- Konu Sahibi sunshine__
- #82.861
Sart mi ki bizim karsi sahilde bu tarz var oynuyor evde de koltuklar ve yerde yatak var o yataga cikip ordan koltuk tepelerine cikiyor almam sanirimÖğrenme kulesi/merdiveni kullanan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sart mi ki bizim karsi sahilde bu tarz var oynuyor evde de koltuklar ve yerde yatak var o yataga cikip ordan koltuk tepelerine cikiyor almam sanirimÖğrenme kulesi/merdiveni kullanan var mı?
İnternetten baktım, doktorun söylediği şeylerden birine benziyor. İnternette kesi olan yerin iyileşmemesi diye okudum ama doktor bana iyileştiğini ama orda çukurluk kaldığını, orda kan biriktiği için sızıntı şeklinde kanama olduğunu söyledi. Polip ve kistleri söyledi bi de. Lekelenme için çok rahatsız ettiğinde histeroskopi ile yakıyoruz dedi. Benim adetten sonra 14. Güne kadar falan hafif hafif pembe lekelenmem oluyor. Son üç gün iyice kahverengiye dönüyor. O süreçte karnımda ağrı değil de batma ve şiş gibi rahatsızlık hissi oluyor. Geçmiş olsun ikimize de. Ben kanserim herhalde diye gittim doktora. Sevinip çıktım.Bende ikinci sezaryenden sonra istmosel olmuş sezaryene bağlı oluşan bir şeymiş lekelenme sürelerinin uzaması bundan ama ameliyatlık boyutta değil dedi.
Ama reglilerin gecikmesi ya da sık regli olmam tamamen hormonal bir durummuş bu düzensizlik maalesef bende de 3-4 tane kist oluşturmuş ağrı yapar dedi ama ağrım yok. 3 ay hap kullanıp bende kontrole gidicem bakalım ne diyecek
Yaparım bunu da disini geçirip etimi uzatırken söylediğim/gösterdiğim şey dikkatini cekmezse yine vay halimeCanım cici demek veya kızmak yerine hareketi manipüle etmek gerekiyormuş. Büyük ihtimal dikkat çektiği için yapıyor ya da diş sancısından yapıyordur ama unutturmak için manipüle şart.
Direk dikkatini dağıtmak başka bir şey göstermek gibi.
Bizim oğlanda bir kere elini boğazına sokup öğğ yaptı annemle kayınvalidem direk yapma yapma diye bağırdı sonra bizim oğlan üst üste yapmaya başladı dikkat çektiğini anladığı için. Bende o anlarda direk ya suluğunu veriyorum ya oyuncağını gösteriyorum ya da işte ege ablan okula mı gitti falan gibi şeylerle onu unutturmaya çalışıp o hareketin dikkatimi çekmediğini anlatmaya çalışıyorum. He boşa kürek çekiyorum o ayrı çünkü annemle kv hala yapma diye bağırıyo ben onlara anlatamıyorum ki egeye nasıl anlatayım![]()
Birkaç defa ben de kızdım gayriihtiyari çünkü etimi kopardı resmen ama benimkinde pek tesiri olmadı bununBen direk sert cikiyorum benimki de yuzume vurup tirnak geciriyor hayir istemiyorum diye gecen ciddi anlamda sert demisim ve durup yuzume vsay bana bana biricik kizina ha bakisi atip tamam oyle olsun der gibi vazgecti. Ha o gun hakketen tepkimi net vermistim ki ben bunu hayatta herkese karsi yapacagim guzel oluyor
Sartliktan değil anam mutfakta iş yapmak demek ölüm çemberine girmek demek benim için. Mutfakta yanıma alsam diye düşündüm ama bilemiyorum, para verip aldığım her şey öylece duruyorSart mi ki bizim karsi sahilde bu tarz var oynuyor evde de koltuklar ve yerde yatak var o yataga cikip ordan koltuk tepelerine cikiyor almam sanirim
Çok geçmiş olsun Allah korusun Sibel ya hemen öyle şeyler düşünme bir dahaİnternetten baktım, doktorun söylediği şeylerden birine benziyor. İnternette kesi olan yerin iyileşmemesi diye okudum ama doktor bana iyileştiğini ama orda çukurluk kaldığını, orda kan biriktiği için sızıntı şeklinde kanama olduğunu söyledi. Polip ve kistleri söyledi bi de. Lekelenme için çok rahatsız ettiğinde histeroskopi ile yakıyoruz dedi. Benim adetten sonra 14. Güne kadar falan hafif hafif pembe lekelenmem oluyor. Son üç gün iyice kahverengiye dönüyor. O süreçte karnımda ağrı değil de batma ve şiş gibi rahatsızlık hissi oluyor. Geçmiş olsun ikimize de. Ben kanserim herhalde diye gittim doktora. Sevinip çıktım.
Ben kullaniyorum.Sabah kahvaltisini birlikte hazirliyoruz,banyoda dislerimizi fircaliyoruz va epey kullaniyorum..Bi de bisilere tirmanma ihtiyaci var onun icin de cok iyi oluyor iniyor ciniyor gun icinde oynuyorÖğrenme kulesi/merdiveni kullanan var mı?
Evet evet emziriyorum hala..Mutluyum olmamaktan da artik kac ay oldu diye bir ufak endiselendimAy sorma her yaz 1 kere ben olurum kızım da bana çekti herhal
Ya oldum da ne oldum ne olmadım saçma sapan bişe. Az geliyor, periyot araları çok açık. Emziriyor musun? Öyleyse normal olmaman
Mutfakta sen yemek yaparken gerçekten sana bulaşmiyor mu?Ben kullaniyorum.Sabah kahvaltisini birlikte hazirliyoruz,banyoda dislerimizi fircaliyoruz va epey kullaniyorum..Bi de bisilere tirmanma ihtiyaci var onun icin de cok iyi oluyor iniyor ciniyor gun icinde oynuyor![]()
Onune bos kase ve cirpici veriyorum genelde ben yumurta cirparken o da onu cirpiyorMutfakta sen yemek yaparken gerçekten sana bulaşmiyor mu?
İşte aradığım kullanıcı yorumu![]()
Doğru olur mu. Bilmiyorum ama benim kız bir ara eliyle çak yapmaya çalışırken kafa göz giriyordu. O zamanlarda asla gülmeden, önce bir süre sessiz kalıp sadece ona bakıyordum. Sonra (istemediğimiz bir şeyi yapınca parmakla hep hayır işareti yapıyoruz ) bunda da öyle hayır hayır yapıyoruz ve bekliyoruz. Önce biraz şaklabanlık yapıyor sonra anlıyor gibi. Bir kaç kez bu döngüyü tekrarlayınca yapmadı. Bunu başka şeylerde de denedik oldu. Ama doğru bir yaklaşım mı bilmiyorum. (Yatırım tavsiyesi değildirBir de benim kız aşırı ısırıyor ya, kollarım sürekli morluk içinde ve aynı yerleri isirdikca resmen ödem ödem oldu. Sürekli cici falan yapıyoruz ama önce ısırıp sonra cici yapıyor, öpüp sarılıyor. Kizilmiyor da bücüre böyle yapınca ama tam ne yapmak lazım ya, gerçekten imdat
Benimkine de sert bir sesle hayır diyoruz anlamıyor/işine gelmiyor. Su damacanasıyla oynamak istiyor üstünü çıkarıyor hayır diyoruz bırakıyor sonra tekrar başlıyorDoğru olur mu. Bilmiyorum ama benim kız bir ara eliyle çak yapmaya çalışırken kafa göz giriyordu. O zamanlarda asla gülmeden, önce bir süre sessiz kalıp sadece ona bakıyordum. Sonra (istemediğimiz bir şeyi yapınca parmakla hep hayır işareti yapıyoruz ) bunda da öyle hayır hayır yapıyoruz ve bekliyoruz. Önce biraz şaklabanlık yapıyor sonra anlıyor gibi. Bir kaç kez bu döngüyü tekrarlayınca yapmadı. Bunu başka şeylerde de denedik oldu. Ama doğru bir yaklaşım mı bilmiyorum. (Yatırım tavsiyesi değildir)
Hayırdan anlıyorlar aslında ama işlerine gelmiyor bizde bağırınca yapmıyor sonra ortam yumuşayınca tekrar devamBenimkine de sert bir sesle hayır diyoruz anlamıyor/işine gelmiyor. Su damacanasıyla oynamak istiyor üstünü çıkarıyor hayır diyoruz bırakıyor sonra tekrar başlıyoro zaman da bak ceza olarak oyun parkına koyarım dolaşamazsın diyorum 2. Defa yaparsa koyuyorum oyun parkına ağlıyor
inşş öğreticem hayırı
Ben de hayırı öğreticem diye hayır demeyi öğrettimBenimkine de sert bir sesle hayır diyoruz anlamıyor/işine gelmiyor. Su damacanasıyla oynamak istiyor üstünü çıkarıyor hayır diyoruz bırakıyor sonra tekrar başlıyoro zaman da bak ceza olarak oyun parkına koyarım dolaşamazsın diyorum 2. Defa yaparsa koyuyorum oyun parkına ağlıyor
inşş öğreticem hayırı
Bir video izlemiştim her şeye hayır demeyin, hayır gerçekten hayır mıdır; onun için tehlikeli bir şey ise her zaman hayırdır, sizin o an yapmak istemediğiniz bir şey ise o zaman için mi hayırdır. Her zaman için hayır ise hayır kelimesini kullanın diyor. Örn kızım babasının sweatshirtünün iplerini yemeye bayılıyor ama o hayır’dır çünkü ipin ucundaki bilyeler boğazına kaçabilir. Sessizleştiğinde anlıyoruz ki hayır’lık bişey yapıyor, çaktırmadan da bize bakıyor görüyor muyuz diye. Hayır diye kızınca ellerini sallıyor yakalandığı içinBizimki hayır deyince inadına yapıyor. Bağırma desek avazı çıktığı kadar bağırıyor resmen bu yaşta benimle inatlaşıyor. Kızım hayır’dan anlıyodu ya bu oğlan çok fena ne korku var ne anlayış inadına inadına yapıyo![]()
Bizim hayır’lar genelde şurada kullanılıyo koltuk tepesinden uçmaya çalışırken koltuktan masaya uçmaya çalışırken prizdeki korumalıkları sökerken bardak alıp kafamıza fırlatmaya çalışırken gibi gibiBir video izlemiştim her şeye hayır demeyin, hayır gerçekten hayır mıdır; onun için tehlikeli bir şey ise her zaman hayırdır, sizin o an yapmak istemediğiniz bir şey ise o zaman için mi hayırdır. Her zaman için hayır ise hayır kelimesini kullanın diyor. Örn kızım babasının sweatshirtünün iplerini yemeye bayılıyor ama o hayır’dır çünkü ipin ucundaki bilyeler boğazına kaçabilir. Sessizleştiğinde anlıyoruz ki hayır’lık bişey yapıyor, çaktırmadan da bize bakıyor görüyor muyuz diye. Hayır diye kızınca ellerini sallıyor yakalandığı içinçok çakallar ya
Düzeni oturtunca düzelecek canım. Öğle uykusunu bir tık geç uyuyup 2 saat uyuyacak akşam 8-9 arası yatacak. Alışma evresinde çok düzensiz oluyorlar 1 hafta 10 güne düzeniniz oluşurOğlum tek uykuya düşme sancısında bir aydır bu birkaç gündürde öğle uykusunu güzel uyudu berbattı gündğz uykularımız helede memlekete geldik şehir şehir gezdik herkes biryerde çocuk mahfoldu iki kilo verdi vs şimdi sorun şu kaldı akşam altıda uyumak istiyor bu sefer sabah beşte kalkıyor birsüre sonra buda düzelecek mi sekiz dokuz gibi uyusa en azından