2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
2.maddeyi hergun mu yaptin canim bir de eş de oldugunu nasil anliyoruz cok ozel ama iliski prezervatifli olunca da ayni risk var mi

Hadi size soru yemek ve uykusuzluk dışında sizi zorlayan şey nedir?
Benim ki kızın tırnaklarını kesmek. Kestirmemek için deliriyor resmen.
Uyurken kesiyorum ya da sevimli dostlar acip babayi da cagiriyorum ha bir de bazen uzuyir da uzuyor ve ben disari da emeklemesine engel olmadigim icin o tirnaklar kirilmis oluyor o hafta yeryuzu kesmis oluyor bir nevi :) beni en zorlayan bana yapismasi an an misal bugun arkadasimdayim 15 dk da bir ben aklima dusuyorym oyun oynarken kalkip gelip bacaklarima yapisiyor evde demiyorum bile illa yaninda oturacagim ve o oyle oynayacak yok karsi koltukta uzanayim yok efendim o an bi toz alayim ayni odada ıh musaade yok ama bi taraftan cok guzel.degil mi bizi boyle seven birinin olmasi.

Uyurken kesebiliyorum sadece. Asla durmaz ki.
Bez değiştirmek krem sürmek ve giyinmek en zorlandığım şeyler. Hiç durmuyor, fıkır fıkır. Alt açma bezini uzun zamandır kullanmıyoruz. Bugün banyodan sonra sermiştim. Baktım ben oturuyorum üstünde, bebe odanın öbür ucunda.

Tırnak törpüsü kullanıyoruz, ben kucağıma oturtuyorum bir eline oyalanacağı şey veriyorum eşim törpü yapıyor. Tabi durmuyor sıkılıyor.

Cevap verip uyuyorum : bugun sabah avakado yumurta tahin yedi zar zorrr yarim yamalak aksam kiymali sehriye corbasi ve az sytlac. Aralarda mama. ve diger cevaplarin ornek olmasini bekliyorum
Sabah:
yeşil zeytinli yumurta
Tahin pekmez
Bir dilim tandır ekmeği
Yarım kase yoğurt
Domates
Ara öğün:
Portakal
200 ml süt
Öğle-ikindi yemeği
Sebzeli mercimek çorbası
Bir dilm tandır ekmeği
Akşam yemeği:
1 izmir köfte
2patates
Üç dört kaşık yoğurt
Ara öğün:
Muz
200 ml süt
Yatarken duruma göre biraz daha yedirdiğim oluyor

Benim en zorlandığım şey iş yaparken bacağıma yapışması gerçi şuan herşeye zorlanıyorum çünkü pek hareket edemez oldum içerdeki mübarek ikiz sanki
Artık yerleri silerken oda bez alıp yerleri siliyor temizlik hayatımızın bir parçası oldu
Bide şu burun çekme aletini çalıştırıp ağzına sokup tükürüklerini çektiriyor sürekli yapıyor bunu bozulacak alet oğluşumdan memnunum genel olarak uykusu yemesi gayet idare eder

Eklentiler

• IMG_3526.jpeg
    214,2 KB · Görüntüleme: 20
Valla ben yapamıyorum canım ana yemek artı salatalık ya da yoğurt oluyor. 1 öğünü genelde etli oluyor. Ama bu ara üst 3. Ve 4. Diş çıkıyor iştahsız ve mızmız muşmulam. Dün akşam burdan esinlendim brokolili gözleme yaptım, haşladıklarımdan da brokoli ayırdım verdim. Daha çok yerdeki parkeler yedi

2.maddeyi hergun mu yaptin canim bir de eş de oldugunu nasil anliyoruz cok ozel ama iliski prezervatifli olunca da ayni risk var mi
Gittiğim bir doktor bu enfeksiyonun erkeklerde de olduğunu bizlerden onlara geçtiğini ama onlarda bizdeki gibi etki etmediğini sadece beklediğini ve gerekirse eşiminde antibiyotik kullanmasını söylemişti. Baştan sona prezervatif varsa bence sorun olmaz ama sonradan takılıyorsa enfeksiyon geçer bize.

Buarada pişikten çok şikayetçiydim son zamanlarda anne sütünü bıraktığından beri yakamızı bırakmamıştı
Farkettim ki mercimek çorbası içtiği zaman oluyor pişik sizdede mercimek pişik yapıyormu çorbayı yapınca içine havuç soğan sarımsak patates bulgur mercimeği ni daha az koyuyorum seyreltilmiş oluyor ama gene de pişik oldu azıcık

Kızlar keçi tereyağı ya da normal tereyağı ne önerirsiniz?
Keçi ürünlerini ben yiyemediğim için sadece sütünü kullanıyorum oğluma yemekleri ortak yiyoruz artık sadece bebek yiyeckse siz kendi ağız tadınızıda düşünün yoksa keçi ürünleri daha iyi tabi

Her şey yaa, vallahi kızımdan şikayet gibi değil de her şey gerçekten. Kızım yürüyor ama adeta bir koala hala, ayağa kalkıp bir adım attığım anda yapışıyor ve kucakta. Şu içmek, tuvalete gitmek bile mesele oluyor ister istemez ama alıştım. Bu da bir süreç diye bakıyorum.

Tırnak kesmek bizde imkansız uyuyunca ayagıma alıp kesebiliyorum sadece.benim en zorlandığım alt değiştirmek asla yatmak istemıyor köşe kapmaca oynuyor resmen

Ben oyun oynuyorum ya çocuk gece uyanınca sallarken falan çok uyandığı için sinir geliyor yoksa. Oyun açınca kafam dağılıyor

Benim de böyle sürekli yapışık sürekli ağlıyor. Hep böyle olduğu için rahatsızlanınca anlayamıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…