2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Biz dün kutladık güzel geçti umarım sizinki de güzel geçer süslemeyi böyle yaptım börek,pogaca vs tabaklama da ekledik masaya koymadım Allah'tan pastanın tadı da güzel ve tazeydi

Eklentiler

• IMG_20241125_142759.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 15
Biz dün kutladık güzel geçti umarım sizinki de güzel geçer süslemeyi böyle yaptım börek,pogaca vs tabaklama da ekledik masaya koymadım Allah'tan pastanın tadı da güzel ve tazeydi
Çok güzel olmuş pembe bayılırım:) nice sağlıklı ömrü olsun yolu bahtı açık olsun daima inşallah

Çok sevindim sizin adınıza.rabbim dermansız dert vermesin,evlatlarımızla sınamasın bizi.çok tesekkür ederim cevaplarınız için

Gece beslemesini kesme konusunda bir sey dedu mi doktorlariniz? 1 yasta birakacagiz demisti bizimki su an birakmaktan cok uzak bir noktadayizBu hafta 1 oluyoruz
Bizim doktorumuz 7.-8. aydayken artik gece beslenmesine ihtiyacı yok dedi sadece su verin dedi dişlerine de iyi gelir, biz bıraktık o zamandan 1-2 hafta sonra gece beslenmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…