- Konu Sahibi sunshine__
- #1.361
Evet ilk olucak Allah nasip ederse bir kayıp daha yaşamazsam. Senin de mi ilk ?İlk bebeğin mi olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk olucak Allah nasip ederse bir kayıp daha yaşamazsam. Senin de mi ilk ?İlk bebeğin mi olacak
Benim ilk oğlum oldu 8 sene önce , geçen sene 1 kimyasal yaşadım 3 ay sonra da 7 haftalık kalbi durdu, zaten skar gebelik diyorlar önceki sezeryan kesisine yakın yerleşmişti ilerlerse tehlikeli demişti ama kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi de işte 6 haftalığım, aşırı korkularım var ama sakin kalmaya çalışıyorum.Evet ilk olucak Allah nasip ederse bir kayıp daha yaşamazsam. Senin de mi ilk ?
Allah sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin.Evet ilk olucak Allah nasip ederse bir kayıp daha yaşamazsam. Senin de mi ilk ?
Geçmiş olsun eliff, Benim kanamayla atmıştı ama acile gitmiştim kanamam artınca betaya bakmışlardı 1 er gün arayla beta 5 ten sonra bişey kalmamıştır dediler.Arkadaşlar 55 olan bhcg şimdi 39 a düştü kimyasal gebelık gecırıyorum sanırsam doktora gitmeme gerek var mı yoksa adetle birlikte atılır dıyorlar ama adet de olmadım daha çok kanamam olur mu acaba
Aynı gen benim de homozigot canım ve ben de iğne kullanmıyorum doktorum 8. Haftadan sonra gerekirse bakacağız dediBenim 1 mart, Benim mthfr a 1298 c homozigot çıktı pıhtılaşma testinde, doktorum bu önemli bişey değil dedi önceki çocuğun olmazdı o zaman dedi. Pıhtılaşma iğnesi kullanmayacağız dedi kafam karıştı iyice
Bunu size acıldeki doktor mu soyledı kadın doğuma gitmediniz yaniGeçmiş olsun eliff, Benim kanamayla atmıştı ama acile gitmiştim kanamam artınca betaya bakmışlardı 1 er gün arayla beta 5 ten sonra bişey kalmamıştır dediler.
Aaa bilmiyordumAynen öyle canım bak sana bir ip ucu daha vereyim cinsiyet öğrenmeden önceki haftalarda eğer kımıldadığını hissedersen kesin erkek kızların hareketi geç hissediliyor
Allah bağışlasın maşallah, insan bir düşük yapınca ister istemez korkuları oluyor tabi. Ben bu ay doğuracaktım eğer nasip olsaydı ama işte nasip kısmet. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızBenim ilk oğlum oldu 8 sene önce , geçen sene 1 kimyasal yaşadım 3 ay sonra da 7 haftalık kalbi durdu, zaten skar gebelik diyorlar önceki sezeryan kesisine yakın yerleşmişti ilerlerse tehlikeli demişti ama kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi de işte 6 haftalığım, aşırı korkularım var ama sakin kalmaya çalışıyorum.
Ayy maşallah çok sevindim kaç haftalıkti?selam kızlar ben bugün kalp atışını duydum şükür
O zaman bebiş geliyooooooİnşallah
Dün akşam yaptım 2 dakikada çıktı çizgi. Eşim gelince hemen sakladım fotoğrafı sabah çektim.
Ben yay borcuyum çok eğlenceliyiz gezmeyi çok severim :))Ay evet yay çevremde de hiç yay yok nasıllar bilmiyorum burcun ozelligi kadar isminin de özelliklerini alıyor o yüzden benim için ikisi de önemli açıkçası
Şuan çok şükür yok nasıl gittiğini de yarın öğrencem inşallahLekelenmen falan oldu mu
Gerek yok canım normal adet olacaksın belki biraz daha fazla ağrın olabilir o kadar. Vitamin kullanmaya devam et genelde kimyasal gebelikten sonraki ay normal gebelik eden çok var.Arkadaşlar 55 olan bhcg şimdi 39 a düştü kimyasal gebelık gecırıyorum sanırsam doktora gitmeme gerek var mı yoksa adetle birlikte atılır dıyorlar ama adet de olmadım daha çok kanamam olur mu acaba
Yaaa hayırlı olsuuunn maşallahselam kızlar ben bugün kalp atışını duydum şükür
Doğum hastanesi acilinden gitmiştim kadın doğumcu söylediBunu size acıldeki doktor mu soyledı kadın doğuma gitmediniz yani
Bakılan diğer genler normal mi yazıyordu benim normal yazıyor, 8. Haftadan sonra bakarız duruma göre demedi hiç, neye bakıp da verecekler acaba? coraspin falan kullanıyor musunuz lekelenmeniz oldu mu?Aynı gen benim de homozigot canım ve ben de iğne kullanmıyorum doktorum 8. Haftadan sonra gerekirse bakacağız dedi
Ay galiba geliyo kan sonucum 38.4 çıkmış şuan eşime nasıl söylicem diye düşünüyorum. 12 ay 20 günlük bir oğlumuz var. Sadece 1 gün korunmadık olursa olur diye düşünüyorduk hani beraber büyürler falan. Deli cesareti o günde tutmuş demek ki. Dua ediyorum Rabbim sağlıklı bir de kız çocuğu nasip etsin diyeO zaman bebiş geliyoooooo
Maşallah darısı pazartesi de banaselam kızlar ben bugün kalp atışını duydum şükür