2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Benim bebegim 13 aylik olmak uzere.Bua y sanki daha bi farkliydi ya.Uykusu yemesi iletisimi vs daha kolay gecti 11-12 ay arasi baya dramdi:KK43: Hani bu aylardaysaniz ve cok bunaldiysaniz diye soyluyorum♥️
Sevindim canım
Bizim bi gün bi günü tutmuyor. Ama çocuklar sürekli hasta. Öyle ateş falan yok ama sümük görmekten, öksürük duymaktan, burun çekmekten fenalık geldi. Aralarında döndürüp duruyorlar hastalığı.

Ay ben bu kızda bile sezaryen olacağını kesinleşince tüpleri bağlayabilir miyiz hocam diye sormuştum 😄😄 25 yaşındasın daha saçmalama hayatta yapmam dedi doktorcağızım. Düşünün ne kadar istemediğimi 😄😄
Biraz önce kayinvalidemi ugurladik,yanindaki arkadasi diyor ki bu arkasi gelsin,bu ilk ya ondan zor ikinci de alisiyorsun aglasa da bakmiyorsun daha kolay oluyor diye.ilki aglamasin diye üstüne titriyorsun bizim ilk torunda da öyle oldu diyor 🤔

Biraz önce kayinvalidemi ugurladik,yanindaki arkadasi diyor ki bu arkasi gelsin,bu ilk ya ondan zor ikinci de alisiyorsun aglasa da bakmiyorsun daha kolay oluyor diye.ilki aglamasin diye üstüne titriyorsun bizim ilk torunda da öyle oldu diyor 🤔
Bende pek öyle olmadı ya 5 sene sonra ikinciyi yaptım daha rahat olurum dedim ama daha fena oldum. Eğer obsesif bi anneyseniz durum değişmiyor:KK43:

Ay ama bir de ilkinden de huysuz olma ihtimalii🥲 ya da mesela benimki uyku konusunda hiç üzmedi. İkinci uyumayan, gece sık kalkan bir tip olursa ? Bana misal çok zor gelir. Uyuyan bebede bile zorlanıyorum ben. Uyumayanı düşünemiyorum bile 😄 ama diyorsan ki benimki zaten uyumuyor. Ben alıştım kalkmaya. Arayı cok açma derim. Bir sekilde buyur giderler. Ben, uykudan da korkuyorum valla ne yalan söyleyeyim 😄

Ne kadarda güzel konuşmuş ağlayınca bakmıyorsun değilde anlıyorsun alışıyorsun tecrübelisin vs deseydi keşke

Ay ama bir de ilkinden de huysuz olma ihtimalii🥲 ya da mesela benimki uyku konusunda hiç üzmedi. İkinci uyumayan, gece sık kalkan bir tip olursa ? Bana misal çok zor gelir. Uyuyan bebede bile zorlanıyorum ben. Uyumayanı düşünemiyorum bile 😄 ama diyorsan ki benimki zaten uyumuyor. Ben alıştım kalkmaya. Arayı cok açma derim. Bir sekilde buyur giderler. Ben, uykudan da korkuyorum valla ne yalan söyleyeyim 😄
Korkmalisin uykudan zaten 😭 uykusuzluk alisilabilecek bir sey degil ya,tüm bünyen sarsiliyor.1 senedir mahvolduk ne zaman duzelecek bakalim.kesinlikle hep diyorum en zor bebek uyumayan bebek.anne dinlenmezse hem fiziken hem psikojik,ruhen çöküyor.bu fa dogrudan aramizdaki iliskiyi etkiliyor.daha kaliteli olabilecekken isyanla,aglamakla geciyor.valla herkes icin temennim umarim bebelerinizden uyku konusunda sansli olursunuz 🙏 o yüzden benim cesaret edebilecegim.bir sey degil 2.cocuk.asla dinlenemiyorum,dinlenemedikce de vucudumdaki agrilar gecmiyor,kısır döngü

Ne kadarda güzel konuşmuş ağlayınca bakmıyorsun değilde anlıyorsun alışıyorsun tecrübelisin vs deseydi keşke
Evet belki konusma sekli yanlis ama anlatmak istedigini anladim.Onun söyledigini aslinda doktorlar dogru olarak görüyor,öneriyor.dogru yaklasim o ama yapamiyoruz.aglayinca aglamasina müsade etmek,sonra konusarak izah etmek gibisinden.ama biz napiyoruz agliyor diye tuvalete gidemiyoruz iste yanlis olan bizim yaptigimiz

Korkmalisin uykudan zaten 😭 uykusuzluk alisilabilecek bir sey degil ya,tüm bünyen sarsiliyor.1 senedir mahvolduk ne zaman duzelecek bakalim.kesinlikle hep diyorum en zor bebek uyumayan bebek.anne dinlenmezse hem fiziken hem psikojik,ruhen çöküyor.bu fa dogrudan aramizdaki iliskiyi etkiliyor.daha kaliteli olabilecekken isyanla,aglamakla geciyor.valla herkes icin temennim umarim bebelerinizden uyku konusunda sansli olursunuz 🙏 o yüzden benim cesaret edebilecegim.bir sey degil 2.cocuk.asla dinlenemiyorum,dinlenemedikce de vucudumdaki agrilar gecmiyor,kısır döngü
O kadar haklısın kii. Rabbim herkese kolaylığını versin inşallah

İyi akşamlaar nasıl olmuş aylardır denemelerimin sonucund a ancak bu çıktı yeğenimin odasına 🙂

Eklentiler

• IMG_3244.jpeg
    IMG_3244.jpeg
    139,5 KB · Görüntüleme: 15
X