- 1 Eylül 2011
- 1.200
- 1.866
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #82.181
20 kusur yasinda yasim 17-18 degil ki diyen sen,ve bunu 35 yasinda okuyan benİkinci hamilelik nasıl daha kolay geçer
Çevremdeki herkes böyle diyor ikinci kez vücut yıpranıyor daha toparlanmadan sütten kesmeden hamile kalmışım yaşımda 17-18 değil ilki kötü geçmişti zaten çevremdekiler prenses gibi aşerirken
Şimdi yedi aylık karnım ilkinin 9 aylığı gibi son ayda gibiyim ağrılarım uykusuzluklarım hepsi daha beter neresi nasıl daha iyi geçebilir?
Valla ben 27 yaşımda ilkini 32 yaşında ikinciyi doğurdum gerçekten ikinci gebelik ilkine göre zor geçti en baştan şişmeye başladım. İkincilerin zor geçmesi bence normal. Diğer bir çocuğa daha bakım gösterirken ki seninki daha küçük daha çok yorulman yorgun hissetmen çok çok normal bence. 5 sene sonra yapsanda böyle yorulacaktın ama az kalmış dayan bitiyor :)İkinci hamilelik nasıl daha kolay geçer
Çevremdeki herkes böyle diyor ikinci kez vücut yıpranıyor daha toparlanmadan sütten kesmeden hamile kalmışım yaşımda 17-18 değil ilki kötü geçmişti zaten çevremdekiler prenses gibi aşerirken
Şimdi yedi aylık karnım ilkinin 9 aylığı gibi son ayda gibiyim ağrılarım uykusuzluklarım hepsi daha beter neresi nasıl daha iyi geçebilir?
Korkmamalısın tabiki20 kusur yasinda yasim 17-18 degil ki diyen sen,ve bunu 35 yasinda okuyan benBenim niyetim var gibi ikinciye,korkmali miyim?
Öyle ya ilk aylardan şiştim karnım kocaman oğlumda kimse anlamıyırdu bile hamile olduğumu ha tabi Tek sevindiğim şey bu ikinciyi nasıl yaparım kusmalara doğumuna vs nasıl cesaret ederim derken oldu bitti sayılırValla ben 27 yaşımda ilkini 32 yaşında ikinciyi doğurdum gerçekten ikinci gebelik ilkine göre zor geçti en baştan şişmeye başladım. İkincilerin zor geçmesi bence normal. Diğer bir çocuğa daha bakım gösterirken ki seninki daha küçük daha çok yorulman yorgun hissetmen çok çok normal bence. 5 sene sonra yapsanda böyle yorulacaktın ama az kalmış dayan bitiyor :)
41 yaşında ununu eleyip eleğini asan ben20 kusur yasinda yasim 17-18 degil ki diyen sen,ve bunu 35 yasinda okuyan benBenim niyetim var gibi ikinciye,korkmali miyim?
Bana dua et canım hayırlı bir zamanda hayırlarıyla 2. YeMantıklı düşününcede zorlaşması lazım
Gerçekten daha zor oluyormuş
Doğum inşallah kolay olur yinede o iyi geçsinde bunlara katlanırım diyorum
Hayır hayır korkma aynı anda 2. Ye hamile kalalım bu gruptan yaaa20 kusur yasinda yasim 17-18 degil ki diyen sen,ve bunu 35 yasinda okuyan benBenim niyetim var gibi ikinciye,korkmali miyim?
40 yaşında unu eleği görmezden gelen ben41 yaşında ununu eleyip eleğini asan ben
cift embriyo koydurup tek seferde kurtulayim dedim doktorum izin vermedi riskli diye.sonra benim kizi görünce anladim iyi ki doktoru dinlemisim,aynisindan bir tane daha dusunemiyorum,3 kisi bakamiyorduk,hala bazi günler ayni41 yaşında ununu eleyip eleğini asan ben
Botoksa daha cesaret edemiyorim da cilt bakimina takmis durumdayim bu araBekarken dahil hep tek çoçuk taraftarı olan ben 36 yaşında kocamın katakullisine gelip iki embriyo transferi olup ikiz doğuran kendini 46 yaşında gibi hisseden benşu sıra estetiğe sardım yüzüm çöktü sanki kendimi botoks araştırırken buluyorum
Ben de emzirme dönemi bitince hemen botoksa koşacağım çünkü kaş arasındaki çizgim giderek derinleşiyor ve benim kız kitap okurken kaşlarını çatıyor. Yavrum beni taklit ederken kırışık sahibi olacakBotoksa daha cesaret edemiyorim da cilt bakimina takmis durumdayim bu ara
Kendimi 50 yaşında hissediyorum diyordum. Diyetisyenin tartısında metabolizma yaşım 49 çıktı. Kendimi biliyormuşum yani.Bekarken dahil hep tek çoçuk taraftarı olan ben 36 yaşında kocamın katakullisine gelip iki embriyo transferi olup ikiz doğuran kendini 46 yaşında gibi hisseden benşu sıra estetiğe sardım yüzüm çöktü sanki kendimi botoks araştırırken buluyorum
İnşallah isteyeb herkese versin Allah en uygun zamanda tabiBana dua et canım hayırlı bir zamanda hayırlarıyla 2. Ye
Bende 30 yaşındayim 50 yaşında gibi hissediyorum eski kiloma döndüm karnım kaldı öyle ya acil bisiler yapmak lazımBekarken dahil hep tek çoçuk taraftarı olan ben 36 yaşında kocamın katakullisine gelip iki embriyo transferi olup ikiz doğuran kendini 46 yaşında gibi hisseden benşu sıra estetiğe sardım yüzüm çöktü sanki kendimi botoks araştırırken buluyorum
Ben de 31 yasındayım kilo ve karın problemim yok ama ben de 50 hissediyorumBende 30 yaşındayim 50 yaşında gibi hissediyorum eski kiloma döndüm karnım kaldı öyle ya acil bisiler yapmak lazım