2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Biz seninle ayni durumdaymisiz tek avantajim su an kayinvalidem var.hangi sehirdesin Ankara mi?
Benim de kayınvalidem hemen 2 bina yukarda oturuyor istesem o da yardım eder normalde ama ben hiç yardım istemıyorum ondan. Even ankaradayım sen hangi şehirdesin?

Benim de kayınvalidem hemen 2 bina yukarda oturuyor istesem o da yardım eder normalde ama ben hiç yardım istemıyorum ondan. Even ankaradayım sen hangi şehirdesin?
Bence istemelisin eger araniz iyiyse.gerci ben de gel yardim et diyemezdim,kendi isteyerek geliyor yardima.Antalyadayim

Dün ikeada bebek bakım odasında bi kadınla sohbet ettik onun kızı da 15 aralık doğumluymuş içimden geçirmiştim belki bizim gruptandır diye o yüzden girdi heralde rüyama
Aa benimki de 15 aralık doğumluu. Ama ben dün ikeaya falan gitmedim bastan söyleyeyim

Bebeme huylu demiştim ya yanlış olmuş sürekli ağlıyor bugün. Diş çektiricem 20lik, antibiyotik kullanmam gerekbilirmiş, süt sağayim stokliyim dedim yıktı ortalığı mamaaaa mammaaaa diye emzirdim emmedi, yemek yedirdim biraz yedi yemedi şimdi anakucağında uyutmaya çalışıyorum. Diş etlerine karanfilli zeytinyağı da sürdüm ama cıkss fayda etmedi

Küçük delikli bardak öneriniz var mı ayran vs içirmek için. Benim kız pipet kullanmıyo. Her yere dökülüyo alıştırma bardağıyla verince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…