-
- Konu Sahibi sunshine__
Beta 3000 olmuştur diye hesaplıyorum inşallah görebilirim sağlıklı bir şekilde5+5’te gördüm ben ama değişebiliyor göremezsenizde endişe etmeyin alttan görünür büyük ihtimalle
İnşallah görürsünüz sağlıklaBeta 3000 olmuştur diye hesaplıyorum inşallah görebilirim sağlıklı bir şekilde
İnşallah herkesin sağlığı bebeği iyi olsunİnşallah görürsünüz sağlıkla
Ya onu söylüyorlar ama ben hiç denemedim o da sanırım şundan dolayı; mesane sistikce rahimi yukari çıkardığı için olabilir ama ben bir şey fark edeceğini düşünmüyorumAnladım canım teşekkür ederimben biraz standardın üstündeyim peki sıkışık(idrarlı) olursak daha mı iyi olur
O zaman seninki normal sayılır çünkü çevremde çok kişi var bırak lekelenmeyi her gün kanaması olup 9 ay sonra kanaması kesilen çok tanıdığım varAnladım canım. Geçmiş olsun ikimize de. Benim oğlumda gebeliğimin 13. Haftasına kadar devam etmişti lekelenmelerim.
Kanama sebebi birliktelik mi?Bat 18 şunat ama ben polikistik overim yani ne zaman yumurtladığım belli değil adet düzensizliğim var. 40. Gün bile yumurtlama olabiliyordu yani. Normal günüm geldiğinde leke geldi adet oldum sandım ama tam sökülmedim. Bu ayki adet de böyle heralde dedim gebe olduğuma ihtimal vermedim. Birkaç gün sonra İlişkiden sonra pembe leke geldi 29 martta test yaptım silik pozitif. Kan 105 çıktı. 2 gün sonrakinde 211 çıktı. Doktor yasaklamadı birlikte olduk leke yine oldu. Bilemedimneyse ilişki yasak şimdi. Kese için 14ü cuma günü gidicez doktor izne çıkmadan. Bakalım görünürse nasip. Yatıp dinleniyorum şimdi. Bu hafta rapor alırım diyorum
Çarşamba günkü leke birliktelikten sonra oldu ondan şüphelenip test yapmıştım. Sonra yasaklamamıştı bir kez daha birliktelik oldu geçmişti yine leke olduKanama sebebi birliktelik mi?
Evet ya çok bastırıyorlarYa onu söylüyorlar ama ben hiç denemedim o da sanırım şundan dolayı; mesane sistikce rahimi yukari çıkardığı için olabilir ama ben bir şey fark edeceğini düşünmüyorumaman dikkat et çok sıkışık gidersen eğer standartin da uzerindeysen görmek için ultrason cihazını karnına çok bastiracaklar kacirma
Kasık ağrısı bende de var oluyor ve geçiyor. Evet sık idrar bende de var çok can sıkıcıEvet ya çok bastırıyorlarSık lavaboya gidiyorum sizde öyle misiniz? Vajinal ultrason yapar görmezse herhalde heyecandan uyuyamıyorum ayrıca kasiklarim ağrıyor
Aynen canım uslu durmanız gerekiyorÇarşamba günkü leke birliktelikten sonra oldu ondan şüphelenip test yapmıştım. Sonra yasaklamamıştı bir kez daha birliktelik oldu geçmişti yine leke oldukudurukluğumuz yüzünden oldu kabul ediyorum ama bilemedim. Şimdi yasak 3 ay. Progestan başlayınca durdu lekelenme. Yatıyorum uzanıyorum. Usluyuz 3 ay
Ben gördüm canım kalp atışı bile oluşmuştuKızlarrr merhaba yarın 5+6 olacağım doktor randevum var. Karından ultrason ile gören var mı?
Benim hala bariz bir belirtim yokKızlar merhaba belirtiler ne zaman başladı sizlerin
Benim de aynı bi de beklenen regl günümden 3-4 gün önce kahverengi akıntım olmultu yineBenim hala bariz bir belirtim yoksadece arada bir kasik ağrısı ve göğüs hassasiyeti var göğüs hassasiyeti regle 6-7 gün kala başladı 6+2yim şu an
MaşallahBenim hala bariz bir belirtim yoksadece arada bir kasik ağrısı ve göğüs hassasiyeti var göğüs hassasiyeti regle 6-7 gün kala başladı 6+2yim şu an
İnşallah canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınMaşallahinsan çok heyecanlı oluyo benimdsha var batıma ama inş bu ay o aydır, bayramda hayırlı haber alırız unarım
MaşallahKızlarrrr biz kesemizi gorduk elhamdülillah doktor gayet düzgün dedi 4 buçuk haftalikmis 15 gün sonra kalp atışını dinlemeye gel dedi bayramdan sonra inşallah şükürler olsun