2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Öyle yapacağım sağlık olursa yarınbugün burda paskalya bayramı var kapalı zaten heryer ve aciller ana baba günüdür

Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah, bulantı çok nadir çok şükür. Sadece olur olmadık saatlerde uyku çöküyor yemek yerken bile uykum geliyor. Yeter ki böyle geçsin inşallah bakalım her şeyin hayırlısı

Merhaba ben 6+1 im çok şükür henüz bulantı vs yok sadece göğüs hassasiyeti ve deli gibi kaşıntı derim geriliyor gibi hissediyorum bacaklarım ve belim kaşınıyor sürekli benim de 5+3 te kanamam oldu o günden beri yatıyorum ama çok şükür kanama ve leke durdu senin durdu mu kanaman ? Fitil veya başka birşey kullanıyor musun sende durumlar ne ?

Kızlarrr merhaba yarın 5+6 olacağım doktor randevum var. Karından ultrason ile gören var mı?
Canım ben 4+6 da alttan gördüm 5+6 da da karından yolk kesesi ile birlikte cihaz kötü olmasına rağmen çok net görüldü ama doktorum kilonun da çok etkisi olduğunu zayıf olduğum için net görüldüğünü söyledi

Kızlar benim yumurta sağ taraftaydı kese de göründü çok şükür ama sağ tarafımda böyle şiddetli olmayan minik ağrılar var bu normal mi acaba

Kızlar benim yumurta sağ taraftaydı kese de göründü çok şükür ama sağ tarafımda böyle şiddetli olmayan minik ağrılar var bu normal mi acaba
Ayyni şekilde benim de sağ taraf batıyor doktorum çok normal kasların geriliyor ve kan oralara daha hızlı pompalanıyor dedi normalmiş yani

Öğrendiğimden beri lekelenme geçmiyordu. Yani azalıyor tekrar hafif geliyordu. Bugün de gitmek istedim nöbetçi kadın doğumcu baktı. Zaten henüz çok erken olduğu için keseyi göremedi. Cumadan beri hcg 2 katına çıkmış. Kan uyuşmazlığı testi yaptı şükür negatif. Ama aşı olacağım yarın devlet doktoruna da sorup öyle iğne olmak istedim.
Progestan başladık ilk hapı aldım kesildi gibi lekelenme şuan. Yatıyorum bu hafta rapor aldım. Bakalım cuma doktor ne diyecek

Ayyni şekilde benim de sağ taraf batıyor doktorum çok normal kasların geriliyor ve kan oralara daha hızlı pompalanıyor dedi normalmiş yani
Ay çok şükür teşekkür ediyorum canıııım sorun olmasın da razıyız minik batmalara

Canım merhaba. Kanamam durdu ama kahverengi lekelenmem devam ediyor. Ben de 4 gündür dinlenme ve uzanma modundayım. Doktor kese ettafında kanama görmediği için ve rahim ağız kısmında gördüğü için fitil vermek istemedi iğnelerin de artık güvenirliği tartışılır durumda vermek istemiyorum sadece dinlenebilir misin dedi. Tamam dedim ben de o yüzden hiç bişey kullanmıuorum şu an? Sen kullanıyor musun?

Benim ne rahim ağzında ne rahimde kanama alanı yoktu yerleşme kanaması olabilir dedi iğne vurdu fitil verdi inşallah biter senin de lekelenmen inşallah en yakın zamanda durur

Anladım canım teşekkür ederim ben biraz standardın üstündeyim peki sıkışık(idrarlı) olursak daha mı iyi olur

Benim ne rahim ağzında ne rahimde kanama alanı yoktu yerleşme kanaması olabilir dedi iğne vurdu fitil verdi inşallah biter senin de lekelenmen inşallah en yakın zamanda durur
Anladım canım. Geçmiş olsun ikimize de. Benim oğlumda gebeliğimin 13. Haftasına kadar devam etmişti lekelenmelerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…