2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar aşeriyor musunuz? Tatlı mı tuzlu mu? Ben tatlı aşeriyorum sürekli ama çokta yiyemiyorum tatlı midemi çok bulandırır diye.
Ben tam bir tatlı manyağı olarak hamile kaldığımdan beri 1 lokma tatlı yiyemiyorum 😪 şöyle bir hissiyat oluyor; hani sanki 5 dakika önce tatlı yemişim de bir lokma daha yersem kusacakmışım 😅 ekşiden de nefret ederdim ama şu an deli gibi turşu, turşu suyu ve bol salata istiyor canım 🤭🤭

Evet orası öyle ama bir yandan da çok merak ediyorum. Devlet hastanesinde 17-18. Haftayı buluyormus galiba 😐
Gerçekten mi? Bilmiyordum bunu. Hiç gitmedim devlet hastanesinde kadın doğuma, özele gidiyorum ben özel sigortam var ama gittiğim doktor poliklinik olarak geçtiği için ücret alıyor yine de. Eğer durumun varsa 13-14 hafta olunca özelde baktır daha erkem öğrenirsin

Gerçekten mi? Bilmiyordum bunu. Hiç gitmedim devlet hastanesinde kadın doğuma, özele gidiyorum ben özel sigortam var ama gittiğim doktor poliklinik olarak geçtiği için ücret alıyor yine de. Eğer durumun varsa 13-14 hafta olunca özelde baktır daha erkem öğrenirsin
Evet öyleymiş. Arkadaşımın eltisi 17. Haftayı bekledi. Galiba bende öyle yapacam 😂

Ben tam bir tatlı manyağı olarak hamile kaldığımdan beri 1 lokma tatlı yiyemiyorum 😪 şöyle bir hissiyat oluyor; hani sanki 5 dakika önce tatlı yemişim de bir lokma daha yersem kusacakmışım 😅 ekşiden de nefret ederdim ama şu an deli gibi turşu, turşu suyu ve bol salata istiyor canım 🤭🤭
Tam olarak o hissi anlatmışsın gerçekten, yemeyi seven bir insan olarak iki gündür her şeyden az as yiyorum mide bulantısı nadir de olsa daha çok hassaslaştı 6cı haftaya girdiğimiz için mi acaba..

Tam olarak o hissi anlatmışsın gerçekten, yemeyi seven bir insan olarak iki gündür her şeyden az as yiyorum mide bulantısı nadir de olsa daha çok hassaslaştı 6cı haftaya girdiğimiz için mi acaba..
Olabilir canım. Benim de tam tersi iştah açıldı. Normalde fazla yemek yiyen birisi değilim 46-47 kiloyum ama şimdi önüme geleni yiyorum 😂

Olabilir canım. Benim de tam tersi iştah açıldı. Normalde fazla yemek yiyen birisi değilim 46-47 kiloyum ama şimdi önüme geleni yiyorum 😂
İlk haftalar öyleydi benim de ama iki gündür böyle tiksinti geliyor her şeyden gibi oluyor inşallah çabuk geçer şu ilk 3 ay 😂

İlk haftalar öyleydi benim de ama iki gündür böyle tiksinti geliyor her şeyden gibi oluyor inşallah çabuk geçer şu ilk 3 ay 😂
İlk 3 ay değil 9 ay o kadar çabuk geçer ki zaman çok hızlı geçiyor ☺️ inşallah benim ki böyle devam eder 😂 doktor zamanla belli olur bulantı kusma olup olmaması dedi

Bendeee tatlı normalde aşırı severim kendimi asla tutamam ama yiyesin gelmiyo sürekli tuzlu şeyler🤷🏻‍♀️

Kızlar aşeriyor musunuz? Tatlı mı tuzlu mu? Ben tatlı aşeriyorum sürekli ama çokta yiyemiyorum tatlı midemi çok bulandırır diye.
Bulantıdan ziyade yanma çok yapar sodayı eksik etme dolabından çok iyi geliyor soğuk soğuk 🤗

Erkek geliyor 🤣

Kızlar bu programı indirdim. Diğer programlara göre daha iyi bence detaylar çok güzel.

Eklentiler

• 88AD9149-0D61-4DD9-B270-448D79541910.jpeg
    88AD9149-0D61-4DD9-B270-448D79541910.jpeg
    35,2 KB · Görüntüleme: 60
Alıntı yapsam çok kalabalık olacak h
Kızlar bu programı indirdim. Diğer programlara göre daha iyi bence detaylar çok güzel.
Ben dört tane uygulamadan takip ediyorum 🤣 üç tanesi regli takibi içindi hamileliğe çevirdim Bi tanesi sadece bebek

Başladığım mesaj başka mesaja gitmiş 🤣 kızlar toplu cevap veriyorum yine size 🤣 başlarda tatlı çok istedi canım sonra ona doydum galiba aynı birinizin dediği gibi yeni yemiş gibi hissettim hep bide mide yanması çok yaptı bende tatlı o yüzden soğudum galiba.. Sonra ekşi aş erdim Bi kavanoz turşu yedim turşu suyu diktim kafama limonlu salata limonlu ekmek yedim 🤣 şimdi tatlıda az yiyorum bazen istiyor canım ekşi olarak daha çok yiyorum aslında sadece ekşi değil tuzlulu ekşili şeylere yöneliyorım iştah olarak normal değilim Bi çok kapalı oluyor aç olsamda hiç yiyesim olmuyor Bi çok açık oluyor özellikle dokuzdan sonra Habire acıkıyorum dün gece eşim isyan etmişti 🤣🤣🤣 Bi tam ekmek tost yedim yediğim bisküvileri cipsleri ve içtiğim şeyleri saymıyorum bile 🤣🤣🤣 şuan mesela kalktığımdan beri hiç birşey yemedim canım istemiyor ama açım 😅😅

X