- 8 Mart 2023
- 594
- 651
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.661
Benim 5+05+1 ve buna yakın olan var mı beybiler
Doktor söylemedi ama uygulamaya göre 5+2 benim kiBenim 5+0
Son regle göre benim de. 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim siz ne zaman gideceksinizDoktor söylemedi ama uygulamaya göre 5+2 benim ki
19unda gidecemSon regle göre benim de. 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim siz ne zaman gideceksiniz
Eşim kızıyor ama görüyor daha stresli olduğumu o yüzden artık bir şey demiyor, ben ilk öğrendiğimde paketi sakla sadece 3 tane bırak dedim öyle yaptı akşam üstü elimle koymuş gibi buldum artık saklamam dediAh seni seniiiVicdan azabı çeke çeke içmek çok kötü benim doktorum günde 5e izin verdi ama tabi ister istemez korkuyor insan senin eşin ne diyor peki bu duruma benim ki her konuda anlayışlı ama sigara konusunda çok net. Bu çocuğa birşey olursa seni yerim diyor
Ben de aynı durumdayım. Çok azalttım günde 1,5 paket bitirirdim hamileliğimi öğrenmeden önce. Yani toplam 30 sigaradan 8-10a düşürdüm. Kendi irademle bırakamıyorum. Tiksiniyim mide bulantım olsun aklıma gelmesin diye dua ediyorum resmen. Kitaplar okuyorum videolar izliyorum bebeğe zararını araştırıyorum. Tamam diyorum bıçak gibi kesip atıyorum 1 gün dayanabiliyorum en fazlaKızlar aranızda sigara kullanan var mı? Tiksindiniz mi? Veya nasıl bıraktınız?
Ben tiksinmiyorum aksine canım istiyor nasıl yapıcam bilmiyorum
Aynı durumdayız evet, her şeyden tiksindim midem bulanıyor bir sigaradan bulanıyor ve tiksinmiyorum nasıl bir şey anlamadım kiBen de aynı durumdayım. Çok azalttım günde 1,5 paket bitirirdim hamileliğimi öğrenmeden önce. Yani toplam 30 sigaradan 8-10a düşürdüm. Kendi irademle bırakamıyorum. Tiksiniyim mide bulantım olsun aklıma gelmesin diye dua ediyorum resmen. Kitaplar okuyorum videolar izliyorum bebeğe zararını araştırıyorum. Tamam diyorum bıçak gibi kesip atıyorum 1 gün dayanabiliyorum en fazla
Benim doktorum da. 12 hafta o kadar önemli ki başka bi şey diyemem sana dedi. Mfknin antox diye bi sigara bıraktırma takviyesi var Mfkya sordum kullan tabi ki gebeler de kullanabilir dedi ama cesaret edemedim ona daAynı durumdayız evet, her şeyden tiksindim midem bulanıyor bir sigaradan bulanıyor ve tiksinmiyorum nasıl bir şey anlamadım kiaslında tamamen bırakmayacakmışsın çünkü daha stresli oluyorsun, biliyorum ki yurt dışında bırakmayı tavsiye etmiyorlar sadece günde limit koyup sadece 4-5 tane içmeyi öneriyor doktorlar. Ama benim doktor katiyen istemiyor bende yakan söylemek zorunda kaldım
TakibindeyimBenim 5+0
Ah inşallah canımHesabıma göre 4+4 üm hayırlısı olsun inşallah ya bakalım sağlıkla gelsinler
Ben varım canım5+1 ve buna yakın olan var mı beybiler
Sorarım canım ama ben doktoruma yalan söyledim bıraktım diyeBen 24ünde gidicem kontrole sen erken gidersen sorsana doktoruna. Canım isteyince ağlayasım geliyo bırakamadım diye onaylıyorsa doktorlar kurtulmuş oluruz şu illetten. Çok severek içerim sigarayı ama artık illet gözüyle bakıyorum
Hayir olumsuz değil canım benimde 2 günde 3 buçuk kat artmıştı doktora sordum gayet güzel dedi zaten artmasını istiyoruz dediBat 10 nisandı. Bhcg 12 nisanda 154, bugün de 462. Neredeyse üç kat artmış. Bu olumsuz bir durum mu?
Canım senin doktorun da mı Mehmet Fatih Karslı?Benim doktorum da. 12 hafta o kadar önemli ki başka bi şey diyemem sana dedi. Mfknin antox diye bi sigara bıraktırma takviyesi var Mfkya sordum kullan tabi ki gebeler de kullanabilir dedi ama cesaret edemedim ona da
YaaaSorarım canım ama ben doktoruma yalan söyledim bıraktım diye
Yok ben mfk takvimine göre ilişki denedim ilk denememdi çok şükür tuttu 3-2-3-2 takvimi var ya o. Ürünlerine bakıyorum görünce sordum öyle konuştukCanım senin doktorun da mı Mehmet Fatih Karslı?
Gebelik takibi yapıyo mu ben bilmiyodum onuCanım senin doktorun da mı Mehmet Fatih Karslı?
Dünden beri çok gerildim o yüzden bir paketi iki günde bitirdim yarın tekrar azaltacamYaaakaç tane içiyorsun günde