- 26 Temmuz 2019
- 2.305
- 3.908
-
- Konu Sahibi sunshine__
Evet canım doktorum söyledi tek tek açıkladı bak burası yolk kesesi çok net görünüyor 1.1 cm olmuş dedi. Doktorun tanıdığın bildiğin bir doktor mu ? hani ilk defa gittiysen birkac sefer daha git tavrını açıklamalarını beğenmezsen direkt değiştir canım bebeğin iyi olması tamam güzel de en büyük faktörlerden biri de iyi doktora denk gelmek benim ilk doktorum pek hoşuma gitmedi daha doğrusu doktoru sevdim de hastaneyi sevmedim direkt değiştirdim eski doktoruma gittim senin de içine sinmeyen en ufak bir durum olursa direkt değiştirmeni öneririmSeninkinin içindeki o küçük şey yolk kesesimiymis doktor mu söyledi bana niye bisey demedi ki ya
Ben şu an 6+2yim. 5+6 iken yani cuma günü gittim karından gördük 1.1 cm di şimdi minişim ne kadar büyümüştür bilmiyorum randevum taaa 17sindeBende bugün ilk defa kese gördüm yolk çok belli belirsizdi. Kaç haftalık şuan kesenizin büyüklüğü ne?
İnşallah en kısa sürede mutlu haberler alırsınızAnladım kuzum ne güzel Rabbim bana da nasip etsin inşbu arada benimde cuma pikti cumartesi günü sabah yine yumurtlamam devam ediyordu akşam sahura yakın çatlamam oldu pazar günüde yaptığında ovülasyon çatlamıştı görmüş oldum , bu arada bugün bel ağrım var sanki adet olmadan insanın beli ılık ılık ağrı gibi olur ya bugün öyleyim böyle hemen bir şey hissetmek çok zor olduğunu biliyorum anlamadım üşüttüm belkide
Benim hep kimyasal gebelik ya da dış gebelik oluyordu hayatımda ilk defa normal hamile kalıp kese gördüm. Doktorda vajinal muayene yaptı her hafta da kontrol edecekmiş karından ne zaman yapar bilmiyorumBen şu an 6+2yim. 5+6 iken yani cuma günü gittim karından gördük 1.1 cm di şimdi minişim ne kadar büyümüştür bilmiyorum randevum taaa 17sindesenin kaç haftalık ?
Yolk kesesi nedir acaba kaç kese oluyorMaşallahben içinde yolk kesesini de gördüm sanki, yanlış mı görüyorum
Her hafta kontrol edecek olması mükemmel bir lütuf vallaBenim hep kimyasal gebelik ya da dış gebelik oluyordu hayatımda ilk defa normal hamile kalıp kese gördüm. Doktorda vajinal muayene yaptı her hafta da kontrol edecekmiş karından ne zaman yapar bilmiyorum
Canım hani bebeğin eşi derler ya oYolk kesesi nedir acaba kaç kese oluyor
Yaa ben bilmediğim için yada daha oluşmadığı için görmedim demekkiCanım hani bebeğin eşi derler ya oyani bebeğin kordon oluşmadan önceki beslendiği yer, ilk başlarda kesenin içinde ufak bir kese daha oluşuyor sonra bebek büyüyüp kordon olustukca yolk kesesi küçülüyor. Yolk kesesini görmek boş gebelik olmadığını ve bebeğin kalbinin atmaya başlayacağını gösteren de bir şey o yüzden herkes oh yolk kesesini gördük diyor
Kesenin içinde ilk görülen yuvarlak şey yolk sac oluyor. Sonra ona bağlı şekilde bebek büyüyorYolk kesesi nedir acaba kaç kese oluyor
Yani sürekli vajinal muayene iyi mi bilmiyorum ama çok uzun senelerdir bekliyorduk doktorda beni hep takip eden doktorda sağolsun hep iyi ilgilendi. 6sene sonra olunca her hafta takip edecem dedi. Ya sende de adet ağrısı oldu muHer hafta kontrol edecek olması mükemmel bir lütuf vallabenim de 2 kimyasal 1 düşük oldu ben de ilk defa bu kadar ilerledim seni çok iyi anlıyorum
Ultrason fotoğrafı varmı?Bende cuma günü öğrendim cumadan beri takipteyim bu gün de gittm karnımdan göremedik ama alttan gördük şükür 15 gün sonraya kalp için randevulaştık 5+1 dedi dr
Yaa inşallah sağlıcakla alalım hepimizde kucağımıza çok iyi her hafta olması ilgili de çok seviyorum insanı rahatlatıyor stres olmamak iy bir şeyYani sürekli vajinal muayene iyi mi bilmiyorum ama çok uzun senelerdir bekliyorduk doktorda beni hep takip eden doktorda sağolsun hep iyi ilgilendi. 6sene sonra olunca her hafta takip edecem dedi. Ya sende de adet ağrısı oldu mu
EvetUltrason fotoğrafı varmı?
Valla canim ne yalan soyliyim beğenmedim tavırlarını falan kendimi devlet hastanesine gitmiş gibi hissettim tip merkezi olduğu için diğer hastanelere göre daha uygun muayenesi 225 liraydı belki de o yüzden böyleydi son adet tarihimi bile sormadı hamile bir arkadaşım var o da şaşırdı nasıl sormaz diye. Alttan bakıp keseye göre 4 buçuk Haftalik dedi başka da birsey demedi işyerine vermek için hamile olduguma dair yazı istedim el yazısıyla minnet eder gibi bir yazı yazdı onu da kabul etmiyormuş isyeri bir kaç gün sonra tekrar ağız eğip isticem malesefEvet canım doktorum söyledi tek tek açıkladı bak burası yolk kesesi çok net görünüyor 1.1 cm olmuş dedi. Doktorun tanıdığın bildiğin bir doktor mu ? hani ilk defa gittiysen birkac sefer daha git tavrını açıklamalarını beğenmezsen direkt değiştir canım bebeğin iyi olması tamam güzel de en büyük faktörlerden biri de iyi doktora denk gelmek benim ilk doktorum pek hoşuma gitmedi daha doğrusu doktoru sevdim de hastaneyi sevmedim direkt değiştirdim eski doktoruma gittim senin de içine sinmeyen en ufak bir durum olursa direkt değiştirmeni öneririm
Bence de değiştir doktorunuzu çok kaba zaten hassas bir süreç. Yani bana son adet tarihim soruldu bu ayda neler olacağını anlattı bilmem ne bi sürü şey söyledi. Önümüzdeki hafta başka bir doktora gidebiliyorsanız gidin. Bazı doktorlar mesaiye kalıyor onu takip edip gece de gidebilirsiniz eğer gündüz sorun oluyorsaValla canim ne yalan soyliyim beğenmedim tavırlarını falan kendimi devlet hastanesine gitmiş gibi hissettim tip merkezi olduğu için diğer hastanelere göre daha uygun muayenesi 225 liraydı belki de o yüzden böyleydi son adet tarihimi bile sormadı hamile bir arkadaşım var o da şaşırdı nasıl sormaz diye. Alttan bakıp keseye göre 4 buçuk Haftalik dedi başka da birsey demedi işyerine vermek için hamile olduguma dair yazı istedim el yazısıyla minnet eder gibi bir yazı yazdı onu da kabul etmiyormuş isyeri bir kaç gün sonra tekrar ağız eğip isticem malesef
Yaaaa gerçekten mi benimde öyle Yumrtlama cuamrtesi bitti pazar günü daha az sanki belim mi ağrıyor dedim bugün böyle ılık ılık tam regli ağrısı da değil ona benzer bi bel ağrısı gibi ılık ılık can acıtıcı değil umarım benimde gebeliğin habercisidir hiç yumurtlamadan sonra böyle olmazdım bana dua et canım
Amin amin inş dualarınızı eksik etmeyin hamilelerin duaları kabul olur derlerİnşallah en kısa sürede mutlu haberler alırsınız