2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar bu uygulama da çok güzel

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 44
Benim de c.tesi ben de tedirgindim evet çok doğru ama doğurunca da bitmiyor malesef lakin gözümüzün önünde oluyorlar bir nebze rahatlariz herhalde 🤭
Hiç belirtim yok ona da takıyorum herkes aynı değil ama ne bilim ister istemez oluyo. Başkası yapsa saçmalama kendine gel derim ama kendim olunca akılda veremiyorum 😂😂
Benim de yarın kontrolüm var sizin sat neydi
8mart canım benimki ben kese gördüm de daha bebek gelişmemişti.

Benim 1 mart, Benim mthfr a 1298 c homozigot çıktı pıhtılaşma testinde, doktorum bu önemli bişey değil dedi önceki çocuğun olmazdı o zaman dedi. Pıhtılaşma iğnesi kullanmayacağız dedi kafam karıştı iyice

Hadi ya o zaman hayırlısı diyelim zaten önce kese görür müyümle başlıyor merak hiç bitmiyor ay kalp atışı ah cinsiyet ne acaba sonlara doğru da neye benzeyecek merakı 😂
Aynen öyle canım 🤗 bak sana bir ip ucu daha vereyim cinsiyet öğrenmeden önceki haftalarda eğer kımıldadığını hissedersen kesin erkek 🤗 kızların hareketi geç hissediliyor

Ben de geçen cuma alttan keseyi gördü yarın bakalım ne görecek kalp atışı olacak mı, bir de lekelerin vardı progestan de 25 mg iğne vermişti 5 gün, eczacı bana 50 mg vermiş , vuran hemşireler de hiç farketmemiş dün son iğneden farkettiler, inşallah bişey olmaz doktoru aradım bişey olmaz dedi ama bilmiyorum artık.

Ben de geçen cuma alttan keseyi gördü yarın bakalım ne görecek kalp atışı olacak mı, bir de lekelerin vardı progestan de 25 mg iğne vermişti 5 gün, eczacı bana 50 mg vermiş , vuran hemşireler de hiç farketmemiş dün son iğneden farkettiler, inşallah bişey olmaz doktoru aradım bişey olmaz dedi ama bilmiyorum artık.
Yok sorun olmaz muhtemelen tüp bebekte bana da 50lik vurdular. Bend şimdilik enox iğne kullanıyorum pıhtılaşma yok ama daha önce hamile kaldım ilk defa kese gördüm o yüzden.

Benim 1 mart, Benim mthfr a 1298 c homozigot çıktı pıhtılaşma testinde, doktorum bu önemli bişey değil dedi önceki çocuğun olmazdı o zaman dedi. Pıhtılaşma iğnesi kullanmayacağız dedi kafam karıştı iyice
Benimde 1 Mart canım 🥰

X