2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Arkadaşlar bende bulantı erken başladı mide ekşimesi de var normal midir? Daha kese görmedim daha doğrusu gitmedim
Kişiden kişiye farklılık gösterir bende olan sizde olmaya bilir sizde olan bende olmaya bilir. Bulantı normal. Benim şuan da bulantım yok çok şükür.

Benimde batmalar ve şişkinlik çok kafama takılıyor ama doktorum daha iki üç hafta devam edebilir dedi. Bazen korkutuyor

Bebeğe ne kilo aldırıyor bilmiyorum ama bize herşey aldırıyor onu biliyorum otuza bir kala bende veremez oldum kiloları Allah yardımcımız olsun bacım

Öyle yaptım ve çok iyi geldi, kendime geldim tamamen olmasa da
çooook sevindim, ben de ağladım bugün biraz belki şoktan belki hormonlardan şimdi daha iyiyim yalnızlık bir tercihtir yalnız olmayı tercih etmedikçe yalnız değiliz hatta muhtemelen uzunca bir süre bazen yalnız kalabilsem keşke diyeceğiz bebişler gelince

Olabilir canım, bende bahane arıyorum aslında sürekli, aklımdan çıkmıyor hiç çok korkuyorum ilki gibi kalp atışı duyamicam, yine düşük olcak diye

Olabilir canım, bende bahane arıyorum aslında sürekli, aklımdan çıkmıyor hiç çok korkuyorum ilki gibi kalp atışı duyamicam, yine düşük olcak diye
ben de bundan çok korkuyorum ve bir de eşimle kvdem herkese duyurdu bu daha da korkumu arttırdı çok seviyorum ama bir o kadar da gıcığım bilin bakalım kim

ben de bundan çok korkuyorum ve bir de eşimle kvdem herkese duyurdu bu daha da korkumu arttırdı çok seviyorum ama bir o kadar da gıcığım bilin bakalım kim
Aslında korksakta kafamız rahat olsa da bir şey fark etmiyor eğer yiyecek ekmeği varsa her şekilde gelir

Aylarca ağladım, hala aklıma geldikçe öyle. Kürtajda uyutuldum ama uyutulmadan önce ki acılar, kullanıcakları aparatlar vs hepsi etkiliyor
Gerçekten öyle oluyor sana doktor coraspin falan başladı mi

Ben anne ve baba hariç paylaşma hakkını kimsede görmüyorum ilk hamileligimde eşime annene söyleme herkese söyler dedim eşim annesini aradı yemin ettirdi ona rağmen bütün herkese söylemişti benim haberim yoktu ortaya çıkar gibi olduğunda eşim hani önemli değil söylemiş olmuş gibi yapmaya getirdi evde kıyamet koptu şimdi annesine bile söylemiyor ve bizimki de iki ailenin ilk torunu olacak

Hiç vermedi, benim 1 düşüğüm var genelde ikinci düşükten sonra vermiyorlar mı ?

Hiç vermedi, benim 1 düşüğüm var genelde ikinci düşükten sonra vermiyorlar mı ?
Benim de bir düşüğüm var iki farklı doktora gittim ikisi de hemen coraspin verdi progesteron değerim 39.77 çıkmasına rağmen progesteron başladı bir doktora daha görün istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…