Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebişi yürümesi için nasıl cesaretlendirebilirim ya yürümemesi sorun değil de sürekli yere bırakıyor kendini çok özgüvensiz gibi tek ayakta durabiliyor ama yine aynı meseleden yere çöküyor
Kızlar benim bebiş öncden düzenli hergün 1 defa kakasını yapardı 1 yaşına girdiğinden beri 2-3 güne bir yapıyor. Ve yaparken zorlanıyor. Bazen çok katı olsa da bazen yaptığında öyle katı olmuyor ama yine de zorlanıyor. Kurukaysı kaynatıp suyunu içirdim, z.yağı verdim falan başka ne önerirsiniz. Daha çok su teklif edeceğim ama su ile de karnı doysun istemiyorum.
Armut ve kuru erik kaynatıp püre haline getirip içine yarım çay kaşığı tarçın… inanılmaz açıyor katı kakayi canim… YouTube da bir pedagogdan izlemiştim sanırım ve denemiştim ishal olmuştu bu sefer ama biraz fazla yedirdim, sen 5 yemek kaşığı yedirsen yeter bence…
Bebişi yürümesi için nasıl cesaretlendirebilirim ya yürümemesi sorun değil de sürekli yere bırakıyor kendini çok özgüvensiz gibi tek ayakta durabiliyor ama yine aynı meseleden yere çöküyor