-
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.281
Ankaradayım ben malesefİstanbulda olanlarla hemen ayarlayalım
Çok geçmiş olsun havalar tam hastalık havası
Dün ikeada bebek bakım odasında bi kadınla sohbet ettik onun kızı da 15 aralık doğumluymuş içimden geçirmiştim belki bizim gruptandır diye o yüzden girdi heralde rüyamaBen artık kızıl saçlı değilimhayır olsun.
Biz seninle ayni durumdaymisiz tek avantajim su an kayinvalidem var.hangi sehirdesin Ankara mi?OlabilirÇok geçmiş olsun bizde de durum aynı 2 bebem hasta ben hasta eşim çok yoğun çalışıyor geç gelıyor herşey bende
Benim de kayınvalidem hemen 2 bina yukarda oturuyor istesem o da yardım eder normalde ama ben hiç yardım istemıyorum ondan. Even ankaradayım sen hangi şehirdesin?Biz seninle ayni durumdaymisiz tek avantajim su an kayinvalidem var.hangi sehirdesin Ankara mi?
Bence istemelisin eger araniz iyiyse.gerci ben de gel yardim et diyemezdim,kendi isteyerek geliyor yardima.AntalyadayimBenim de kayınvalidem hemen 2 bina yukarda oturuyor istesem o da yardım eder normalde ama ben hiç yardım istemıyorum ondan. Even ankaradayım sen hangi şehirdesin?
Aramız iyi aslında bi zararı yok kadının ama ben niyeyse rahat edemıyorum o evimdeyken. Baya uzakmışız biizm tatil yerimiz antalyaBence istemelisin eger araniz iyiyse.gerci ben de gel yardim et diyemezdim,kendi isteyerek geliyor yardima.Antalyadayim
Aa benimki de 15 aralık doğumluu. Ama ben dün ikeaya falan gitmedim bastan söyleyeyimDün ikeada bebek bakım odasında bi kadınla sohbet ettik onun kızı da 15 aralık doğumluymuş içimden geçirmiştim belki bizim gruptandır diye o yüzden girdi heralde rüyama
Bulusma muhabbeti olunca kumsari gelmisti aklima.es zamanlilik.girmemeyi seciyor umarim iyidir