- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 9.204
-
- Konu Sahibi sunshine__
Hayırlı olsun canımKızlarrrr biz kesemizi gorduk elhamdülillah doktor gayet düzgün dedi 4 buçuk haftalikmis 15 gün sonra kalp atışını dinlemeye gel dedi bayramdan sonra inşallah şükürler olsun
Merhabalar değerli anne adayları ve anneler sizlere danışmak istediğim bir konu var.
5 Nisan günü beta hcg değerim 297 çıktı.
Bugün (10 Nisan) tekrar kan verdim sonucunu bekliyorum.
Aksilik olmazsa +2000 gibi bir değer bekliyorum.
Kadın doğuma henüz gitmedim.
Çünkü vaginal ultrason sonrasında iki.gun damla şeklinde de olsa kanamam oluyor ondan kadın doğuma gitmek için acele etmemeye karar verdim korkuyorm açıkçası.
Sizlere sorum şu bu süreçte ufak tefek kasık kasılması şeklinde ağrı (çok abartılı olmamak üzere) ve siddetli bir göğüs ağrısı yaşıyorum anormal olmadığını öğrendim bunun
Kadın doğuma gitmek için biraz daha beklemek istiyorum tabi bir acil durum olmazsa ya da bu değer sonucu sonrası ne.olursa.olsun gitmeli miyim?
Cevap için çok teşekkür ederimmerhaba canım hayırlı olsun. çok erken öğrenmiş biri olarak erken doktora gitmenin ayrı stres doğurduğunu yaşıyorum açıkçası. bir aksilik olmazsa 15bin betalarda gidip kese kalp beraber görmek duymak bence mantıklıymış
Amin amin canım inş,İnşallah canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Son adet tarihinize göre kaç haftalık?Merhabalar değerli anne adayları ve anneler sizlere danışmak istediğim bir konu var.
5 Nisan günü beta hcg değerim 297 çıktı.
Bugün (10 Nisan) tekrar kan verdim sonucunu bekliyorum.
Aksilik olmazsa +2000 gibi bir değer bekliyorum.
Kadın doğuma henüz gitmedim.
Çünkü vaginal ultrason sonrasında iki.gun damla şeklinde de olsa kanamam oluyor ondan kadın doğuma gitmek için acele etmemeye karar verdim korkuyorm açıkçası.
Sizlere sorum şu bu süreçte ufak tefek kasık kasılması şeklinde ağrı (çok abartılı olmamak üzere) ve siddetli bir göğüs ağrısı yaşıyorum anormal olmadığını öğrendim bunun
Kadın doğuma gitmek için biraz daha beklemek istiyorum tabi bir acil durum olmazsa ya da bu değer sonucu sonrası ne.olursa.olsun gitmeli miyim?
Anladım canım, doktorlar zaten son adet tarihinin birinci günü itibariyle sayıyorlar. 5haftalıksa rahatlıkla gözükür karından ama 1-2 hafta daha beklemek istersen en azından kalp atışını duyarsın ilk gittiğindeTam emin olmamakla beraber 5 haftalık olması lazım ama geç döllenme olabilir çünkü yumurta catlamam benim geç oluyordu doktor bakmıştı catlamamis daha birkaç güne çatlayacak şeklinde söylemişti 3 ay öncesinde ve beklenen tarihten geç bir tarihti.
28 Şubat'ta regl olmam gerekiyordu. Test silik çıktı.
1 Nisan da 30.1 hcg kan sonucum
5 Nisan 279
Ve bugün 10 Nisan da verdim.
Tam hesaplayamiyorum adet dongum 28-31 gün arasında değiştiği için.
Teşekkür ederim içimden geçen ilk gittiğimde kalp atışını da duyabilmek.Anladım canım, doktorlar zaten son adet tarihinin birinci günü itibariyle sayıyorlar. 5haftalıksa rahatlıkla gözükür karından ama 1-2 hafta daha beklemek istersen en azından kalp atışını duyarsın ilk gittiğinde
Aa ben de gördüm çok garipKızlar merhaba. Kesede görünen iki beyaz bokta ile ilgili bilgisi olan var mı ?
Eki Görüntüle 3230880
Merhaba hayırlı olsunMerhaba bu gruba yazmanın heyecanını yaşıyorum ilk kez adetin 28.gunu HCG 22.83 çıktı.Progestererin da. 34. Doktor iki gün sonra tekrarla dedi ve bugün de HCG 94.6; Progesteron ise 40 çıktı. Bir daha 27 sinde gitmeyi düşünüyorum.Son adet 12 Mart. O tarihe kadar kese görünür mü acaba
Hayırlı olsun canım muhtemelen 4 haftaya yakındır 1 hafta sonra kesen görünür diye tahmin ediyorum tabii ikisini bir arada kalp ve keseyi görmek duymak istiyorsan garantiye al 2 hafta sonra gitKızlar merhaba. Bir kaç gün önce idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim bugün doktora gittim beta değeri 877 çıktı. Kaç haftalık olduğunu biliyor musunuz? Şuan çok küçük olduğu için kese dahi gözükmedi. Beni de buraya eklerseniz sevinirim
Bence duyarsın ama duyamazsan da tedirgin olma 8. Haftaya kadar duyulmaması normalmişKızlar merhaba tekrardan, kalp atışınj kaçıncı haftada duydunuz genelde?
Benim gecen hafta karından uktrasonla kese+yolk görüldü,10 gün sonra yani bu hafta perşemben tekrar çağırdı kontrole ,kalp atımını duyar mıyız sizce ? 7+4 olacağız
Teşekkür ederim bakalım hayırlısı olsunHayırlı olsun canım muhtemelen 4 haftaya yakındır 1 hafta sonra kesen görünür diye tahmin ediyorum tabii ikisini bir arada kalp ve keseyi görmek duymak istiyorsan garantiye al 2 hafta sonra git
Aa ben de gördüm çok garipdoktor birşey söylemedi mi
Benim hiçbir belirtim yoktu canım. Adetin 4. günü test ile öğrendim. Şimdi ise yüzümde sivilceler çıkmaya başladı.Kızlar merhaba belirtiler ne zaman başladı sizlerin