- Konu Sahibi sunshine__
-
- #82.741
Çok geçmiş olsun umarım çabukcak iyileşirBurnu gece tıkanıyor gündüz yeşil akıyor , kötü bi öksürüğü var halsiz 1 haftayı geçti ama iyileşemedi umarım iburamin iyi gelir
Çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun umarım çabukcak iyileşir
Ben çok yorgunum analar. Üç gün deliksiz uyusam ancak toparlarımKizlar pek sessiz buralar bugun ben de simdi girebildim
Ben tumBu arada brüksel lahanası piştiğinin ikinci günü bebetoya verilir mi?
BEn dee nasil uyuyacagiz sus Allah askina gercek sanirlarBen çok yorgunum analar. Üç gün deliksiz uyusam ancak toparlarım
Çoğu yemeği ben de ikinci güne veriyorum ama ilk defa yaptım bunu, emin olamadım.Ben tum
Yemeklerin 2. Gün verildiğini düşünüyorum bazıları hariç, ıspanak, mantar, pilav, makarna, balık, tavuk gibi canım… ama farklı bilgisi olan varsa ben de bilmek isterim
Ispanak ve icinde balik olan corbayi verdim ya ikinci gun vermeyim bir dahaBen tum
Yemeklerin 2. Gün verildiğini düşünüyorum bazıları hariç, ıspanak, mantar, pilav, makarna, balık, tavuk gibi canım… ama farklı bilgisi olan varsa ben de bilmek isterim
Cevap verip uyuyorum : bugun sabah avakado yumurta tahin yedi zar zorrr yarim yamalak aksam kiymali sehriye corbasi ve az sytlac. Aralarda mama. ve diger cevaplarin ornek olmasini bekliyorumKızlar Twitterda cekubalım diye bir hesap var hani bebeğim bugün ne yedi diye paylaşan. Gecen bir baktım bir yaşındayken de çok çeşitli ve miktar olarak da benim için çok fazla tabakları var bebesi için. Böyle çok çok çeşitli yapıyor musunuz bir öğün için?
Bir şey olmaz, bize de annelerimiz vermis ama bu tür şeyler tekrar pişince zararlı madde oluşuyormuş vs. Dikkat etmekte fayda var tabi canımIspanak ve icinde balik olan corbayi verdim ya ikinci gun vermeyim bir daha
Canım çok geçmiş olsun. Bir kaç yıl önce ben de bu durumdan çok muzdariptim. Aynı senin gibi ilerlerse idrar yoluna kadar gidiyor ve crp yüksek çıkıyordu. Antibiyotik fitil krem ne varsa kullandım ama bir süre sonra tekrar başlıyordu. Sorunu kökten çözmediğim içinmiş. Birazdan yazacaklarımı yaptım ve çok şükür 6-7 yıldır belki daha fazla hiç olmadı. İnşallah tekrarlamaz. (Amin)Kizlar vajinal enfeksiyon var demistim gecenlerde ama pesine idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum CRP 66 cikmisti suan yine basladi. Fitil antibiyotik hep kullandim yasayanlar siz ne yaptiniz
Doktor kullandığımız ocean microferi 1 ml den 3 ml çıkarmamı o bitince ferro ya 1 ölçekle geçebileceğimizi söyledi. Hgb 116. Zaten en fazla 127 olurmuş. Bazı doktorlar hgb iyiyse Feritine o kadar bakmıyormuş anlamış değilim ben de. Bizim ki emiyor geçenlerde burda 3 günlük yemek listesi paylaşmıştım şimdi o kadarda yemiyorBizim de ferritin 5 çıkmıştı 9 aylıkken. 1 yaş tahilinde 14e yükseldik. Hala yükseltmeye çalışıyoruz. Doktor takviye verdi mi? Hgb kaç çıktı? İştahı nasıl seninkinin? Benimki hala sadece emiyor gibi bi şey
Ben öyle paylaşımları izleyemiyorum ya dolu dolu tabaklar iştahlı bebekler.. İzleyince psikolojim bozuluyor çok kafaya takıyorum bu çocuk neden az yiyor böyle çeşitli yemiyor diye. Zaten sürekli uyku sıkıntısı bir de yemeği kafaya takmayım diyorum. Bazen normal yiyor bazen her şeyi ağzından geri çıkarıyor. Anlamaya çalışıyorum bir insanı tanımaktan çok daha zor bebeği anlamakKızlar Twitterda cekubalım diye bir hesap var hani bebeğim bugün ne yedi diye paylaşan. Gecen bir baktım bir yaşındayken de çok çeşitli ve miktar olarak da benim için çok fazla tabakları var bebesi için. Böyle çok çok çeşitli yapıyor musunuz bir öğün için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?