2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Anladım canım teşekkür ederim 😊 ben biraz standardın üstündeyim 😂 peki sıkışık(idrarlı) olursak daha mı iyi olur
Ya onu söylüyorlar ama ben hiç denemedim o da sanırım şundan dolayı; mesane sistikce rahimi yukari çıkardığı için olabilir ama ben bir şey fark edeceğini düşünmüyorum 🤭 aman dikkat et çok sıkışık gidersen eğer standartin da uzerindeysen görmek için ultrason cihazını karnına çok bastiracaklar kacirma 🤭🤭🤭

Anladım canım. Geçmiş olsun ikimize de. Benim oğlumda gebeliğimin 13. Haftasına kadar devam etmişti lekelenmelerim.
O zaman seninki normal sayılır çünkü çevremde çok kişi var bırak lekelenmeyi her gün kanaması olup 9 ay sonra kanaması kesilen çok tanıdığım var

Kızlar sol göğsümün altında, dalağım şişmiş gibi bi Ağrı giriyo beni çok zorlamıyo ama ağrı olması normal mi orda 4+5 haftalığım

Bat 18 şunat ama ben polikistik overim yani ne zaman yumurtladığım belli değil adet düzensizliğim var. 40. Gün bile yumurtlama olabiliyordu yani. Normal günüm geldiğinde leke geldi adet oldum sandım ama tam sökülmedim. Bu ayki adet de böyle heralde dedim gebe olduğuma ihtimal vermedim. Birkaç gün sonra İlişkiden sonra pembe leke geldi 29 martta test yaptım silik pozitif. Kan 105 çıktı. 2 gün sonrakinde 211 çıktı. Doktor yasaklamadı birlikte olduk leke yine oldu. Bilemedim 😔 neyse ilişki yasak şimdi. Kese için 14ü cuma günü gidicez doktor izne çıkmadan. Bakalım görünürse nasip. Yatıp dinleniyorum şimdi. Bu hafta rapor alırım diyorum
Kanama sebebi birliktelik mi?

Kanama sebebi birliktelik mi?
Çarşamba günkü leke birliktelikten sonra oldu ondan şüphelenip test yapmıştım. Sonra yasaklamamıştı bir kez daha birliktelik oldu geçmişti yine leke oldu 🥹 kudurukluğumuz yüzünden oldu kabul ediyorum ama bilemedim. Şimdi yasak 3 ay. Progestan başlayınca durdu lekelenme. Yatıyorum uzanıyorum. Usluyuz 3 ay 🫠

Ya onu söylüyorlar ama ben hiç denemedim o da sanırım şundan dolayı; mesane sistikce rahimi yukari çıkardığı için olabilir ama ben bir şey fark edeceğini düşünmüyorum 🤭 aman dikkat et çok sıkışık gidersen eğer standartin da uzerindeysen görmek için ultrason cihazını karnına çok bastiracaklar kacirma 🤭🤭🤭
Evet ya çok bastırıyorlar 😂 Sık lavaboya gidiyorum sizde öyle misiniz? Vajinal ultrason yapar görmezse herhalde heyecandan uyuyamıyorum 😊 ayrıca kasiklarim ağrıyor 😂

Kızlar ben aşılamadan sonra progestan fitile başladım 200 mg günde 2 kere, vagifem fitili de en başından beri kullanıyorum onu da günde 2 kere 😂 sanırım kanama olacak olsa bile olmayacak. Bu kadar fitil kullanan var mı????

Evet ya çok bastırıyorlar 😂 Sık lavaboya gidiyorum sizde öyle misiniz? Vajinal ultrason yapar görmezse herhalde heyecandan uyuyamıyorum 😊 ayrıca kasiklarim ağrıyor 😂
Kasık ağrısı bende de var oluyor ve geçiyor. Evet sık idrar bende de var çok can sıkıcı 😂 ayy hadi bakalım ultrason fotoğrafını buraya da at 😍

Çarşamba günkü leke birliktelikten sonra oldu ondan şüphelenip test yapmıştım. Sonra yasaklamamıştı bir kez daha birliktelik oldu geçmişti yine leke oldu 🥹 kudurukluğumuz yüzünden oldu kabul ediyorum ama bilemedim. Şimdi yasak 3 ay. Progestan başlayınca durdu lekelenme. Yatıyorum uzanıyorum. Usluyuz 3 ay 🫠
Aynen canım uslu durmanız gerekiyor 😂

Kızlarrrr biz kesemizi gorduk elhamdülillah doktor gayet düzgün dedi 4 buçuk haftalikmis 15 gün sonra kalp atışını dinlemeye gel dedi bayramdan sonra inşallah şükürler olsun🤲🤲

Eklentiler

• IMG-20230410-WA0000.jpeg
    IMG-20230410-WA0000.jpeg
    98,6 KB · Görüntüleme: 77
X