2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Anladım canım teşekkür ederim ben biraz standardın üstündeyim peki sıkışık(idrarlı) olursak daha mı iyi olur
Ya onu söylüyorlar ama ben hiç denemedim o da sanırım şundan dolayı; mesane sistikce rahimi yukari çıkardığı için olabilir ama ben bir şey fark edeceğini düşünmüyorum aman dikkat et çok sıkışık gidersen eğer standartin da uzerindeysen görmek için ultrason cihazını karnına çok bastiracaklar kacirma

Anladım canım. Geçmiş olsun ikimize de. Benim oğlumda gebeliğimin 13. Haftasına kadar devam etmişti lekelenmelerim.
O zaman seninki normal sayılır çünkü çevremde çok kişi var bırak lekelenmeyi her gün kanaması olup 9 ay sonra kanaması kesilen çok tanıdığım var

Kızlar sol göğsümün altında, dalağım şişmiş gibi bi Ağrı giriyo beni çok zorlamıyo ama ağrı olması normal mi orda 4+5 haftalığım

Kanama sebebi birliktelik mi?

Kanama sebebi birliktelik mi?
Çarşamba günkü leke birliktelikten sonra oldu ondan şüphelenip test yapmıştım. Sonra yasaklamamıştı bir kez daha birliktelik oldu geçmişti yine leke oldu kudurukluğumuz yüzünden oldu kabul ediyorum ama bilemedim. Şimdi yasak 3 ay. Progestan başlayınca durdu lekelenme. Yatıyorum uzanıyorum. Usluyuz 3 ay

Evet ya çok bastırıyorlar Sık lavaboya gidiyorum sizde öyle misiniz? Vajinal ultrason yapar görmezse herhalde heyecandan uyuyamıyorum ayrıca kasiklarim ağrıyor

Kızlar ben aşılamadan sonra progestan fitile başladım 200 mg günde 2 kere, vagifem fitili de en başından beri kullanıyorum onu da günde 2 kere sanırım kanama olacak olsa bile olmayacak. Bu kadar fitil kullanan var mı????

Evet ya çok bastırıyorlar Sık lavaboya gidiyorum sizde öyle misiniz? Vajinal ultrason yapar görmezse herhalde heyecandan uyuyamıyorum ayrıca kasiklarim ağrıyor
Kasık ağrısı bende de var oluyor ve geçiyor. Evet sık idrar bende de var çok can sıkıcı ayy hadi bakalım ultrason fotoğrafını buraya da at

Aynen canım uslu durmanız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…