2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ama ultrasonda kese gözükmedi
Bu değerlere gözükmez ki canım benim TSH 4.45 çıktı dahiliye doktoruna gittim hemen bana ilaç verdi hamilelikte bazen hormonlar TSH hormonunu taklit eder dedi ilacı içtim 2 gün çok şükür 1.85 oldu sana tavsiye korkma ama dahiliye doktoruna hemen git ilac baslansin

Günaydınnn. Hep dedim kendime inşallah eşim ve ben gibi aralık doğumlu olup yay burcu olsun diye erken gelmezse tabi inşallah sağlıkla gelirler
Ay benim etrafımdaki yay burcu bebeler aşırı eğlenceliler. Hamile olduğumu bilmeden önce içimden geçtiydi olsa da böyle eğlenceli olsa diye

Günaydınnn. Hep dedim kendime inşallah eşim ve ben gibi aralık doğumlu olup yay burcu olsun diye erken gelmezse tabi inşallah sağlıkla gelirler
günaydın bizimki de öyle gözüküyor. tahmini 12-13 aralık gibi sadece şunu düşünmeden edemiyorum yaşıtları yaşına erken girecekken bizim ki yılın en sonu ayı girecek

günaydın bizimki de öyle gözüküyor. tahmini 12-13 aralık gibi sadece şunu düşünmeden edemiyorum yaşıtları yaşına erken girecekken bizim ki yılın en sonu ayı girecek
Şöyle düşün okul zamanında doğum günü kutlayabilecek tatillerde olunca üzülürlerdi. Benimde 13 Aralık

Muhtemelen aynı gün doğum olur ya da bir kaç gün oynar aramızda şuan sizin beta HCG ne kadar acaba
Bilmiyorum ki en son cuma günü bakıldı pazartesi de çok şükür kese gördük. Ama daha bebek oluşmamıştı içinde senin kaç şuan?

Bilmiyorum ki en son cuma günü bakıldı pazartesi de çok şükür kese gördük. Ama daha bebek oluşmamıştı içinde senin kaç şuan?
Bende daha kese gözükmedi pazartesi günü 877, dün sağlık ocağına gittim orda da 2325 çıktı. Bizim kese ne zaman gözükecek acaba muhtemelen bayramdan sonra 7. Ya da 8. Hafta diyor herkes ama bilmiyorum

Kızlar mutlu günler benim bir sorum olacak sizlere belimin sağ arka boşluğun da sürekli bir batma tarzı ağrı var oturup yastıkla destekleyince geçiyor gebelikle ilgisi var mı sizce bu arada 6+4 deyim pazartesi doktor randevum var kalp atışlarını duyucam inşallah ilk gebelil çok endişeliym

Kış çocuğu olması daha iyi, hem bu sene rahatlıkla tatile gidebileceğim hem seneye 6aylık olmuş olacak ona da götürürüm eşimle aralık doğumluyuz hiç diğerleri bizden önce yaş aldı diye düşünmedik.

İlk hamilelik ya biraz herşeyi fazla düşünüyorum galiba

Bende daha kese gözükmedi pazartesi günü 877, dün sağlık ocağına gittim orda da 2325 çıktı. Bizim kese ne zaman gözükecek acaba muhtemelen bayramdan sonra 7. Ya da 8. Hafta diyor herkes ama bilmiyorum
Olurmu canım şimdi görünür 1500 den sonra vajinal ultrasonda zaten görünüyor. Özele gidebiliyorsan git zaten sana 2 hafta sonra tekrar gel der. 7 hafta da kalp atışı duyarsın.

Kızlar dün sabah bir test yapmıştım hatırlayan var mı bilmiyorum. Bunu da dün akşam yaptım. (altında beyaz peçete olan sabah, renkli peçete olan akşam yaptığım) Bir tık daha belirgin gibi geldi bana. Bu sabah gittim kan idrar verdim sağlık ocağında. Bakalım öğleden sonra 4 gibi falan çıkar dediler. Heyecanla bekliyorum

Eklentiler

• 20230413_094012.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 34
  • 20230412_100843.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 39
Olurmu canım şimdi görünür 1500 den sonra vajinal ultrasonda zaten görünüyor. Özele gidebiliyorsan git zaten sana 2 hafta sonra tekrar gel der. 7 hafta da kalp atışı duyarsın.
Pazartesi günü gitmiştim o zaman 877 çıktı gözükmemesi normal arefe gününden önce gel dedi 19unda gidicez bakalım. Dün 2325 çıktı onda da sağlık ocağına gittik yükselmesi nasıl ona baksınlar demişti

Hayırlı haberler l inşallah

Güzel haberlerini bekliyorum canım kaçıncı dakikada çekiyorsun canım bence bariz var hadi hayırlı haberlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…