da olur mu? Benimle aynı olan var mı?

işte biraz endişeliyim ya olmazsa diye bu sefer herkes üzülecek mahçup olacakmışım gibi geliyor aslında benden çok kim üzülebilir ve ne mahçupluğu yani düşününce
Kendi cevabını kendin vermişsin bende aynısını söyleyecektim başını okurken takılma böyle şeylere Allaha sığın inan güzel geçecek

Allah yardımcımız olsun, çok kutsal bir şey bir yandan çok zor ama yine de şükür
Amin amin amiiiin yat yuvarlan panda gibi ev işi o bu çokta önemli değil yemek bazen sıkıntı oluyor onada Allah büyük eşin yardımcı olur inşallah bazen ben en çok oğlumu dert ediyorum çoğu zaman halsiz uykulu oluyorum bazen kasık ağrım yükseliyor bu yüzden yalnız bırakıyorum gibi hissediyorum onu ama sabır geçecek bunlar Allahın yardımıyla sonra iyiki diyeceğiz

Çok haklısın endişe duymakta bu çok normal bazen belirtilerim olmasına rağmen bende o endişeyi duyuyorum çünkü henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum.. Halsizlik ve uyku olmasa bomba gibiyim diyebilirim hamile olduğumu unuturdum böyle olmasam ama endişe etmek yerine bol bol dua et ve kendine olumlu telkinlerde bulun.. Belirtisiz olmasını o kadar çok isterdim ki 9 ay boyunca hayalimdir hep enerjik olmak mide bulantısı yanması kasık ağrısı çekmemek... Elhamdülillah şuan iyiyim ama geliyor gelmekte olan bana vurmasına az kaldı hissediyorum bugün iki kere midem kalktı korkuyorum

Bebeği kaybettiği hafta insan için tramva oluyor ve herkes heyecanlı hamileyim o bu derken bebeğini daha önce kaybetmiş anneler yani en azından ben günler hemen geçsin istiyorum Aralık nasıl gelecek diye kara kara düşünüyorum muayyene günü dizim bağları çözülüyor normal akıntım gelince bile koşarak lavobaya giriyorum Allah herkese sağ salim evladını bagislasin

Canım bence asıl sorun ilk gebeliğin verdiği o hayal kırıklığınin tekrarlanma oranını bilinçaltından aramama ben de durup dururken bir şeyleri bahane edip gözümden yaş akarken buluyorum kendimi çünkü aslında korkuyoruz ve tecrübelerin getirdiği o acı yüzle fark etmeden karşılaşıyorux

Benim de öyle gibi canım. Hamile değil miyim acaba diye düşünüyorum son günlerde.

Sade makarna yiyebiliyorum biraz, bugün ilk defa uzun zamandır kahvaltı yapabildim az da olsa dün doktorum bana başka bir ilaç yazdı iyi geldi sanki.
Bugüne kadar en berbat hamilelik geçiren bir ablamı gördüm onun dışında ne gördüm ne duydum. İki hamileliğini de karanlık odada yatarak uyuyarak ağlayarak kusarak geçirdi iyi olduğu günler sayılıdır oda 6. Aydan sonra ayaklanmıştı biraz... Serumla besleniyordu her gün kanser hastalarına verilen bulantı ilacından içiyordu yemek yemeğe başladığı zamanlarda da yedikten sonra kusuyordu.. Ama maşallah iki kızımız da çok sağlıklı doğru topaç gibilerdi.. O zamanlar da doktor ablama derdi kusma önemli değil vucut alacağını alıyor besin olarak bebek besinsiz vitaminsiz kalmıyor .. Gerçekten de öyleymiş.. Bunu sana niye anlattım yiyemiyorum diye endişe etme geçici olacak bu durum beslenemeyevek bebeğim diye de korkma kusucam diye yemek yemekten de kaçma hep öyle gitmeyecek benimde ilk hamileliğim kötüydü ikinci aydan doğurana kadar kustum bende ama ne yapıyordum biliyor musun bulantım varken yemek öncesi bilerek gidip kusardım o safrayı atardım öyle yemek yiyebilirdim.. Bulanıyor diye yiyemiyorsan tavsiye ederim yemek öncesi Bi bardak su iç beş dk sonra git çıkar o safrayı rahat yersin

Benim keseyi gördükten sonra vücuttaki şişkinliğim azalmıştı o ilk hafta sanki regli olacak gibi şişkindim. Sonra şişkinliğim iyice gitti. Göğüs acım şişkinliğim azaldı mı onu hatırlayamadım .

Benim de belirtim yok denecek kadar az. Ben bu duruma hamilelik rahat geçecek diye düşündüğümden seviniyorum

Hayırlı olsun Benim de sat 16 mart. Cuma günü beta hcg 462 çıktı. Doktora ne zaman gideceksiniz? Ben doktoruma telefonla bilgi verdim pazartesi gel dedi ama kese görünür mü acaba?
Aramızda bir gün var.
Pazartesi yazın mutlaka merak ettim bende.

Kızlar idrara karbonat dökünce hızlı kabarıyorsa erkek yavaş kabarıyorsa kızmış diye bir şey duydum duyan ya da deneyen var mı bir de ilk hamileligimde makas bıçak testi yapmıştım tutmuştu deneyen var mi

Arkadaşlar salam sosis sucuk vs çıkarttınız mı hayatınızdan? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kızlar hesabıma göre 5+4 ultrasona göre 4+2 olan gebelikten sesleniyorum geliyor gelmekte olan yemek tenceresi boşaltırken midem kalktı açılışı yaptım ve koşturdum tuvalete
Şimdi de Bi sigara yaktım sigaranın tadı da tuhaflaşmaya başladı... Buna sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedim şuan

Arkadaşlar salam sosis sucuk vs çıkarttınız mı hayatınızdan? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Salam ve sosis zaten nerdeyse hiç yemeğidiğim birşeydi sucukta çıkarmaya gerek yok ki tiksinme olmadıktan sonra gerçek kasap sucuğu yenilebilir sonuçta pişitiyoruz onları

Burası aile gibi herkes çok yakın ve şamımı daraldıkça yaz duygularını paylaşırız yanlız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…