2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
ben folik asit kullanmaya gebelik öncesi başladım ve bir kimyasalım olmuştu sonrasında ilk denememizde çok şükür sağlıklı gebelik elde ettik🙏 doktorum zaten şuan da benim eşim bu durumda olsa kimyasal olmasını engelleyemem yapıcağım tek şey gebelik planlaması itibarren 3 ay öncesi folik asit başlamak demişti ve bununla ilgili bir çok yararlı araştırmalar var kromozom bozukluklarını giderdiği hakkında. Besinlerden yeteri kadar alınmıyor🙏 tüm görüşlere saygı duyuyorum folik asit konusunda özellikle doktorlarımızı dinlememiz gerektiğini düşünüyorum
hepimize sağlıklı bebişler doğurmak nasip olsun inşallah

ben folik asit kullanmaya gebelik öncesi başladım ve bir kimyasalım olmuştu sonrasında ilk denememizde çok şükür sağlıklı gebelik elde ettik🙏 doktorum zaten şuan da benim eşim bu durumda olsa kimyasal olmasını engelleyemem yapıcağım tek şey gebelik planlaması itibarren 3 ay öncesi folik asit başlamak demişti ve bununla ilgili bir çok yararlı araştırmalar var kromozom bozukluklarını giderdiği hakkında. Besinlerden yeteri kadar alınmıyor🙏 tüm görüşlere saygı duyuyorum folik asit konusunda özellikle doktorlarımızı dinlememiz gerektiğini düşünüyorum
hepimize sağlıklı bebişler doğurmak nasip olsun inşallah
Kesinlikle folik asit konusuna ben de katılıyorum, bütün doktorların önerdiği bir konuda kolay kolay yanılacaklarını ya da bizi riske atacaklarını düşünmüyorum. 400 mg folat alabilmek için 18 yumurta yemek gerekiyor bu açık kolay kolay kapanmaz ☹️

Ankarada olanlar kime gidiyor takibe acaba? Benim oğlumda Özgür Deren yapmıştı takibimi çok içim rahat geçirmiştim o süreci, hacettepenin perinatolog bölüm başkanı prof aynı zamanda. Ptesi tekrar onunla başlayacağım. İlk gebeliğimden bebeğimi kaybettiğim için 2. Gebelik çok stresli olacaktı yoksa.
Ben Ankara’dayim suan Sincan tarafında tam iyi bir doktor bulamadım Sincan yeni açılan devlet hastanesi var cihazlar falan son model şimdilik oraya devam edicem arkadaşım da şehir hastanesine gitmişti orası da çok güzel demişti doğum yeri olarak yoğun bakım ünitesi cihazlar nst falan çok memnundu
Özel araştırmasındayım ama uzakta olsun istemiyorum acil bisey olduğunda gitmek için umarım gerek kalmazda

Haklısın acaba sorusunun endişesi illa vuruyor böyleyken ama inan ufak çaplı oynayan değerler çokta zarar vermez uçurum gibi yükselir veya düşer o zaman endişe duymaya başla rahatla biraz şimdi 🤗 ben tuz nerdeyse hiç tüketimiyordum o yüzden mi böyleyim ki 🤣 aslında hazır doktorlara gidiyorum vitamin tahlilleri de yaptırayım ben acaba neler eksik bende 🤣🤣🤣
Az once dedıgım doktordan randevu aldım. Nasipse yarın tekrar tahlıl vereceğim ancak o cok farklı tahlıller de ıstıyor. O yuzden hepsını tekrar yaptıralım dedıler. Aynı zamanda holistik tıp doktoru kendısı. Bakalım o ne diyecek. Aslında ısın garip tarafı bu kadar saglıklı beslenmeye cabaya ragmen sınırlarda dolasmam😁 Çok şükür buna da. Hocanın yorumlarını mutlaka yazarım nasipse. Uzun süredir böyle tahlil vs ugrasmamıstım bir gerildim ki sorma😁 Neyse her seyde bir hayır olduguna inananlardanım. Mutlaka bir sebebi var. Biraz konfor alanından cıkmalıydım. İllaki yanılınan yerler vardır ve bellki benim orda bir danısmana ihtiyacım varmıs. Bu şekilde bir yol acıldı. Takip etmek işaretleri izlemek boynumuzun borcu🫶🏻🫶🏻
İyot gercekten onemlı bır mınarel. Yıllarca unutturulmus bıze de. Hele d vit.
Ilk hamılelıgımde d vıt habersızdım ve degerım 19 gibi bıseydi
Sımdı 62 olmus🫶🏻 Ve modern tıp doktorlarının onerdıgı sekılde degıl fonksiyonel tıp doktorlarının onerdıgı seklıyle kullanıyorım. 10 kg basına 1 damla ve k2 formlusunu
Yoksa yerlerde gezerdım ben de. D vıt cok onemlı bence.

Az once dedıgım doktordan randevu aldım. Nasipse yarın tekrar tahlıl vereceğim ancak o cok farklı tahlıller de ıstıyor. O yuzden hepsını tekrar yaptıralım dedıler. Aynı zamanda holistik tıp doktoru kendısı. Bakalım o ne diyecek. Aslında ısın garip tarafı bu kadar saglıklı beslenmeye cabaya ragmen sınırlarda dolasmam😁 Çok şükür buna da. Hocanın yorumlarını mutlaka yazarım nasipse. Uzun süredir böyle tahlil vs ugrasmamıstım bir gerildim ki sorma😁 Neyse her seyde bir hayır olduguna inananlardanım. Mutlaka bir sebebi var. Biraz konfor alanından cıkmalıydım. İllaki yanılınan yerler vardır ve bellki benim orda bir danısmana ihtiyacım varmıs. Bu şekilde bir yol acıldı. Takip etmek işaretleri izlemek boynumuzun borcu🫶🏻🫶🏻
İyot gercekten onemlı bır mınarel. Yıllarca unutturulmus bıze de. Hele d vit.
Ilk hamılelıgımde d vıt habersızdım ve degerım 19 gibi bıseydi
Sımdı 62 olmus🫶🏻 Ve modern tıp doktorlarının onerdıgı sekılde degıl fonksiyonel tıp doktorlarının onerdıgı seklıyle kullanıyorım. 10 kg basına 1 damla ve k2 formlusunu
Yoksa yerlerde gezerdım ben de. D vıt cok onemlı bence.
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyorum ❤️ verdiğin bilgiler için teşekkür ederim 🤗

Seni de takipteyim keseyi görünce yazalım. Pazartesi gidicem doktora. Hayırlı haberler duyalım inş 😍 bide bana dua edin lekelenme bitsin artık. 9 gündür kahve leke geliyor. Bezdim neyse iyi olsunlar da
Ben de yarın gideceğim kese görmeye inşallah gözükür hepimizin 🥰🥹 ayy dua ederim tabiii lekelenme için ilaç vermedi mi doktor? İnşallah bir anca önce kesilir 💓

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyorum ❤️ verdiğin bilgiler için teşekkür ederim 🤗
Ben de cok tesekkur ederim sana🫶🏻 bu arada yukarıda Anadolu Yakası’nda doktor sormussun sanırım. Ben de Anadolu Yakasındayım
Ilk gebelıgımde Maslak Acıbadem Prof İbrahim Bildirici’ye gitmiştim.
Şimdi ise oglumun cocuk doktoru var fonksiyonel tıp doktoru. Onun onerisiyle ; Atasehir’de Ebru Arıtürk varmıs sanırım ona gideceğim nasipse. Ilk bıkactır gıttıgım Öylesineydi.
Bakalım…

Ben de cok tesekkur ederim sana🫶🏻 bu arada yukarıda Anadolu Yakası’nda doktor sormussun sanırım. Ben de Anadolu Yakasındayım
Ilk gebelıgımde Maslak Acıbadem Prof İbrahim Bildirici’ye gitmiştim.
Şimdi ise oglumun cocuk doktoru var fonksiyonel tıp doktoru. Onun onerisiyle ; Atasehir’de Ebru Arıtürk varmıs sanırım ona gideceğim nasipse. Ilk bıkactır gıttıgım Öylesineydi.
Bakalım…
Bende Bi araştırayım tamam teşekkür ederim ❤️🤗

5 gündür progestan kullanıyorum. Artık vajinal alıcam. Ağızdan fayda etmiyor demek ki
Bana doktor iğneden sonra kullanmam için verdi progestan 200 mg sabah akşam 2 kere fitil olarak kullanıyorum. Ağızdan alınca çok yan etki yapıyormuş, vajinal dene bakalım inşallah yararı olur 👯‍♀️

Bende suçluluk hissediyorum ama canım istiyor içmeyince daha gergin oluyorum azalttım sadece 😕 doktoruma da yalan söyledim bıraktım diye aferin dedi bir bilse 😂
Ah seni seniii🤭🤭🤭 Vicdan azabı çeke çeke içmek çok kötü benim doktorum günde 5e izin verdi ama tabi ister istemez korkuyor insan 😪 senin eşin ne diyor peki bu duruma benim ki her konuda anlayışlı ama sigara konusunda çok net. Bu çocuğa birşey olursa seni yerim diyor 😅

X