Bize de öyle dedi. Ben 150 ml suya bir ölçek mama koyuyorum. Daha erken uyanmıyor. Gerçekten açlıktan kalkmıyormuş yani. O biberonu eme eme uyuyor ama. Hatta bu gece iki kere yaptım böyle.
Bu arada ben dogum günü için bunları aldım. Elbise bir yaş guzel oldu ama ayakkabı 6-12 almıştım küçük geldi. İade ettim, bir büyüğünü sipariş verdim. Yanında toka da göndermişler. Süsleme işini kız kardeşim yapacak, biraz balon bir iki süs vs. O çok güzel yapar böyle şeyleri. İlk yas olduğu için ailelerle evde kutlamak istedik. İnşallah güzel olur.
Biz dün kutladık güzel geçti umarım sizinki de güzel geçer süslemeyi böyle yaptım börek,pogaca vs tabaklama da ekledik masaya koymadım Allah'tan pastanın tadı da güzel ve tazeydi
Biz dün kutladık güzel geçti umarım sizinki de güzel geçer süslemeyi böyle yaptım börek,pogaca vs tabaklama da ekledik masaya koymadım Allah'tan pastanın tadı da güzel ve tazeydi
Estağfurullah ne kusuru. Bizim geniz eti büyüklüğü sorunumuzda vardı. Öksürüğü tetikliyordu ameliyatsız halletmeye çalıştık ama olmadı 4 yaşında ameliyat oldu. Sonrasında bir süre daha bülent hoca ilaç tedavisi uyguladı ve sonra gerek kalmadı. Okul dönemleri hasta olsada olmasada sabah akşam hava kullandık. Astım hastalarına verilen bir hava. Yaz döneminde bırakıyorduk. Hasta olduğu dönemlerde de ekstra havalar kullanıyorduk 6 ayda bir solunum testine götürüyorduk. Bu sene tamamen bıraktık ilaçları gerek yok artık dedi ağustosta solunum testi güzel çıktı çok şükür.
Gece beslemesini kesme konusunda bir sey dedu mi doktorlariniz? 1 yasta birakacagiz demisti bizimki su an birakmaktan cok uzak bir noktadayizBu hafta 1 oluyoruz
Bizim doktorumuz 7.-8. aydayken artik gece beslenmesine ihtiyacı yok dedi sadece su verin dedi dişlerine de iyi gelir, biz bıraktık o zamandan 1-2 hafta sonra gece beslenmesini