2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Yani şöyle bebeğin tutunmuş ama değer artışı iki günlük yüksek baya bi ihtimal ikiz olabilir gibi ama tekte olabilir tabi

Yani şöyle bebeğin tutunmuş ama değer artışı iki günlük yüksek baya bi ihtimal ikiz olabilir gibi ama tekte olabilir tabi
Dünden beri bende bunu düşünüyordum niye bu kadar yüksek sorun mu var acaba diye. İkiz olma ihtimali de var bizim ailemizde amcamin hanımı yengemde halam da amcamın oğlunun eşinden ikiz gebelik vardı. En korktuğum şey aslında hem çok güzel hem de çok korkuyorum açıkçası

Canım inşallah gebesindir benim de aynı şekilde çıkmıştı 23 ile öğrenmiştim

Günaydınnn. Hep dedim kendime inşallah eşim ve ben gibi aralık doğumlu olup yay burcu olsun diye erken gelmezse tabi inşallah sağlıkla gelirler
Aa o zaman sana sorayım benim çevremde hiç yay yok biraz eşinden ve kendinden bahseder misin yay erkeği ve kadını nasıl oluyor acaba

Sevgili anne adayları selamlar,
Benim sat 12 mart yumurtlama takibi yapıyordum yumurtlamam 28 martta oldu ve 9 nisanda beta hcg 107 çıktı. Bugün tekrar test vereceğim. Ancak ben hasimato hastasıyım ve ilacımı düzenli kulladığım halde bugün çarpıntım var. İlk aşamalarda çarpıntı normal mi başına gelen var mı acaba

Benim ritim bozukluğum var bende de malesef ara ara çarpıntı var canım kan daha çok ve hızlı pompalanıyor o yüzden oluyor normal dedi bana doktorum

Allah verir kolaylığını yaa korkmayın bence
Ay evet yay çevremde de hiç yay yok nasıllar bilmiyorum burcun ozelligi kadar isminin de özelliklerini alıyor o yüzden benim için ikisi de önemli açıkçası
yani geçen komşunun kızı geldi bize daha küçük yay burcu. Bundan sonra bizde kalmaya karar vermiş tabi bizim bundan haberimiz yok kendi başına vermiş bu kararı genel olarak hareketli özgür ruhlu oluyorlar diye biliyorum

Aa o zaman sana sorayım benim çevremde hiç yay yok biraz eşinden ve kendinden bahseder misin yay erkeği ve kadını nasıl oluyor acaba
Erkek kadın çok bir fark yok, biz eşimle çok benziyoruz birbirimizle. Ama şöyle söyliyeyim gülmeyi eğlenmeyi herkesi güldürmeyi coo severiz. Kalp kırmamak için elimizden geleni yaparız ama yeri geldiğinde lafımızı esirgemeyiz. Çok dobra bir burctur bir şeyi beğenmiyorsak veya birini samimi bulmuyorsak yalancıktan yapamayız. Yalandan nefret ederiz, biraz üşengeclik var maalesef ama bir şeyi kafamıza takarsak ister 10yıl geçsin o kafamıza taktığımızı illa ki yaparız çok inatcıyız.

Ah süper inşallah öyle olur

İnat harici çok hoşuma gitti büyüyünce inat olsun tabiiki ama bebekken olmasın hahahhahah

İkiz olup olmadığı ne zaman belli olur acaba bilginiz var mı hem öğrenciyim hem anne olacam hem evle uğraşıyorum. Bu aralar sürekli uykucu oldum fırsat buldukça uykum geliyor
Yani kese zaten oluşmuştur ilk gittiğinde görürsün artık çok şeyapma değerlerin gerektiği kadar yükselmiş çok şükür
Ah süper inşallah öyle olur
amiiinn

günaydın bizimki de öyle gözüküyor. tahmini 12-13 aralık gibi sadece şunu düşünmeden edemiyorum yaşıtları yaşına erken girecekken bizim ki yılın en sonu ayı girecek
Evet ya üzücü bişey , benim oğlum da aralık doğumlu. Onda eon adet tarihim 13 marttı şimdiki hamileliğimde 3 mart. Bu sene okul için kaç okulla görüştüysem 3 ay o farktan ötürü giremiyor. Hep bi sonraki seneye kalıyor başvuru için. Ayrıca Yay burcu erkek çocuğu inanılmaz özgürrr inanılmaz. Yani yorucu bir özgürlük anlayışı var bilginiz olsun

Yandık o zaman çok yorucu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…