2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Acaba ikiz bebekler mi geliyor. Bende merak ettim şimdi

Benim ilk hamileliğimde hiç çıkmamıştı. Bu ikincide her gün neredeyse bir tane çıkıyor
Benimde ilk gebeliğimde yüzüm o kadar güzeldi ki ama ben gebeliğin sonuna kadar varamadım normalde bu ay doğuracaktım nasip. Bu sefer yüzüm kötü, sağlık olsun napalım

Benimde ilk gebeliğimde yüzüm o kadar güzeldi ki ama ben gebeliğin sonuna kadar varamadım normalde bu ay doğuracaktım nasip. Bu sefer yüzüm kötü, sağlık olsun napalım
Allah sağlıkla kucağına aldırsın kuzum İlk hamileliğimde benimde yüüzm epey güzelleşmişti. Kız bebekler annenin güzelliğinden alır derlerdi ama benim kızım epey cildime renk ve ışıltı katmıştı. Bu hamileliğimde de tam tersi sanırım çirkinleşiyorum . Her gebelik birbirinden farklı geçiyor :)

Bence rahat ol en fazla tek yumurta ikizidir

Kızlar merhaba belirtiler ne zaman başladı sizlerin

Adet olmadan 3-4 gün önce sağ kasik tarafimda ağrı başladı. Ama adet öncesi normal yaşadığım ağrı gibi değil. Hafif hafif kasılma gibi bu ağrı , kasılma gün geçtikçe orta kısma ilerledi. Adet öncesi göğsum çok hassaslasir ve olacağım gün korkunç kasik ağrısı başlar bu sefer olmadı ondan şüphelenip erken gebelik testi yaptırdım hayalet çizgi çıktı.
Ben ağrım az diye şüphelenip test yaptirdim açıkçası

Lekelenme devam ettiği için kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım. Zeynep Kamile geldim. Özel hastaneye gidiyordum bir haftadır sadece hcg bakıldı. Hcg düzenli artmasına rağmen kimyasal olabilir dedi ve 2 günde 1 iki katına çıkmasına rağmen (4 kez bakıldı )Leke kesilmeyince progestan vermişti. O kadar her işleme para verdim muayene için bir sürü para ödedim ama bir devlet hastanesi değillermiş. Takip ve müdahalede emsey sınıfta kaldı bence. Bundan sonra gitmem hayatta gerçekten neyi bekliyordu müdahale etmek için anlamadım. 6 gündür neden müdahale etmediler. Devlet hastanesinde 2 saate gerekli iğneyi olup evime geçeceğim. Anadolu yakasındaki anneler emseyi önermiyorum kendimce. Hakkımı da helal etmiyorum.

Anladım kuzum ne güzel Rabbim bana da nasip etsin inş bu arada benimde cuma pikti cumartesi günü sabah yine yumurtlamam devam ediyordu akşam sahura yakın çatlamam oldu pazar günüde yaptığında ovülasyon çatlamıştı görmüş oldum , bu arada bugün bel ağrım var sanki adet olmadan insanın beli ılık ılık ağrı gibi olur ya bugün öyleyim böyle hemen bir şey hissetmek çok zor olduğunu biliyorum anlamadım üşüttüm belkide

İnşallah size de nasip olur herkeste belirti farklı oluyor benim göğüslerde hassasiyet vardı özellikle sağ göğsüm gözle görülür şekilde şişkinlik vardı dokunamıyordum bile regle 1 hafta kala test yaptım negatifti sinirim bozuldu baya bende artık yok düşüncesi içerisindeydim. Regle 4 gün filan kala adet olunca sancilanir ya karnın öyleydi ara ara geliyor sabahtan akşama kadar değildi mesela

Genelde öyle derler evet, sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil güzellik gelip geçici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…