- 11 Haziran 2021
- 86
- 169
- 33
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.881
Günaydın kızlar, 6+4 olduk bugün Salı günü kalp atışımızı dinleyeceğiz inşallah ama çok zor geçiyor benim ailem uzakta maalesef çok hassasım 3 gündür hüngür hüngür ağlıyorum. Kendimi tutmaya çalışıyorum bebeğe üzüntüm geçmesin diye ama tutamıyorum kendimi.. 4 gündür ağzıma doğru dürüz bir şey süremedim midem çok kötü.. çok yalnız hissediyorum kendimi
Bizim de dün 7 mmydi bayrama kadar ve sonrasına nasıl sabredicez acabaAynı durumdayız Regle göre 5+5. Ayın 10unda kese 6 mm ile göründü nasıl beklicez bayramıııı
Kendi cevabını kendin vermişsin bende aynısını söyleyecektim başını okurkenişte biraz endişeliyim ya olmazsa diye bu sefer herkes üzülecek mahçup olacakmışım gibi geliyor aslında benden çok kim üzülebilir ve ne mahçupluğu yani düşününce
Amin amin amiiiinAllah yardımcımız olsun, çok kutsal bir şey bir yandan çok zor ama yine de şükür
Çok haklısın endişe duymakta bu çok normal bazen belirtilerim olmasına rağmen bende o endişeyi duyuyorum çünkü henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum.. Halsizlik ve uyku olmasa bomba gibiyim diyebilirim hamile olduğumu unuturdum böyle olmasamKızlar günaydınçok kafama takılan bir durum var Ben Çarşamba günü kalp atışı için gidicem. Hiç belirtim yok bastan beri kese de göremeyeceğim diyordum şükür gördük ama şimdi günden güne biraz olan göğüs ağrısı da gitti şişliği de söndü. Evet belirtisiz geçiren var ama bu kadar da olur mu? Benimle aynı olan var mı?
Bebeği kaybettiği hafta insan için tramva oluyor ve herkes heyecanlı hamileyim o bu derken bebeğini daha önce kaybetmiş anneler yani en azından ben günler hemen geçsin istiyorum Aralık nasıl gelecek diye kara kara düşünüyorum muayyene günü dizim bağları çözülüyor normal akıntım gelince bile koşarak lavobaya giriyorum Allah herkese sağ salim evladını bagislasinHaklısınız ben sadece aileme söylemiştim. 8.haftada kalp durduğu için kürtaj olmuştum. Kürtaj olduktan sonra yakın akrabalarım ile paylaşmıştım. Bu sefer anneme de söylemek istemiyorduk ama eşim dayanamamış söylemiş. 7. Haftaya girdim . 8 i bir an önce hayırlısıyla bitirmek istiyorum bu yüzden
Canım bence asıl sorun ilk gebeliğin verdiği o hayal kırıklığınin tekrarlanma oranını bilinçaltından aramama ben de durup dururken bir şeyleri bahane edip gözümden yaş akarken buluyorum kendimi çünkü aslında korkuyoruz ve tecrübelerin getirdiği o acı yüzle fark etmeden karşılaşıyoruxGünaydın kızlar, 6+4 olduk bugün Salı günü kalp atışımızı dinleyeceğiz inşallah ama çok zor geçiyor benim ailem uzakta maalesef çok hassasım 3 gündür hüngür hüngür ağlıyorum. Kendimi tutmaya çalışıyorum bebeğe üzüntüm geçmesin diye ama tutamıyorum kendimi.. 4 gündür ağzıma doğru dürüz bir şey süremedim midem çok kötü.. çok yalnız hissediyorum kendimi
Benim de öyle gibi canım. Hamile değil miyim acaba diye düşünüyorum son günlerde.Kızlar günaydınçok kafama takılan bir durum var Ben Çarşamba günü kalp atışı için gidicem. Hiç belirtim yok bastan beri kese de göremeyeceğim diyordum şükür gördük ama şimdi günden güne biraz olan göğüs ağrısı da gitti şişliği de söndü. Evet belirtisiz geçiren var ama bu kadar da olur mu? Benimle aynı olan var mı?
Bugüne kadar en berbat hamilelik geçiren bir ablamı gördüm onun dışında ne gördüm ne duydum. İki hamileliğini de karanlık odada yatarak uyuyarak ağlayarak kusarak geçirdi iyi olduğu günler sayılıdır oda 6. Aydan sonra ayaklanmıştı biraz... Serumla besleniyordu her gün kanser hastalarına verilen bulantı ilacından içiyordu yemek yemeğe başladığı zamanlarda da yedikten sonra kusuyordu.. Ama maşallah iki kızımız da çok sağlıklı doğru topaç gibilerdi.. O zamanlar da doktor ablama derdi kusma önemli değil vucut alacağını alıyor besin olarak bebek besinsiz vitaminsiz kalmıyor .. Gerçekten de öyleymiş.. Bunu sana niye anlattım yiyemiyorum diye endişe etme geçici olacak bu durum beslenemeyevek bebeğim diye de korkma kusucam diye yemek yemekten de kaçma hep öyle gitmeyecek benimde ilk hamileliğim kötüydü ikinci aydan doğurana kadar kustum bendeSade makarna yiyebiliyorum biraz, bugün ilk defa uzun zamandır kahvaltı yapabildim az da olsa dün doktorum bana başka bir ilaç yazdı iyi geldi sanki.
Benim keseyi gördükten sonra vücuttaki şişkinliğim azalmıştı o ilk hafta sanki regli olacak gibi şişkindim. Sonra şişkinliğim iyice gitti. Göğüs acım şişkinliğim azaldı mı onu hatırlayamadım .Kızlar günaydınçok kafama takılan bir durum var Ben Çarşamba günü kalp atışı için gidicem. Hiç belirtim yok bastan beri kese de göremeyeceğim diyordum şükür gördük ama şimdi günden güne biraz olan göğüs ağrısı da gitti şişliği de söndü. Evet belirtisiz geçiren var ama bu kadar da olur mu? Benimle aynı olan var mı?
Benim de belirtim yok denecek kadar az. Ben bu duruma hamilelik rahat geçecek diye düşündüğümden seviniyorumKızlar günaydınçok kafama takılan bir durum var Ben Çarşamba günü kalp atışı için gidicem. Hiç belirtim yok bastan beri kese de göremeyeceğim diyordum şükür gördük ama şimdi günden güne biraz olan göğüs ağrısı da gitti şişliği de söndü. Evet belirtisiz geçiren var ama bu kadar da olur mu? Benimle aynı olan var mı?
Aramızda bir gün var.Hayırlı olsunBenim de sat 16 mart. Cuma günü beta hcg 462 çıktı. Doktora ne zaman gideceksiniz? Ben doktoruma telefonla bilgi verdim pazartesi gel dedi ama kese görünür mü acaba?
Makas bıçak nedirKızlar idrara karbonat dökünce hızlı kabarıyorsa erkek yavaş kabarıyorsa kızmış diye bir şey duydumduyan ya da deneyen var mı bir de ilk hamileligimde makas bıçak testi yapmıştım tutmuştu deneyen var mi
Batıl bir şey de ben dışarida beklerken eşim minderin birinin altına bıçak birinin altına makas koydu ben de birisinin üstüne oturdum makas kız bıçak erkekMakas bıçak nedir
Salam ve sosis zaten nerdeyse hiç yemeğidiğim birşeydi sucukta çıkarmaya gerek yok ki tiksinme olmadıktan sonra gerçek kasap sucuğu yenilebilir sonuçta pişitiyoruz onlarıArkadaşlar salam sosis sucuk vs çıkarttınız mı hayatınızdan? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Burası aile gibi herkes çok yakın ve şamımı daraldıkça yaz duygularını paylaşırız yanlız değilsinGünaydın kızlar, 6+4 olduk bugün Salı günü kalp atışımızı dinleyeceğiz inşallah ama çok zor geçiyor benim ailem uzakta maalesef çok hassasım 3 gündür hüngür hüngür ağlıyorum. Kendimi tutmaya çalışıyorum bebeğe üzüntüm geçmesin diye ama tutamıyorum kendimi.. 4 gündür ağzıma doğru dürüz bir şey süremedim midem çok kötü.. çok yalnız hissediyorum kendimi