2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Anım anıma uymuyor benim şuan hiç tık yok mesela sadece açım ama canım hiç birşey istemiyor gidip gelip dolaba bakıyorum kapatıyorum 🤣 biraz çikolata biraz peynir ekmek ve sade neskafe içtim biraz uzandım 😅 göğüs acısı hep var regli olsam da geçse dediğimiz türden onu artık saymıyorum bile resmen Bi beden büyüdü göğüslerim dün ölçüm 92 cm olmuş 88 Di ölçüm 😅 akıntı ara ara oluyor
Benim hem göğüslerim hem karnım şiş. Sürekli gazım var maalesef. O yüzden karnımda da hep bi rahatsızlığım var. Ara ara batma gibi oluyor. İştahım çok açık maşallah 😂 mide bulantım hiç yok. Ama karın şişliği ve batmalardan baya muzdaribim

Kizlar oruc tutuyor musunuz peki doktor bir swy soyledi mi
Bana doktorum hiç öğün atlamamamı söyledi.

Her dusunceye saygim var o ayri ama ben diyetisyenimle ilerlemeye calisiyorum ve onun bana yolladigi liste dogrultusunda temiz beslenmeye calisiyorum. Disarida sdece et yiyorum suan abarttim birwz ama hicbiseye guvenmiyorm yemegimi yanimda tasiyorum fln. İlgileniyorsaniz siye bu sayfayi da paylasayimEki Görüntüle 3234194
Aa bazıları ilginçmiş, ben tereyağ ve somonun bu dönemde önemli olduğunu okumuştum. İlginçmiş tekrardan teşekkür ederim paylaştığınız için 🥰

Her dusunceye saygim var o ayri ama ben diyetisyenimle ilerlemeye calisiyorum ve onun bana yolladigi liste dogrultusunda temiz beslenmeye calisiyorum. Disarida sdece et yiyorum suan abarttim birwz ama hicbiseye guvenmiyorm yemegimi yanimda tasiyorum fln. İlgileniyorsaniz siye bu sayfayi da paylasayimEki Görüntüle 3234194
Ben de kendim buna uygun beslenmeye çalışıyorum. İşe bile çoğunlukla evden yemek getiriyorum. Ev yoğurdu yiyorum. Kahve delisyim normalde hayatımdan tamamen çıkardım, çayı da çıkardım. Paketli gıdaların hiç birini yemiyorum. Ara öğünlerimde kuru yemiş, meyve ve yoğurt yemeye çalışıyorum. Her sabah kesin bir yumurta yiyorum. Gerçi ben çikolata kistim olduğu için hamile kalmaya çalışırken beslenme düzenimi tamamen değiştirmiştim o yüzden kolay oldu hamilelikte de devam etmek.

Ben de kendim buna uygun beslenmeye çalışıyorum. İşe bile çoğunlukla evden yemek getiriyorum. Ev yoğurdu yiyorum. Kahve delisyim normalde hayatımdan tamamen çıkardım, çayı da çıkardım. Paketli gıdaların hiç birini yemiyorum. Ara öğünlerimde kuru yemiş, meyve ve yoğurt yemeye çalışıyorum. Her sabah kesin bir yumurta yiyorum. Gerçi ben çikolata kistim olduğu için hamile kalmaya çalışırken beslenme düzenimi tamamen değiştirmiştim o yüzden kolay oldu hamilelikte de devam etmek.
Ben de sizin gibiyim onceden baslayinca degistirmeye suan bi tik daha kolay adapte oluyorum
Bebislerimiz saglikla beslensin buyusun gelissin yeter❤️

Aa bazıları ilginçmiş, ben tereyağ ve somonun bu dönemde önemli olduğunu okumuştum. İlginçmiş tekrardan teşekkür ederim paylaştığınız için 🥰
Onu da sole paylasayim
2. Trimester de balik onemi artiyormus
IMG_3102.jpeg

Kızlar ya uyku düzeniniz nasıl acaba benim bir kaç gün öncesine kadar sürekli uykum gelirdi uyurdum. Şimdi ise sabah 8-9 gibi uyanıyorum bir daha uyku yok. İstesem de uyuyamıyorum. Normalde 12den önce kalkmazdim oysaki 😂

İlkinde 24 kilo alıp 4.116 gr bebek doğuran ben bu diyet muhabbetini sevmedi 🤣🤣🤣🤣 bunalıma soktunuz beni 🤣🤣🤣
Yani bebegin toplamda ihtiyaci olan kilo 12-13kg bunun icinde bebek plesanta rahim kan amniyotik sivi hepsi var. Gerisi dogumdan sonra yapisan kilo. Ben kilo alinca bunalima giriyorum😂 yada bunalimdaysam kilo aliyorum😂 oyuzden bebise yeticek kdr kilo almakta fayda var😂

Kızlar günaydın 🌸 çok kafama takılan bir durum var 😟 Ben Çarşamba günü kalp atışı için gidicem. Hiç belirtim yok bastan beri kese de göremeyeceğim diyordum şükür gördük ama şimdi günden güne biraz olan göğüs ağrısı da gitti şişliği de söndü. Evet belirtisiz geçiren var ama bu kadar da olur mu? Benimle aynı olan var mı?
Ben hiç belirtim yok kızımda da böyleydi sevinmelisin bu duruma 🫣

Yani bebegin toplamda ihtiyaci olan kilo 12-13kg bunun icinde bebek plesanta rahim kan amniyotik sivi hepsi var. Gerisi dogumdan sonra yapisan kilo. Ben kilo alinca bunalima giriyorum😂 yada bunalimdaysam kilo aliyorum😂 oyuzden bebise yeticek kdr kilo almakta fayda var😂
Onu nasıl başarıcam şimdiden düşünüyorum işte bunalıma girdim 🤣 yalnız ilkinde doğumdan sonra hemen verdim ben kiloları zaten yarısı doğumda gitti sonra kırkım çıkana kadar eridim dört aylıkken oğlum zafiyet geçiriyordum o derece 🤣 ama şimdi öyle olmayacak gibi hissediyorum nedense sanki metabolizmam yavaşladı da veremem gibi geliyor son bir senedir 55 e inmek için ara ara diyete başlıyorum iki hafta da pes ediyorum onun etkisi olabilir şuan 59 kiloyum.. İndeksim normal ama bana göre anormal 😅😅😅 öf pöf bir haller oldu bana iki gündür 🤣

Kızlar ya uyku düzeniniz nasıl acaba benim bir kaç gün öncesine kadar sürekli uykum gelirdi uyurdum. Şimdi ise sabah 8-9 gibi uyanıyorum bir daha uyku yok. İstesem de uyuyamıyorum. Normalde 12den önce kalkmazdim oysaki 😂
Sabah bende artık erkek kalabiliyorum normalde kalkamazdım eşimi ve oğlumu yolladıktan sonra uyuyabilirsem uyuyorum uyuyamazsam öğlen koltukta uyuya kalıyorum geceleri uyuyamıyorum 😅😅

Sabah 7 de uyanıyorum gecede 11 e doğru uyuyorum hafta içi. Hafta sonu 9 gibi uyanıp gece 12 gibi uyuyorum. Henüz yorgunluk uyku halim yok 🥰🥰

Onu nasıl başarıcam şimdiden düşünüyorum işte bunalıma girdim 🤣 yalnız ilkinde doğumdan sonra hemen verdim ben kiloları zaten yarısı doğumda gitti sonra kırkım çıkana kadar eridim dört aylıkken oğlum zafiyet geçiriyordum o derece 🤣 ama şimdi öyle olmayacak gibi hissediyorum nedense sanki metabolizmam yavaşladı da veremem gibi geliyor son bir senedir 55 e inmek için ara ara diyete başlıyorum iki hafta da pes ediyorum onun etkisi olabilir şuan 59 kiloyum.. İndeksim normal ama bana göre anormal 😅😅😅 öf pöf bir haller oldu bana iki gündür 🤣
Walla gencken catir catir kilo veriyodum da smdi 30lu yaslarda vallahi cok zor😂bi de ben hamurisi asigi oldugum icin girtlagimi tutmazsam 100 kg olurum top gbi dolasirim😂 bir de cidden okudugum anladigim kdryla bebege gereken hicbirsey kilo aldirmiyo onu beslemek gelistirmek icin yiyince kilo alicak bi durum olmuyor
Ay nebilym bunlara sardim bende. Bunlarla oyalanirken evham yapmamaya calsiyorum iste

X