- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.961
Kişiden kişiye farklılık gösterir bende olan sizde olmaya bilir sizde olan bende olmaya bilir. Bulantı normal. Benim şuan da bulantım yok çok şükür.Arkadaşlar bende bulantı erken başladı mide ekşimesi de var normal midir? Daha kese görmedim daha doğrusu gitmedim
Sizin ne kadarlık olduKişiden kişiye farklılık gösterir bende olan sizde olmaya bilir sizde olan bende olmaya bilir. Bulantı normal. Benim şuan da bulantım yok çok şükür.
5+4Sizin ne kadarlık oldu
Bebeğe ne kilo aldırıyor bilmiyorum ama bize herşey aldırıyor onu biliyorumWalla gencken catir catir kilo veriyodum da smdi 30lu yaslarda vallahi cok zorbi de ben hamurisi asigi oldugum icin girtlagimi tutmazsam 100 kg olurum top gbi dolasirim bir de cidden okudugum anladigim kdryla bebege gereken hicbirsey kilo aldirmiyo onu beslemek gelistirmek icin yiyince kilo alicak bi durum olmuyor
Ay nebilym bunlara sardim bende. Bunlarla oyalanirken evham yapmamaya calsiyorum iste
İnşallah benim ki de kızınız gibidir ama hiç göğüs ağrısı bile yok sizde de yok mu şuan? Demek yalnız değilim belirtisizler olarak fazlayiz yaşasınBen hiç belirtim yok kızımda da böyleydi sevinmelisin bu duruma
Öyle yaptım ve çok iyi geldi, kendime geldim tamamen olmasa da
çooook sevindim, ben de ağladım bugün biraz belki şoktan belki hormonlardan şimdi daha iyiyimÖyle yaptım ve çok iyi geldi, kendime geldim tamamen olmasa da
Olabilir canım, bende bahane arıyorum aslında sürekli, aklımdan çıkmıyor hiç çok korkuyorum ilki gibi kalp atışı duyamicam, yine düşük olcak diyeCanım bence asıl sorun ilk gebeliğin verdiği o hayal kırıklığınin tekrarlanma oranını bilinçaltından aramama ben de durup dururken bir şeyleri bahane edip gözümden yaş akarken buluyorum kendimi çünkü aslında korkuyoruz ve tecrübelerin getirdiği o acı yüzle fark etmeden karşılaşıyorux
ben de bundan çok korkuyorum ve bir de eşimle kvdem herkese duyurdu bu daha da korkumu arttırdıOlabilir canım, bende bahane arıyorum aslında sürekli, aklımdan çıkmıyor hiç çok korkuyorum ilki gibi kalp atışı duyamicam, yine düşük olcak diye
O kadar iyi anlıyorum ki seniOlabilir canım, bende bahane arıyorum aslında sürekli, aklımdan çıkmıyor hiç çok korkuyorum ilki gibi kalp atışı duyamicam, yine düşük olcak diye
Aslında korksakta kafamız rahat olsa da bir şey fark etmiyor eğer yiyecek ekmeği varsa her şekilde gelirben de bundan çok korkuyorum ve bir de eşimle kvdem herkese duyurdu bu daha da korkumu arttırdıçok seviyorum ama bir o kadar da gıcığım bilin bakalım kim
Aylarca ağladım, hala aklıma geldikçe öyle. Kürtajda uyutuldum ama uyutulmadan önce ki acılar, kullanıcakları aparatlar vs hepsi etkiliyorO kadar iyi anlıyorum ki seni
aynen öyle bence şuan yapabileceğimiz tek şey allah'a sığınmak ol der ve olur ama elimizde değil işte maalesefAslında korksakta kafamız rahat olsa da bir şey fark etmiyor eğer yiyecek ekmeği varsa her şekilde gelir
Gerçekten öyle oluyor sana doktor coraspin falan başladı miAylarca ağladım, hala aklıma geldikçe öyle. Kürtajda uyutuldum ama uyutulmadan önce ki acılar, kullanıcakları aparatlar vs hepsi etkiliyor
Ben anne ve baba hariç paylaşma hakkını kimsede görmüyorum ilk hamileligimde eşime annene söyleme herkese söyler dedim eşim annesini aradı yemin ettirdi ona rağmen bütün herkese söylemişti benim haberim yoktu ortaya çıkar gibi olduğunda eşim hani önemli değil söylemiş olmuş gibi yapmaya getirdi evde kıyamet koptu şimdi annesine bile söylemiyor ve bizimki de iki ailenin ilk torunu olacakben de bundan çok korkuyorum ve bir de eşimle kvdem herkese duyurdu bu daha da korkumu arttırdıçok seviyorum ama bir o kadar da gıcığım bilin bakalım kim
Hiç vermedi, benim 1 düşüğüm var genelde ikinci düşükten sonra vermiyorlar mı ?Gerçekten öyle oluyor sana doktor coraspin falan başladı mi
Benim de bir düşüğüm var iki farklı doktora gittim ikisi de hemen coraspin verdi progesteron değerim 39.77 çıkmasına rağmen progesteron başladı bir doktora daha görün istersenHiç vermedi, benim 1 düşüğüm var genelde ikinci düşükten sonra vermiyorlar mı ?